Ezo

3 hiba, ami megakadályozza, hogy bevonzd az álompasit

Miért nem tudom bevonzani az álompasit, amikor mindennap magam elé képzelem, ahogy Hugh Jackman szerelmet vall nekem – tette fel a keresztkérdést egy angol meditációs szakembernek az egyik tanítványa.

A pozitív gondolkodás mestere a kérdésre válaszul összeszedte a három legnagyobb hibát, ami álmaink férfijának a bevonzását megakadályozza.

1. Konkrét férfit képzelsz magad elé.

Ez a hiba akkor is lassítja a nagy Ő megérkezését, ha a szomszéd srácot próbálod magadhoz vonzani. Ha a vágyott személytől még egy óceán és a sztársága is elválaszt, még lassabb lesz a folyamat. Persze – véli a meditációs oktató – még Hugh Jackman is megszerezhető ilyen módon, de ez több inkarnációba is kerülhet! Öt-hat élet múlva pedig lehet, hogy Jackman sem lesz olyan jó pasi, és te sem vágysz már rá annyira…

3 hiba, ami megakadályozza, hogy bevonzzad az álompasit


2. Nem hiszel a szerelemben.

A pozitív gondolkodásos technikák alapja, hogy higgyünk azok eredményességében. Aki nem hiszi el, hogy rátalálhat az igazi, lángoló szerelem, az ne is kezdjen bele az álompasi bevonzásába! Könnyen lebuktathatod magad: figyeld meg, mire gondolsz, ha meglátsz az utcán egy ölelkező párt. Ha arra, hogy boldogok, nincs baj, de ha az jut az eszedbe, hogy úgyis szakítani fognak, vagy megcsalják egymást, változtatnod kell a gondolkodásmódodon!

3 hiba, ami megakadályozza, hogy bevonzzad az álompasit

3. Unalmas technikákat választasz a bevonzáshoz.
A szakember szerint mindegy, hogy meditálunk, agykontrollozunk vagy egyszerűen csak a „Kérd és megadatik” könyv tanácsait követjük, a lényeg, hogy többféle módszert is kipróbáljunk. Minél kreatívabb bevonzási technikákat választunk, annál hatékonyabbak leszünk, és annál gyorsabb a végeredmény megvalósulása is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top