Ezo

Vénuszkóp: mit hoz a Vénusz a szerelemben?

A Vénusz, a szerelem bolygója augusztus elején hajnalban "hazatért", azaz belépett a Mérleg jegyébe. Ideje pezsgőt bontanunk, hiszen a következő egy hónapban a szerelem istenasszonya jól érzi majd magát. A nőiséget szimbolizáló Vénusz együtt áll a férfias Marssal, azaz a férfi- és női energiák égi nászban forrnak össze. Most érdemes házasságot kötni a földön is! Már csak azért is, mert amíg a Vénusz a Mérlegben jár, megpróbálja életörömmel és szeretettel visszafogni a Szaturnusz párkapcsolatokat tesztelő hatását. Lássuk most, melyik jegy szülötteit milyen hatások érik szeptember 7-éig!

KOS

Vénuszkóp: Mit hoz a Vénusz a szerelemben? A Kosok lelkében fellángol a szerelem. Nem is láng ez, hanem tűz, hatalmas, mindent elemésztő. Ebben az egy hónapnyi intervallumban az univerzum mindent megtesz, hogy jól érezd magad. Szexuális vágyad az egekbe szökik, és az érzelmi mutatód is kilendül pozitív irányban. Ha elfogadsz egy jó tanácsot: most tilos az érzelmeid útjába állnod (és másnak sem tanácsos ez), de még csak befolyásolni, irányítani se próbáld meg őket!
Ha párkapcsolatban élsz: Ez a hónap megerősíti a kapcsolatotokat, vagy épp ellenkezőleg! Ha szereted a párodat, az érzelmeid felerősödnek, de ha csak „elvagy vele”, akkor beléphet az életetekbe a harmadik!
Ha csak keresed a szerelmet: Jó esélyed lesz arra, hogy meg is találd! Vigyázat, olyannyira vágyni fogsz a kapcsolatra (és a szexre), hogy könnyen nézhetsz bárkit igazinak, ezért ne dönts azonnal, inkább várd meg az összes lehetőségedet!


BIKA

Vénuszkóp: Mit hoz a Vénusz a szerelemben? A Bikák párkapcsolatában a szabadság és a lelkiség kerül előtérbe, a szenvedély és a szexualitás pedig háttérbe. Most valahogy beszélgetni, összebújni, piknikezni és rejtvényt fejteni lesz kedved. Különösen vonzónak fogod találni az intelligens és okos embereket, és egy őszinte beszélgetéssel könnyebb lesz levenni a lábadról, mint egy gyémántgyűrűvel. (Na jó, lehet, hogy a gyémánt azért mégis nyerő…)
Ha párkapcsolatban élsz: Ne ess át a ló túloldalára! A sok szellemi élmény mellett szánjatok elég időt a testi örömökre is! Már csak azért is, mert amíg te filozófussá válsz, a párod egyre szexisebbnek lát. Talán neki is bejön az intelligencia?!
Ha csak keresed a szerelmet: Ebben az időszakban könnyen rátalálhatsz, de csak akkor, ha félre tudod tenni a külsőségeket és az anyagi elvárásaidat. Aki most lép be az életedbe, az ugyanis lelkileg lesz ideális társad!

IKREK

Vénuszkóp: Mit hoz a Vénusz a szerelemben? Szerelem. Házasság. Gyermekáldás. Bármilyen szinten is áll a kapcsolatod (a szinglitől a válófélben lévőig), az egy szinttel „feljebb ugorhat” ez alatt a hónap alatt. Használd ki a lehetőséget, és legyél nyitott a lehetőségekre, mert ezek most az öledbe hullanak ugyan, de elgurulnak, ha nem fogod meg őket. Kapaszkodj beléjük jól!
Ha párkapcsolatban élsz: Mindenképp javulni fog a viszonyotok, és közelebb kerültök egymáshoz és önmagatokhoz is! (Ha a válást vagy a szakítást fontolgatjátok, most ezt is gyorsan, fájdalommentesen megtehetitek, és talán még szeptemberig újra társra találtok.)
Ha csak keresed a szerelmet: Bármelyik sarkon szembejöhet veled az igazi. De igaz, ami igaz, most nem is fogod égető szükségét érezni, hogy a nyár utolsó hónapját párban töltsd. Ettől viszont megvadulnak az emberek: mindenki veled akar flörtölni!


RÁK

Vénuszkóp: Mit hoz a Vénusz a szerelemben? A Vénusz Szerelmi Iskolában felelésre szólítja Rák jegyű diákjait Aphrodité. Ne ijedj meg az istennő kérdéseitől! Válaszolj tisztán és érthetően! Hogy hogyan zajlik egy ilyen felelés? Helyzetekkel, szituációkkal, választási lehetőségekkel. S hogy mi a tananyag, amelyet meg kell tanulnod? Az, hogy az érzelmeket, ha csak kismértékben is, de lehet okosan irányítani! Ne hagyd, hogy a magánéleted a munkába is beszivárogjon!
Ha párkapcsolatban élsz: Ne kapd fel a vizet hirtelen, és ne provokálj veszekedéseket. Számolj inkább háromig, és mutasd meg a párodnak (no meg Vénusz tanárnőnek), hogy megtanultad a leckét, és össze tudod egyeztetni a toleranciát az önérvényesítéssel!
Ha csak keresed a szerelmet: Szánd ezt a hónapot arra, hogy felkészülsz a szerelem érkezésére! Lakáscsinosítás (takarítás!), fodrász, kozmetikus (srácok, nektek is!) és sport. Közben írhatsz egy házi dolgozatot is: „Hogyan képzelem a következő párkapcsolatom?” Hidd el, segít, ha leírod!

