Ezo

Milyen zenét hallgassunk szeretkezéshez? Megmondja az asztrológia!

Szeretkezés közben minden érzékszervünk kiélesedik, de nem használjuk ki valamennyit. Például a fülünket gyakran elhanyagoljuk, pedig egy-egy jó zenével tovább fokozhatjuk a vágyat. A most következő listában keressétek meg, milyen zenével fokozhatjátok az élményt! Próbáljátok ki a saját zenéteket és a párotokét is (ideális esetben lesz olyan, ami mindenkinek megfelel…), hogy megtudjátok, melyek a legjobbak nektek!

A Kosoknak rock való, méghozzá a keményebb, dübörgő fajtából, ami fokozza a lendületet (és a vágyat).

A Bikáknak andalítóbb zenére van szükségük, a szerelmes nyári popslágereket szinte nekik írják!

Az Ikreknek elvont technó és elektronikus zene dukál a szeretkezéshez, amely így már-már spirituális élmény lesz.

Milyen zenét hallgassunk szeretkezéshez? – megmondja az asztrológia!

A Rákoknak rockballadákkal kell próbálkozniuk, méghozzá a líraibb vonalból, lehetőleg külföldi előadóval.

Az Oroszlánoknak voltaképpen mindegy, milyen a zene. Tekerjetek egy slágerzenéket játszó rádióadóra, úgysem a fületekre figyeltek szeretkezés közben!

A Szüzeknek fontos a jó zene a hangulathoz. Ne a legújabb slágerek közül válogassatok, inkább egy-két rétegelőadó albumán nézzetek szét; nem baj, ha magyar, sőt!

A Mérlegeknek dübörgős, ritmusos popot javasolunk – sok szintetizátorral –, a legjobb, ha ez egy koncertfelvétel.

A Skorpióknak a misztikusabb, sötétebb tónusú zenék jönnek be szeretkezéshez. Még az is lehet, hogy egy nagyzenekar előadásában valami klasszikus mű lesz az!

A Nyilasoknak a ritmus számít, szeretik átvenni a zene lüktetését, ezért mindegy, milyen zenét választanak, csak játékos legyen a ritmusa!

Milyen zenét hallgassunk szeretkezéshez? – megmondja az asztrológia!

A Bakoknak romantikus dallamok kellenek a hangulat fokozásához, épp ezért az amerikai zeneipar nagy díváinak albumait ajánljuk.

A Vízöntőknek elektronikusabb, szintetizátorosabb, lehetőleg csak instrumentális darabot javasolunk. Ha van ének, az olyan nyelven legyen, amelyet kicsit sem ért, ugyanis hajlamos a szövegre koncentrálni a dallam helyett.

A Halaknak popot a szeretkezéshez, méghozzá valami nagyszabású előadótól, lehetőleg sok szintetizátorral, sok elektronikus gitárral és effekttel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top