Ezo

Holdnaptár (2010. augusztus)

Nehéz fényszögek jönnek létre ebben a hónapban, ezért nagyon fontos, hogy a szabályokat betartsuk, hogy az előttünk tornyosuló akadályokat ne nehézségként, hanem inkább kihívásként fogjuk fel, és a rászorulóknak nyújtsunk tőlünk telhetően segítséget.

Augusztus 1., 2.
Holdnaptár 2010. augusztusFogyó Hold a Kosban
Ezen a két napon kerüld a túlságosan megerőltető fizikai munkát, ráadásul nehezebben tudsz koncentrálni is, mint korábban. Ezért a közlekedésben légy óvatosabb az átlagosnál, és a párkapcsolatodban is sokkal türelmesebb, még akkor is, ha a kedvesed éppen az agyadra megy.

Augusztus 3., 4.
Fogyó Hold a Bikában
Ne feledkezz meg egy személy születésnapjáról, legalább egy SMS-t küldj neki. Hajlamos leszel a mai napon túlzásokba esni, és olyan dolgokat mondani, amelyekkel önmagadnak ártasz a legtöbbet és a legjobban. Fantasztikus formában leszel, már ami a fizikai teljesítményt jelenti, és az is előfordulhat, hogy mindezt az ágyban vezeted le, amivel a partneredet elkápráztathatod. Viszont közlekedj óvatosan az utakon, mert ezek a napok veszélyesebbek, mint korábban bármikor.

Augusztus 5., 6.
Fogyó Hold az Ikrekben
Még az is előfordulhat, hogy belemész egy rangon aluli kapcsolatba, mégpedig a munkahelyeden. Ennek az oka, hogy olyan varázserővel bírtok egymás életében, hogy képtelenek vagytok ellenállni egymásnak, és amilyen váratlanul megtörténik az esemény, ugyanolyan váratlanul véget is érhet. Ám míg te nem fogsz dicsekedni a hódításoddal, addig nem lehetsz benne biztos, hogy a pasid – akivel ugyan jó volt, de elég volt – nem veri nagydobra, ki az új trófeája.

Augusztus 7., 8.
Fogyó Hold a Rákban
Pompás ez a két nap arra, hogy csak a családoddal foglalkozz, és arra is, hogy a pénzedre, az értéktárgyaidra, valamint mindenre, ami számodra fontos, sokkal jobban vigyázz, mint bármikor. Valaki kissé nehezebben fejezi ki az érzelmeit, azt, amit valójában érez, emiatt te talán azt hiszed, hogy elhidegültetek egymástól, ám ez nem egészen így van. Ezért mielőtt megtennél olyan lépéseket, amelyeket nem kellene – például szakításon gondolkodnál, vagy más ágyában élveznéd a gyönyöröket –, érdemes lenne őt kivallatni, hogy mégis mi baja, mi bántja, miért nem kommunikál, vagy egyáltalán mi történt vele.

Augusztus 9.
Fogyó Hold az Oroszlánban
A reggeli órák remekül indulnak, mindjárt egy szerelmeskedés, vagy olyan valaki jelentkezik telefonon, akit imádsz, és akinek a hangja, no és persze a mondanivalója szinte beragyogja az egész napodat. Közben ne feledkezz meg arról, hogy ma van valakinek a születésnapja. És tudod, ami el tud romlani, az el is fog, de ez ma nem okoz problémát, mert gyorsan találsz szerelőt vagy karbantartót, és minden úgy megy egész nap, mint a karikacsapás.

Augusztus 10.
Újhold az Oroszlánban
Semmi értelme ma elindulni vásárolni, mert szinte semmiféle önkontrollal nem rendelkezel, ami arra utal, hogy olyan dolgokat fogsz megvásárolni, amelyekre semmi szükséged, egyenesen mehetnek a kukába. Egyébként nem vagy kirobbanó formában, kicsit gyengének vagy fáradékonyabbnak érzed magad, különösen, hogy meglátsz valakit – például a partnered legjobb barátját nem a barátnőjével, hanem egy idegen lánnyal egyértelmű helyzetben –, és nálad is elindul a vezérhangya: mi van, ha a pasid veled is ugyanezt teszi? Csak nyugalom, a mai nap nem a számonkérésé és a nyomozgatásé, mert akár nagy összeveszés is lehet belőle.

Augusztus 11., 12
Növő Hold a Szűzben
Holdnaptár 2010. augusztusOlyan emberekkel találkozol, akik miatt muszáj nagyon jól kinézned. Tehát a hajad, a körmöd, a sminked, az illatod és nem utolsósorban a ruhád legyen tökéletes, mert sok múlik ezen a két napon a megjelenésen. Találkozhatsz vagy beszélhetsz egy olyan régi ismerőssel, akivel csak nagyon régen, és nem zavar, hogy annak idején komoly problémákat okozott neked, talán össze is vesztetek, mert most képes leszel neki megbocsátani, mert tudod, hogy te is hibás voltál az egészben egy kissé.

Augusztus 13., 14.
Növő Hold a Mérlegben
Buli buli hátán, azt sem tudod, hogy melyiken vegyél részt, hogy melyik meghívásnak tegyél eleget. Nem fogsz unatkozni ezen a hétvégén, még ha egyetlen buliba sem mennél el, akkor is olyan dolgok történnének veled, amelyek miatt az unalom messzire elkerül. Egészen furcsa és különleges álmod lesz 13-án hajnalban. Fel kellene jegyezned, mert ez az álom egy hétre előre jelezni fog valami fontos dolgot. Ha akkor képes leszel rá visszaemlékezni, akkor egy kényes szituációban a legjobb döntést hozod.

