Ezo

Hogyan vonzz szerelmet az életedbe?

Itt a nyár, és a kánikula közepén ébredtél rá, hogy nem vár haza senki sem? Egy bevált ősi praktikát találtunk neked, amely segít szerelmet és boldog párkapcsolatot bevonzani az életedbe. Vigyázat! Párral rendelkezők csak saját felelősségükre próbálják ki!

Hogyan vonzz szerelmet az életedbe?Ez a szerelmi mágia teljesen veszélytelen, hiszen nem konkrét személyre irányul, hanem magára a szerelemre. A „varázslat” segítségével elérjük, hogy minél előbb magadhoz vonzd azt az embert, aki alkalmas egy boldog párkapcsolatra veled.

Szükséged lesz egy szélcsengőre. Ennek a farészeit (ha van vékonyan fedő fémfestéked, a fémet is) fesd zöldre. A közhiedelemmel ellentétben az ezotéria a szerelmet (és a szeretetet) ezzel a színnel azonosítja, és nem a pirossal, ami a szexualitás színe! A zöldre festett szélcsengőt ünnepélyes keretek között akaszd az egyik ablakba. A legjobb ezt a varázslatot pénteki napon végezni, este, a hold fényénél. Gyújts meg egy fehér vagy zöld teamécsest, és mielőtt az ablakba akasztanád, mondd el a csengőnek, hogy mi lesz a dolga: „Te csengő! A feladatod az, hogy csengéseddel hozzám hívd azt a férfit (vagy nőt), aki boldoggá tesz engem, és akit én is boldoggá teszek!”

Természetesen ennél konkrétabb személyleírást is adhatunk, de minél általánosabb a megfogalmazás, annál gyorsabb és biztosabb lesz a végeredmény! Innentől fogva minél többször megszólal a szélcsengő, annál gyorsabban érkezik meg azéletedbe a szerelem, tehát célszerű az ablakot nyitva tartani!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top