Ezo

Aranyhal segít meggazdagodni!

Mindenki szeretne sikeres, boldog, egészséges és gazdag lenni. Most ez utóbbihoz adunk egy egyszerű feng shui tanácsot: tarts aranyhalat! Persze nem mindegy, milyen körülmények vannak az akváriumban, és hova teszed azt!

Aranyhal segít meggazdagodni!Az aranyhal – mint neve is mutatja – a gazdagság és a bőség szimbóluma. De a feng shui szakemberek szerint minden hal és akvárium ugyanolyan „bőséget teremt” az életünkben, ha jól bánunk vele. A csi áramlását minden beteg, haldokló vagy halott növény és állat megállítja, ezért fontos, hogy az akváriumban csak egészséges növények és halak legyenek. Ugyanakkor – az ősi kínai hiedelem szerint – ha elpusztul egy aranyhal, az azért történt, mert megvédte a ház lakóit egy csapástól azáltal, hogy a negatív energiákat magába szívta.

Az akvárium ne legyen kerek! (Ez nem feng shui, hanem törvényileg szabályozott állatvédelmi szempont!) A halak a feng shui szerint a gazdagság-, a pénz- és a sikersarokban vannak a legjobb helyen. Ez a lakás bejárattól számított bal hátsó sarkában lévő terület. Ne tegyük ide az akváriumot, ha itt van a hálószoba, mert abban nem tesznek jót a halak. Ilyen esetben a nappali vagy a dolgozószoba ajtótól számított bal hátsó sarkába kerüljön az üvegedény! A hagyomány szerint páratlan számú halat szerencsés tartani, de az is meggazdagodhat, akinél páros számú élőlény (hal, csiga, rák stb.) lakik az akváriumban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top