Ezo

Halle Berry szakítása meg volt írva a csillagokban?

Az Oscar-díjas szépség sokkolta rajongóit, amikor nemrég bejelentette, hogy szakított párjával. Vajon miért ért véget így ez a szerelem?

Halle Berry és Gabriel Aubry öt évet töltöttek együtt, és közben megszületett közös kislányuk, Nahla. A szakítás annál is sokkolóbb volt, mivel mindeddig úgy tűnt, a színésznő és a modell tökéletes párt alkot: látszólag minden működött, szerelmesek és boldogok voltak együtt. Miért váltak el mégis – közös kislányuk ellenére – az útjaik?

Hollywoodi asztrológusok (és egyes pletykalapok) úgy vélik, hogy a szakításról leginkább a csillagok tehetnek… Halle az Oroszlán jegyében született, az érzelmeit jelölő Hold pedig a Rákban található. Gabriel viszont Bak napjegyű, Vízöntő Holddal. Tehát az asztrológia szerint olyan ellentétek voltak ebben a kapcsolatban, amelyeket csak a legjobb párterapeuták tudtak volna feloldani.

Míg a mindenben sikeres Halle azt várta a kapcsolattól, hogy nyugalmat, érzelmi biztonságot, stabilitást nyújtson, és megteremtse az otthon meghittségét, addig a logikus gondolkodású Gabriel inkább különleges, sőt már-már extrém élményekre és – ami talán a legfontosabb – szabadságra vágyott. Ez a két vágy pedig nem csak asztrológiai szempontból egyeztethető össze nehezen.

Halle Berry szakítása meg volt írva a csillagokban?
Halle Berry szakítása meg volt írva a csillagokban?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top