Ezo

Varázsolj magadnak parkolóhelyet!

Az ezotéria feladata, hogy segítsen a mindennapi életet könnyebbé tenni. Az igazi "ezoterikus életforma" nemcsak a karmáról, az életfeladatról és a lila ködös mondatokról szól, hanem a mindennapok apró feladatainak megkönnyítéséről, például arról, hogyan találjunk magunknak parkolóhelyet. Íme három kipróbált praktika!

„Mielőtt kocsiba szállnék, kártyát húzok arra, hogy milyen lesz az út, megállít-e a rendőr, lesz-e bármilyen fontos történés. Ugyanígy azt is meg szoktam nézni, lesz-e parkolóhelyem, és merre érdemes keresnem azt…”
(Katalin, kártyavető)

„Parkolóhelyet agykontrollos háromujj-technikával keresek: amikor közeledek az úti célomhoz, összeteszem a bal kezem első három ujját – ez a mozdulat ellazult tudatállapotba juttat –, és arra koncentrálok, hogy van parkolóhelyem. Általában percek alatt találok, néha pont az ajtóban!”
(Eszter, HR-munkatárs)

Varázsolj magadnak parkolóhelyet!

„Az angyaloktól kérem, hogy legyen parkolóhelyem. Persze nem kell nagy dologra gondolni, elég egy fohász: »Kedves angyalok, legyen parkolóhelyem az X. Y. épület előtt!« Ilyesmit szoktam kérni, amikor kocsiba ülök, és mire megérkezem, rendszerint találok is jó parkolóhelyeket!”
(Ágnes, kozmetikus)

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top