Ezo

5 ezoterikus könyv nyaraláshoz

Azoknak ajánlunk könyveket, akik a szabadságuk ideje alatt is szeretnék bővíteni ezotériával kapcsolatos ismereteiket. Olvasnivalók párkapcsolatról, vízről, csakrárkról kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Masaru Emoto – Jürgen Fliege: A víz gyógyító ereje

A szerzők, a kötet lapjain néhány természetgyógyász és tudós szakértő véleményét összegyűjtve közreadják a víz mindent átfogó világának rejtett titkait, megosztják velünk személyes tapasztalataikat. A könyvből megtudhatjuk, milyen hatással vannak gondolataink, szavaink a víz szerkezetére, hogyan tudjuk saját egészségünk, életünk és a Föld javára fordítani a tökéletes geometriájú vízmolekulákban rejlő gyógyító erőt.

5 ezoterikus könyv nyaraláshoz

Bärbel Mohr: Jobb kettesben

Bärbel Mohr a korábbi sikerkönyveiből jól ismert, páratlanul humoros és magával ragadó stílusában írja le, hogyan válhatunk mi magunk valódi társsá vagy vonzó szeretővé ahelyett, hogy lehetetlen elképzeléseinket dédelgetve a mesebeli királyfira várnák.
Megtanít szárnyakat adó erővé varázsolni a mindennapok talaján gyökerező, néha megfakultnak tűnő kapcsolatunkat. Módszere, a hawaii ho’oponopono (magyarul: hoppolás), csupán vidám csevegésnek tűnik, mégis rendkívül hatékony önismereti technika, egyedülállók és párok számára egyaránt.

5 ezoterikus könyv nyaraláshoz

 

Andreas Jopp: Veszedelmes vitaminhiány

A boltokban és a gyógyszertárakban bőséges kínálatot találunk, kellő tudás, információ hiányában azonban nehéz választanunk. Ez a könyv választ ad a vitaminokkal kapcsolatos összes kérdésére. Megtudhatjuk belőle, mely vitaminok hiányoznak leginkább az étrendünkből, mennyi vitamin kell sejtjeink optimális védelméhez, mely vitaminokat lehet túladagolni, hogyan érdemes vitamintermékeket vásárolni. A szerző külön kitér azokra a körülményekre – aktív sport, stressz, cukorbetegség, magas koleszterinszint, rák – amelyek fokozott vitaminbevitelt indokolnak.

5 ezoterikus könyv nyaraláshoz

 


Cyndi Dale: Az új csakragyógyítás

Ez a könyv alaptételként fogadja el azt a vélekedést, hogy materiális és spirituális lények vagyunk, és mindkét síkon párhuzamosan létezünk. A látható, materiális világban testtel rendelkezünk; ugyanakkor spirituális természetünkből adódóan lelki és szellemi, illetve mentális szinteken is megjelenünk, döntünk és alkotunk. Mivel a létezés e két aspektusa egymástól elválaszthatatlan, állandó kölcsönhatásban áll, szükségünk van egy működőképes egységre, amellyel saját jólétünk érdekében mindkét énünkkel kapcsolatba tudunk lépni. Ilyen rendszer a harminckét csakra rendszere. z új csakragyógyítás című könyvben Cyndi Dale nagyszerűen kiterjeszti ezt a hagyományos képet: ő harminckét energiaközpont alapján gyógyít.

5 ezoterikus könyv nyaraláshoz

 

Rüdiger Dhalke: Súlyproblémák

A nyugati világban szinte mindenütt problémát okoz a helytelen táplálkozás. A szerző könyvében is a téma mögöttes lelki-szellemi tartalmát fejti ki. A betegségtünetek ebből a szemszögből nézve olyan értékes üzeneteket hordoznak, amelyekből tanulhatunk, és amelyek elősegítik fejlődésünket. A Dhalke értelmezi a tudatos és önkéntelen túl- és alultáplálkozás, a táplálék nem megfelelő hasznosulása, a túlsúly, mint védőpáncél (pszichoszomatikus felfegyverkezés) és a „bánatháj jelenségét. A könyv bemutatja a súlyproblémák különböző alternatíváit. Olyan, új szemléletű gyógymódokat ismerünk meg, amelyekkel a valódi okokat tudjuk kezelni.

5 ezoterikus könyv nyaraláshoz

A könyveket most akciós áron is megvásárolhatod itt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top