Ezo

Teszteld, hogy látja-e a gyereked az aurát!

A természetgyógyászok, ezoterikus szakemberek szerint a kisgyerekek látják az aurát. Hogy ez valóban így van-e azt mindenki eldöntheti maga, elég megkérdezni néhány gyereket.

Teszteld, hogy látja-e a gyereked az aurát!Hogy látják-e a gyerekek az aurát, azt nagyon egyszerűen eldönthetjük: elég pusztán megkérdezni egy kisgyerektől, lát-e színeket az emberek, állatok, növények körül. Azt javasoljuk, kedves olvasóinknak, hogy tegyék meg ezt, ha vannak a környezetükben 2-3 éves gyerekek. A válaszokon igencsak meg fognak lepődni: lesznek gyerekek, akik határozottan állítják majd, hogy látnak színfelhőket, míg más gyerekek nem. Hiszen, ahogy mi nem vagyunk egyformák, úgy a gyerekek sem. Nem állíthatjuk, hogy minden gyermek látja az aurát, de tény hogy vannak néhányan – és ők a kisebbség – akik arról számolnak be, hogy a nénik és a bácsik feje fölött láthatók furcsa színfoltok.

Ne képzeljük azt, hogy a gyerekek az egész világot pszichedelikus színfelhőkben látják, egyszerűen arról van szó, hogy ők sokkal érzékenyebbek a körülöttünk lévő energiamezőkre ezért bizonyos helyzetekben érzékelhetik az aurát. Ezt a képességüket általában hamar „kinövik” öt-hat éves korukra a legtöbb esetben nyoma sem marad. Az egészen kicsi gyerekek rajzain ugyanakkor sokszor azért színesek a családtagok, mert színes aurát érzékelnek körülöttük a gyerekek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top