Ezo

Mindenki szerelmes lesz – a Szűzbe lép a Vénusz

Szombaton, július 10-én a Vénusz belép a Szűz jegyébe, hogy nagyjából egy hónapig ott is maradjon. Ez alatt a szűk hónap alatt (augusztus 7-ig tart) mindenki kedvesebb, empatikusabb lesz, a munkánkban lelkiismeretesebbé válunk, és a művészetekre is fogékonyabbak leszünk. A szerelmi életünkre lesz a legerősebb a hatása a szerelmi bolygó jegyváltásának. Hogyan kamatoztathatjuk ezt az új szerelmi energiát?

– Ha eddig csak szemeztél egy munkatársaddal, itt az ideje, hogy megtedd az első lépéseket – a Vénusz új helyzete kedvez a munkahelyi szerelmeknek! Sőt, leginkább a főnök-beosztott típusú pároknak kedvez!

Mindenki szerelmes lesz - a Szűzbe lép a Vénusz

– Könnyebben fogjuk megérteni a párunkat, könnyebb lesz azonosulnunk az ő álláspontjával, és ő is szinte mindenben a mi kedvünket keresi majd.

– Ha csak kerested a párod, most egy jóképű könyvelő, matektanár vagy belgyógyász képében eléd sodorhat az élet valakit. De persze az is lehet, hogy egyszerűen csak munkamániás (és jóképű) lesz az illető.

– Vigyázat, a Vénusz most egy hónapig a plátói szerelmeket is szaporítja, ezért csak olyasvalakire vessünk szemet, akivel legalább beszélő viszonyban vagyunk!

Mindenki szerelmes lesz - a Szűzbe lép a Vénusz

– Ha problémáid vannak a kapcsolatodban, most könnyebben megoldhatod ezeket, főleg, ha elviszed a párodat egy galériába vagy színházba, és utána beültök beszélgetni egy kávézóba, meg fogsz lepődni, hogy a Szűzben álló Vénusz és a művészetek milyen hatással lesznek rátok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top