Augusztus 15., 16.
Növő Hold a Skorpióban
Ha még nem vásároltad meg a Nők Lapja Ezotériát, akkor itt az ideje, mert érdekes dolgokat tudhatsz meg belőle, amelyeknek hasznát veszed. Ha éppen azon gondolkodsz, hogy jó lenne többet tudni ezekről a titkokról, akkor nézz szét az ezoterikus iskolák honlapján – és persze a könyvesboltokban is –, hogy mi az, ami igazán érdekel.

Augusztus 17., 18., 19.
Növő Hold a Nyilasban
Szerelem, szerelem, szerelem – csak ez a három, vagyis egy dolog foglalkoztat. Még az is megtörténhet, ha a szinglik táborába tartozol, hogy találkozol életed álmával, egy igazán dögös fickóval, aki teljesen elvarázsol. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor a partnereddel élhetsz át újdonságokat a szexben, amelyek felkorbácsolják a vágyaitokat, és ha eddig unalmasnak mondható volt az ágyjelenet az életetekben, most minden megváltozik.

Augusztus 20., 21.
Növő Hold a Bakban
Pénteken a délelőtti órákban jó lenne, ha sokáig lustálkodnál, és nagyon könnyű, laza kis filmet néznél meg, vagy elgondolkodnál azon, hogy a munkahelyeden van egy feladat, amit eddig nem tudtál jól megoldani, mert most jön az ihlet, és egyszerűen rájössz, hogy mit is kell tenned. Sajnos ezen a napon a Merkúr hátráló mozgásba kezd, vagyis ez azt jelenti, hogy a következő napokban számíthatsz arra, hogy valaki egy régen lejárt lemezt vesz elő újra, és megint el kell magyaráznod neki azt, amit már néhányszor megtettél.

Augusztus 22., 23.
Növő Hold a Vízöntőben
Nagy családi buli lesz, ahol lehet, hogy téged fognak ünnepelni. Még az is megtörténik, hogy egy olyan bejelentés is elhangzik, amely miatt váltakozóak lesznek az érzelmeid, és azoké is, akik téged szeretnek és féltenek. De alapvetően jóindulatúak veled, szeretnek, ezért inkább az örömüket mutatják, mint az aggodalmukat, hogy ne rontsák el az ünnepet. Ha szórakozol, találkozol egy idegennel, akire azonnal rávetnéd magad, de csak lassan a testtel! Ne feledd, a titok az önmegtartóztatásban rejlik; minél tovább húzod a dolgot, annál jobban felizgatod őt!

Holdnaptár 2010. augusztus

Augusztus 24.
Telihold a Halakban
Ugye tudod, ha ellaposodott a kapcsolatod, akkor nem ehető bugyira vagy egyéb szexuális segédeszközökre van szükségetek, netán édes hármasra, hanem arra, hogy újra megtanuljatok figyelni egymásra. Vagyis a párodat ma várd egy finom vacsorával, jóféle itókával, telefon kikapcs, és tervezzetek be egy igazán hosszú menetet sok-sok előjátékkal. Már délelőtt ezen agyalsz, de ha dolgoznod kell, nem ártana, ha a munkán is járna az eszed.

Augusztus 25., 26
Fogyó Hold a Halakban
Találkozhatsz azzal az ismerősöddel, akivel olyan nagyon jót tudtok röhögni – szinte kivétel nélkül mindenen –, hogy sokszor a környezetetek nem tart egészen normálisnak benneteket, vagy inkább irigyelnek a jókedvetek miatt. Ha most indulsz egy rövid nyaralásra a barátnőiddel, akkor minden fontos dolgot beszéljetek meg – hogy ki mit szeretne, és a szokásokat, mint az alvási, a napi beosztás, a pénz –, hogy erre a pár szép napra ne úgy emlékezzetek vissza, mint egy rémálom nyaralásra.

Augusztus 27., 28., 29.

Fogyó Hold a Kosban
Holdnaptár 2010. augusztusLehet, hogy e három nap közül valamelyiken gyakrabban fáj a fejed a megszokottnál, ezért talán kávé vagy tea helyett kezdd inkább a napot forralt, de hűtött langyos vízzel. Ez nemcsak gyorsan észhez térít, hanem még az emésztésedet is beindítja. Napközben hirtelen rádöbbenhetsz arra, hogy beleestél vagy a legjobb kolléganőd, vagy a legjobb barátnőd pasijába. Jó lenne, ha ezt a felismerést nem osztanád meg nyomban senkivel, hanem gondolkozz. Szépen vedd sorba az utóbbi időket, mi juttatott el a felismeréshez, és nem ártana, ha kivárnád, amíg ők szakítanak, és csak utána lépnél színre. Persze minden a vérmérsékletedtől függ…

Augusztus 30., 31.

Fogyó Hold a Bikában
Kiváló ez a két nap arra, hogy gyarapítsd a cipőgyűjteményedet, vagy shoppingolni indulj, mert a legszükségesebbeket, amelyeket a következő hónapokban nem nélkülözhetsz, jutányos áron szerezheted be. A munkahelyeden pedig dolgozz. Jusson eszedbe: bármennyire jól érzed magad itt, ez nem a kedvenc szórakozóhelyed. És ne felejtsd el, hogy ezen a két napon ne küldözgess olyan e-maileket, amelyekben az áll: ha nem küldöd tovább legalább tíz ismerősödnek, nagy szerencsétlenség ér. Mert ezen a két napon, ha megteszed, garantáltan meg fognak utálni érte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top