Ezo

Mit üzen a tarot a Kos havára?

A tavasz beköszöntével a test és a lélek is fellélegezhet. A hosszú tél után ideje új fejezetet nyitnunk az életünkben, és pozitívan állni a jövő elé.

HALAK

Mit üzen a Tarot a Kos havára? Visszaköszön a múltad, amit nem sikerült feldolgoznod. Szembe kell nézned a tényekkel, és meg kell tanulnod levonni a tanulságokat. Amíg ezt nem teszed meg, újra és újra hasonló helyzetekben találod majd magad. Szánj időt arra, hogy átgondold az egykori kapcsolataidat, és tisztábban fogod látni, hogy a jövőben milyen problémákat akarsz majd elkerülni. Takaríts a fiókodban, a szekrényedben, és szabadulj meg mindentől, ami kellemetlen emlékeket ébreszt benned! 

KOS

Mit üzen a Tarot a Kos havára? Hinned kell abban, hogy értékes ember vagy! Ha mostanában nem úgy sikerültek a dolgaid, ahogy szeretted volna, az nem biztos, hogy a te hibád. Talán csak még nincs itt az ideje, de az is lehet, hogy más emberekkel kell kapcsolatba kerülnöd. Ne magadat hibáztasd! Tűzz ki újabb célokat, és azokat próbáld elérni! A születésnapod környékén érdemes számot vetned az elmúlt évvel, és előre megtervezni az előtted álló hónapokat. 

BIKA

Mit üzen a Tarot a Kos havára? A hónap jelszava számodra: „Ki a természetbe!” Fel kell töltekezned energiával, amit sokkal könnyebben elérsz, ha nagyokat sétálsz a szabadban. Használd ki, hogy süt a nap, és fogd a családot, a barátokat, menjetek kirándulni. Ha erre nincs lehetőséged, az is elég, ha csak hétvégén sétálsz kicsit egy környező parkban. A hosszú tél után a testednek is szüksége lesz a felfrissülésre: ideje lenne bejelentkezned a kozmetikusodhoz. 

IKREK

Mit üzen a Tarot a Kos havára? Közelítesz a céljaid eléréséhez. Jó úton jársz, tarts ki! Szükség lesz még az energiára, amely most tombol benned, ne hátrálj meg, ha ettől mások megijednek. Használd ki, hogy erősnek látnak, ez kell ahhoz, hogy a jövőben előnyösebb pozícióba juss. Párkapcsolatilag is változások várhatók. Ha egy ideje egyedül vagy, április közepétől könnyen bekopoghat az életedbe egy új szerelem.  

RÁK

Mit üzen a Tarot a Kos havára? Figyelj jobban az egészségedre! Ne halogasd az orvosi vizsgálatokat, a szűréseket. A félelem rossz tanácsadó, és csak bajt szül. Mozogj többet, és egy tavaszi tisztítókúra sem ártana a szervezetednek. Ha megteheted, frissítsd fel a ruhatáradat is, vagy szedd elő a szekrényből a színes darabokat. Tűnj ki a szürke tömegből, meglátod, hogy sokkal több pozitív visszajelzést fogsz kapni.
 

OROSZLÁN 

Mit üzen a Tarot a Kos havára? Ez a hónap a párkapcsolati problémákról szól az Oroszlánoknál. Az egyedülállók számára egyre fontosabb, hogy lekössék magukat valaki mellett. Nem biztos, hogy a múltból kellene erre keresni valakit. Még szexuális kalandként sem jó ötlet előszedni az exeket, inkább új kapcsolatokat kellene kötnöd. Vésd a fejedbe, hogy ami egyszer nem működött, az valószínűleg a jövőben sem lesz vidám, boldog érzés…

SZŰZ

Mit üzen a Tarot a Kos havára? Használd a női megérzéseidet! Pozitív változások vannak kilátásban. Ha erre a hónapra tervezed a szabadságot, vagy munkaügyben kell utaznod, figyelj oda, mert érdekes találkozásban lehet részed. Néha nem árt eldobni az elveinket, és lehet, hogy ez a kaland most megéri. Élvezd a tavaszt, a napsütést, és tedd félre kicsit a gondjaidat. Töltekezz fel, sokkal könnyebben boldogulsz utána a mindennapi életben is. 


MÉRLEG

Mit üzen a Tarot a Kos havára? Új szerelem a láthatáron! Különösebben még meggebedni sem kell érte. Magad is meglepődsz, hogy ezúttal mennyire simán megy minden. Az egyetlen fontos dolog: tanuld meg elfogadni magad! Csak akkor szeret majd igazán valaki, ha előtte megszereted magad. Légy optimista, és hidd el, hogy mindenki elfogadható és szerethető!  

 

SKORPIÓ

Mit üzen a Tarot a Kos havára? Használd ki a most adódó lehetőségeket, de figyelj, hogy ne lendülj át a felelőtlenség határán! Új felkérések, munkaajánlatok, pénzszerzési lehetőségek vannak kilátásban, tartsd nyitva a szemed! Ezeken most ne nagyon gondolkodj, nincs veszítenivalód. Légy mozgásban, nem mindig a meglevő dolgok a legjobbak. Tartsd észben, hogy ha baj van, mindig van valaki, aki előre figyelmeztethet!

 

NYILAS

Mit üzen a Tarot a Kos havára? Jó időszak következik. Fellendülés anyagi téren, a munkahelyeden is vidámabb napok várnak rád. Végre alkalmad nyílik megvásárolni valamit, amire már régen vágysz, vagy utazgathatsz is kicsit. Ha ez még mind kevés lenne, akkor ebben a hónapban betoppanhat a régen várt férfi is. Tedd rendbe magad, és takarítsd ki az otthonod, mert hamarosan vendéged érkezhet, aki valószínűleg nem csak egy éjszakára akar majd maradni.  

BAK

Mit üzen a Tarot a Kos havára? Ez az az időszak, amikor bizony áldozatokat kell hozni a célok eléréséért. Gondolj át mindent többször, mérlegelj, hogy megéri-e ez az egész, amit elterveztél! Takarékoskodj az energiával, később több hasznát veszed majd. Ami most nagyon jó ötletnek tűnik, arról hamar kiderülhet, hogy rossz döntés, és a későbbiekben könnyen megbánhatod. Kérd ki a szeretteid tanácsát, beszéljétek meg a jövőt! 

VÍZÖNTŐ

Mit üzen a Tarot a Kos havára? Új kapcsolatok, új barátok érkeznek az életedbe. Ne ijedj meg az újdonság erejétől, inkább fordítsd a saját hasznodra. Töltekezz fel energiával, sétálj a szabadban, és szervezz közös programokat a szeretteiddel. Figyelj jobban a megérzéseidre. Nem mindig kívülről kapod a válaszokat, sokszor az is segíthet, ha az ösztöneidre, az intuícióidra hallgatsz. Arra is figyelmeztet a tarot, hogy ne fecsegj! Csak azokkal oszd meg a terveidet, a titkaidat, akikben igazán megbízol!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top