Ezo

Itt a csillaggeneráció! Félni kell tőlük?

Nem problémás, nem hiperaktív, nem bolond, csak indigó! Az 1980-as évek után született gyerekek közül sokan meglepő magatartásukkal sokkolják környezetüket. Vajon miért?

A spirituális felemelkedés hírnökei?

Az indigóság ezoterikus körökben népszerű téma. Sokszor a valóban magatartás-zavaros csemetéket is különös képességgel felruházott csodagyermeknek tekintik. Természetesen nem lehet általánosítani, de a látók szerint az új nemzedék előfutárai más képességekkel rendelkeznek, mint a korábbi generációk kiemelkedő képviselői. Az indigók legfontosabb küldetése, hogy felnyissák spirituális szemünket. Sokak szerint erre utalhat James Redfield A mennyei próféciákban, amikor arról ír, hogy hamarosan kialakul a földön az úgynevezett kritikus tömeg, amelynek a változás elindítása a feladata.

Itt a csillaggeneráció! Félni kell tőlük?

Ismerd fel az indigógyereket!

Tatár Alexandra Lylia léleklátó szakértőnk szerint az indigógeneráció erősebb kapcsolatban áll a spirituális síkokkal és a kollektív tudatalattival, mint az „átlagember”. A Vízöntő-korszak megváltozott kommunikációs formái ugyanis új igényt támasztanak az emberiséggel szemben, amihez az indigók jobban tudnak alkalmazkodni. A csecsemő aurájában a koronacsakra, a gyökércsakra és a később szelektálódó harmadikszem-, torok-, szív-, napfonat- és szakrális csakra alkot egyetlen összefüggő energetikai csomópontot. Az indigógyermekeknél ez az „egységes energiaközpont” a harmadik szem dominanciája alatt áll, míg korábban a napfonat hatása volt meghatározó.

Lylia szerint az „új generáció” aurájában egyszerre több szín is jelen van, ám döntően indigókék az őket körülvevő energetikai burok. A többség azonban ezt úgysem látja, viszont bizonyos reakciókból és viselkedési formákból megállapítható, hogy a gyermek indigó-e, vagy sem. Gyanús, ha a gyermek nehezen viseli a tekintélyelvű rendszereket, amelyek mögött nincsenek érvek, illetve ha nagyon kritikus, és hamar átlátja mások motivációit. Többek között ezért is fontos, hogy őszinték és következetesek legyenek velük a szülők.

 

Az indigógyermek leginkább az aurája színéről ismerhető fel, amely az átlagnál jóval nagyobb, és indigólila színű. Aki nem látó, annak mindenképpen gyanús lehet, ha egy gyermek feltűnően kreatív, és spirituális képességek birtokában van, ugyanakkor rendkívül érzékeny. Beszédes lehet, ha különösen fejlett éleslátásukkal, felnőtteket megszégyenítő önbizalommal szállnak szembe a megkövült szabályokkal. Bölcs és sokat tapasztalt öregember látásmódjával mondanak pontos és objektív bírálatot a nagyok világáról. Lehetetlen hazudni nekik, ugyanis láthatatlan letapogatóikkal azonnal leleplezik a füllentőket. Általában tehetséges gyermekek, esetükben a jobb agyfélteke domináns, ezért leginkább a művészetek területén mutatnak kiemelkedő képességeket, ám vannak, akik a számítástechnikában vagy a matematikában jeleskednek, ugyanakkor vonzódnak az élővilághoz, kedvelik a növényeket és az állatokat.

