Ezo

Ismerd meg a jövőt gyertyamágiával!

Ha úgy gondolod, hogy egy viaszba mártott kanóc nem változtatja meg az életed, akkor jól figyelj, mert a gyertyamágiában még a színeknek is van jelentésük, az élet más-más területén fejtik ki pozitív hatásukat!

Az otthon töltött hosszú téli estéket dobd fel illatos és színes gyertyákkal. Izgalmasabbá teheted az esti gyújtogatást, ha a problémás életterületednek megfelelő színű viaszt használod. A gyertya az egyik legősibb szimbólum, így talán nem szorul magyarázatra, hogy a mágia hívei miért gondolják úgy: a színes viaszrudak elégetésével vágyaink beteljesülését segíthetjük elő. Létezik egy másik módszer, amelyben a színeknek nincsen jelentősége, de azért megér egy kísérletet. Szerezz be két fehér színű, kisebb méretű gyertyát. Érdemes olyanokat, amikről sejthető, hogy hamar elégnek, különben hosszú órákat tölthetsz a válaszra várva… Az egyik gyertyára vésd fel az „igen” szót, a másikra pedig a „nem” szócskát, majd tegyél fel egy eldöntendő kérdést azzal a problémával vagy életterülettel kapcsolatban, amire mindenképpen választ szeretnél kapni. Gyújtsd meg a gyertyákat, és várj türelmesen, ugyanis az a viaszrúd mutatja meg a helyes választ a kérdésedre, amelyik hamarabb elég. Tégy egy próbát! De előbb nézzük a színek jelentését.

 

A fehér színű gyertyát célszerű tanuláskor égetni
A fehér színű gyertyát célszerű
tanuláskor égetni

A gyertyáról szinte mindenkinek a fehér színű viaszrúd jut eszébe, hiszen legtöbbször ilyet gyújtunk meg szülinapokon, a temetőben, vagy amikor meditálunk. Az utóbbi talán érthető, hiszen ez a szín előmozdíthatja az alkotófolyamatokat. Tanuláskor vagy koncentrációt igénylő feladatok megoldásakor is célszerű égetni, de úgy tartják, hogy a megtisztuláshoz és az újrakezdéshez is erőt ad.

A fekete gyertya nem a fekete mágia eszköze, tehát nyugodtan használd otthon is. Elégetésével leginkább az ellenségedet befolyásolhatod, mégpedig jó irányba, még az is előfordulhat, hogy kibékültök. Ezzel a színnel elhunyt hozzátartozóid elengedését, illetve a kötések és elengedések megoldását is elősegítheted.

A barna gyertya állítólag gyógyító erejű. Barna színnel beteg növényt és állatot gyógyíthatsz, vagy a családtagjaid egészségi állapotát változtathatod pozitív irányba. Úgy hírlik, hogy ez a szín gyakorlatiasságot és megfontoltságot kölcsönöz annak, aki hisz a mágiában.

A rózsaszín gyertya az élet szerelem-szeretet területén fejti ki áldásos hatását. A mágia művelői szerint pozitív érzelmek kiváltására is alkalmas. Segítségével megőrizhető a fiatalság, a szépség, a szerelem és a boldogság, sőt azt beszélik, hogy páratlan erővel hat a vonzerőre.

A bíbor gyertya meggyújtásával erőt, bölcsességet és függetlenséget kérhetsz a magasabb erőktől. Mivel ez a szín a harmadik szemhez kötődik, a spirituális fejlődésedet is segíti, úgyhogy tegyél egy próbát, és gyújtsd meg meditáció előtt. Várhatóan már az első alkalommal érezni fogod a változást.

Kék gyertyát mindenképpen használj, ha betegség gyógyítására vállalkozol. Ha saját magadat kezeled gyertyamágiával – vagy másokat –, feltétlenül gyújts meg kéket is, mivel ez a gyógyítás színe. A családi összetartozás jelképeként pedig elősegíti a kapcsolatok és a harmonikus élet támogatását is.

A zöld gyertya igazi jolly joker, ugyanis elégetése az élet legfontosabb területein hoz pozitív változást. A siker és a jólét elérhető közelségbe kerülhet, sokan azonban a környezetükben felgyülemlő gyűlölet csillapítására használják. Ezenkívül jó hatással van a közeledben élő növényekre és állatokra.

A piros gyertya életerőt és energiát sugároz, vagyis a vitalitás és az érzékiség területeire hat, de a szexualitással kapcsolatos vágyak beteljesítésére és intim jellegű problémák megoldására is alkalmazható. Egy biztos: a színe biztosan felpörget!

Ismerd meg a jövőt gyertyamágiával!

 

A sárga gyertya égetésével távol tarthatod magadtól a zöld szemű szörnyet, vagyis csak hírből ismered a féltékenységet. A sárga szín segítségével könnyebben rendezheted a gondolataidat, mivel jótékony hatással van a memóriára és a tanulásra, sőt az új otthonod kiválasztásában is segítségedre lehet.

 

Narancsszínű gyertyával az életkedvedet növelheted. Talán észrevetted már, hogy a legtöbb beavatott kedveli a narancsszínt, mivel segíti az alsó három és a felső három csakra harmonizációját. Emellett az „anyagi” világban is jó hasznát veszed, ugyanis a pénz fialtatásában és az utazásban is szerencsét hoz.

 

Az aranyszínű gyertya életerőt sugároz, spirituális jelentősége tagadhatatlan, mivel a tudatod megtisztításában veszed hasznát. Úgy tartják, hogy ehhez a színhez kapcsolódik a boldogság és az érvényesülés.

Ismerd meg a jövőt gyertyamágiával!

Ezüstszínű gyertyával előremozdíthatod a pénzügyeidet, de nem csak az anyagiak területén érhetsz el jó eredményeket. Ez a szín a lelki egyensúly helyreállításában és megtartásában játszik szerepet, mivel semlegesíti a káros hatásokat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top