Ezo

Így nyerj lottóötöst – segít az asztrológia

A héten létrejött Jupiter–Uránusz-együttállás izgalmas asztrológiai jelenség, amely mindannyiunk életére kihat. A legtöbb asztrológus egyetért abban, hogy ez a konstelláció lottóötöst (-ötösöket) ígér. Lássuk, mit tehetsz azért, hogy szombaton a te öt számodat húzzák ki!

A Jupiter az asztrológiában a nagy szerencse jelölője, minden esetben váratlan pozitív fordulatokat jelez. Az Uránusz a modernitás, a szokatlanságok, a végletességek, az internet és az extremitás bolygója. Együttállásuk igen jelentős változásokat ígér többek között a szerencsejátékok és az internet világában. Ha összeadjuk a két bolygó hatását, szinte biztosak lehetünk benne, hogy nemsokára megnyeri valaki a lottóötöst. Méghozzá igen nagy rekordnyereményre számíthatunk, hiszen mi más lehetne szokatlanabb, végletesebb, mint az, hogy egyvalaki több ezer millió forintot nyerjen mindössze pár másodperces ikszelgetéssel? Hát az, hogy ezt a nagy nyereményt nem egy ember nyeri meg, hanem több, akár több tucat telitalálat szülessen. Erre meg is van minden esély, hiszen az Uránusz demokratikus bolygó, gyakran idéz elő egész csoportokat érintő eseményeket. Nem szeretnénk, hogy kimaradj ebből a nyerési hullámból, ezért összegyűjtöttünk néhány asztrológiai tanácsot, amely segíthet megnyerni a főnyereményt a következő hétvégén és hetekben.

Tippek az ötösre

Így nyerj lottó ötöst – segít az asztrológia– Ami már születésedkor eldőlt, az az, hogy milyen jegyű vagy. A főnyereményre ezekben a hetekben a Nyilas, Halak és Vízöntő aszcendenssel vagy napjeggyel és a Bika aszcendenssel rendelkező olvasóink a legesélyesebbek. (De azért mindenkinek érdemes egy próbát tennie!)
– Az Uránusz „csoportok iránti elköteleződése” miatt érdemes kollektív lottót játszani a barátaiddal, családoddal, munkatársaiddal, szomszédaiddal.
– Érdemes előre elosztanod papíron a nyeremény pontos összegét. Ezzel nemcsak a rezgéseidet hangolod pozitívra, de ha elég sok jótékony célú adományt és baráti kölcsönt írsz a papírra, az Uránusz könnyebben választ ki téged nyertesnek!
– Ne hagyományos lottót vegyél, a két bolygó együttállása miatt valószínűbb, hogy interneten vagy SMS-ben adják fel a nyertes szelvényeket.
– Melyik öt számot kell beikszelni? Ha tudnánk, nem erről írnánk nektek, hanem lottózni mennénk. Így csak annyit mondhatunk, hogy ne a megszokott számaitokkal játsszatok, találjatok ki teljesen újakat! A legjobb a légből kapott, minden alapot nélkülöző, spontán választás!

Melyik időpontban adjuk fel a lottószelvényt?

Az asztrológiában minden esemény kezdőpontjára – így a lottószelvények játékba küldésére is – lehet horoszkópot készíteni. Kiszámoltuk nektek, hogy a héten melyik időpontok a legalkalmasabbak arra, hogy feladjátok a lottót. (Ezek az időpontok minden napra igazak!)
– Későn fekvőknek: hajnali fél kettő körül érdemes interneten vagy SMS-ben elküldeniük a számaikat.
– Korán kelők: fél nyolc tájékán tippeljék meg a nyerőszámokat.
– Jó hír, hogy délután fél kettőkor is ránk ragyoghat a szerencse csillaga, de vigyázat, aki ekkor adja fel a telitalálatos szelvényt, azt könnyebben megtalálja majd a média!
– Aki mindig az utolsó pillanatban kap észbe, az még este fél hatkor is tehet egy próbát.

Így nyerj lottó ötöst – segít az asztrológia

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top