A szülőket általában megdöbbenti, amikor a gyermekek előző életeikről mesélnek, vagy láthatatlan lényekkel társalognak, pedig csak otthonosan mozognak a szellemi világban. Természetes számukra az angyalok vagy éppen a démonok jelenléte. A beavatottak úgy gondolják, hogy azért is érdemes különös figyelmet fordítani az indigók nevelésére, mert ha nem a megfelelő módon fejlődnek, könnyen átfordulhat a pozitív képességük negatívba, ami depresszióban, önpusztításban vagy öngyilkosságban, bizonyos esetekben akár embertársaik ellen irányuló agresszióban testesülhet meg, vagyis rendellenes fejlődés esetén mintha lélek nélküli bölcsek lennének. Kortársaikhoz képest észbeli és intuitív képességeik messze kiemelkedőek, azonban az érzelmi intelligenciájuk nem minden esetben jár ilyen magasságokban. Sajnos előfordulnak közöttük autisták is, akik még gondosabb törődést igényelnek…

Óvatosan a neveléssel!

Az ezoterikus beállítottságúak között is egyre többen vannak azon a véleményen, hogy nem szabad az indigógyermekeket képességeik miatt ajnározni, mivel túlzottan elbízhatják magukat, és ezzel feleslegesen felerősödnek azok a negatív vonásaik, amelyek szerepet játszhatnak egy esetleges pálfordulásban. Tehát az indigókat a kettősség is jellemzi.

Itt a csillaggeneráció! Félni kell tőlük?Zsombi lassan nagyfiú lesz, Anya lettem sorozatunk főszereplőjének újabb történetét olvashatod itt!
Anya lettem! »

Földünk spirituális felemelkedésében nagy szerepet játszhatnak, hiszen éleslátásuk, metafizikai és gyógyító adottságaik, valamint tisztaságuk alkalmassá teszi őket rá. Ugyanakkor a sötét oldal is jelen van az életükben, amikor egyes képviselőik képességeiket a fekete mágia szolgálatába állítják. Persze nem sokat tehet a szülő, a legjobb megoldás, ha leül a gyermekkel, és elbeszélget a tetteiről és annak következményeiről.

Itt a csillaggeneráció! Félni kell tőlük?

Jön a kristály- és csillaggeneráció!

Nevelési tanácsadók szerint fontos, hogy a szülők kiemelten figyeljenek az indigógyermekek fejlődésére, és figyelembe vegyék a speciális igényeiket. Kezelni kell azonban az olyan helyzeteket, amikor a gyermek a birtoklási vágyának és a figyelemfelhívási „akcióinak” teret enged, ugyanis az indigóknál gyakran erre is van példa.

Nem szabad megfeledkezni a kristály- és csillaggyermekekről sem. Az 1990-es évek második felében és az ezredforduló első néhány évében született az úgynevezett kristálynemzedék. Onnan kapták a nevüket, hogy aurájukban az előző életeikből hozott „információ és tudás” afféle kristályként jelenik meg. Az ilyen gyermekek már egészen kicsi korukban páratlan intelligenciáról tesznek tanúbizonyságot. Érdekes, hogy inkább okosak, mint bölcsek, igazán a technika világában mozognak otthonosan. Nem a szavak és az érzelmek emberei, sőt elképzeléseik megvalósításától az sem tartja vissza őket, ha céljaik elérése komoly (akár ember-) áldozatot követel. Mellettük szól, hogy idősebb korukban forradalmian új ötleteik akár az egész emberiség számára hasznosak lehetnek.

Az elmúlt néhány év és napjaink szülöttei közül kerülnek ki a csillaggyermekek, akik inkább ezoterikus beállítottságúak, mint elődeik. Rájuk is jellemző a zsenialitás, csupán annyiban különböznek a többiektől, hogy várhatóan nem egyénileg, hanem egymással összefogva szolgálják páratlan képességeikkel a közösséget, sőt akár új világvallást is alapíthatnak.
Az indigó-, kristály- és csillaggyermekekre egyaránt jellemző, hogy nagyobb odafigyelést és törődést igényelnek, mint kortársaik. Hiába a kivételes adottságuk, ha nem megfelelő környezetben nőnek fel, könnyen megeshet, hogy átfordul velük a világ, és lelketlen zsenikké válnak, akik a közös célok helyett a saját érdekeiket szolgálják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top