OROSZLÁN

Vénuszkóp: Mit hoz a Vénusz a szerelemben? Az Oroszlánok most minden párkapcsolati tervüket megvalósíthatják, de csak akkor, ha vállalják a kemény munkát! A Vénusz azt üzeni nektek: „Minden kívánságotokat teljesítem, ha megdolgoztok érte, és ha bebizonyítjátok, hogy méltóak vagytok rá!” Persze a hirtelen természetű Oroszlánoknak ez sokkal ijesztőbben hangzik, mint amilyen valójában. Nyugalom, jó lesz!
Ha párkapcsolatban élsz: Most el kell döntened, hogy milyen közös céljaitok legyenek. Gyerekvállalás, lakáscsere, kocsivásárlás? Mindegy, mit, de tűzzetek ki közös célokat magatok elé, mert ezek most szorosabbra fűzik a kapcsolatotokat!
Ha csak keresed a szerelmet: Járj el bulizni, társaságba, és jelentkezz be minél több társkereső oldalra, ugyanis az igazi már keres téged, de csak akkor fogtok egymásra találni szeptemberig, ha mindketten „ráhasaltok” a keresésre!


SZŰZ

Vénuszkóp: Mit hoz a Vénusz a szerelemben? Nyugalmas érzelmi időszak vár a Szüzekre. Ezekben a napokban úgy érzed, hogy a nyári vad bulik és villongások után kicsit lecsendesednek az érzelmek körülötted. Igaz, ami igaz, nem is bánod ezt a nyugalmat, hiszen így lesz időd arra, hogy magaddal foglalkozz kicsit. Vigyázz, hajlamos leszel úgy felfogni ezt a hónapot, mint jó alkalmat arra, hogy dolgozz kicsit az érzelmeiden. Ez nem annyira jó ötlet, ha mindenáron tudatosságot akarsz vinni az érzelmekbe, akkor csak figyelgesd azokat.
Ha párkapcsolatban élsz: Elcsendesednek a nyári viták, megszűnnek a zavaró problémák, legalábbis akkor, ha hagyod! Kiegyensúlyozott, nyugalmas időszak következik, csak arra kell vigyáznod, hogy ne ess abba a hibába, hogy hollywoodi filmekhez méred a szerelmedet!
Ha csak keresed a szerelmet: Gondold át, milyen tulajdonságok megléte fontos neked egy kapcsolatban! Ezt azért jó, ha tudod, mert ebben a hónapban főleg tökéletlen vagy tökéletlennek látszó kapcsolatokra számíthatsz. De a gyémánt is tökéletlen, csúnya kő, amíg valaki nem csiszolja meg.

MÉRLEG

Vénuszkóp: Mit hoz a Vénusz a szerelemben? Sok Mérleg kezét kérik meg ezekben a napokban, de házasságokra is számíthatnak a jegy szülöttei. Szerelmi energiáitok száz százalékon égnek, az egész világ egyetlen célt szolgál: hogy a Mérlegek jól érezzék magukat – legalábbis neked ez lesz a benyomásod egy jó darabig. Azzal kell csak vigyáznod, hogy ne fuss az események elé: több türelemmel boldogabb leszel hosszú távon!
Ha párkapcsolatban élsz: A legjobb lenne, ha elutaznátok egy last minute útra! Ha erre nincs lehetőségetek, egy hosszú hétvége is jó, hiszen most mindkettőtökben megnő a másik iránti vágy, és éjjel-nappal egymáshoz bújnátok!
Ha csak keresed a szerelmet: Ha eddig nem is tűnt úgy, hogy válogathatsz az ajánlatokban, most majd alig győzöd visszautasítani önjelölt párjaidat. Vonzerőd országos rekordokat döntöget, te pedig ettől először megrettensz, aztán nem érted, aztán… Na igen, szerintem ugord át a béna fázisokat, és lubickolj az ajánlatokban!

SKORPIÓ

Vénuszkóp: Mit hoz a Vénusz a szerelemben? A Skorpió szerelmi élete eddig is bővelkedett izgalmakban, most pedig még újabb érdekességekkel kell számolnod. Szeptember elejéig a Vénusz arra szeretne megtanítani, hogy tudd, mennyire fontos a szerelem, mennyire fontosak az érzelmek, és hogy lásd, nem lehet munka nélkül fenntartani azokat. Ha eminens tanuló vagy, és már most elkezdesz jobban figyelni magadra és a szeretteidre, könnyen veszed az akadályokat!
Ha párkapcsolatban élsz: Figyelj jobban a párodra! Lehet, hogy néha az agyadra megy, de hidd el, te is képes vagy pillanatok alatt felidegesíteni őt! Ami persze nem baj, mert az élet akkor szép, ha zajlik, de mindenképpen mondd meg neki naponta egyszer, mennyire szereted őt!
Ha csak keresed a szerelmet: Ebben a hónapban lesz néhány unalmas randid, de nem is az a cél, hogy most rögtön megtaláld az igazit. (Majd szeptemberben!) Inkább azon gondolkodj el: miért ezeket az embereket sodorta eléd az univerzum? Mit kell tanulnod a randevúkról általuk?

NYILAS

Vénuszkóp: Mit hoz a Vénusz a szerelemben? Régi szerelmi terveit válthatja valóra mindenki, aki a Nyilas jegyében született. Persze a tervek csak akkor válthatók valóra, ha már készen vannak. Ha csak most kapsz észbe, már késő. Csupa olyan érzelmi kaland vár rád, amelyet megalapoztál, előkészítettél, és amelyet régóta szeretnél kipróbálni. Ha szeretnéd, most például azt is megtapasztalhatod, milyen az, ha nagyon szeretnek – feltétel nélkül.
Ha párkapcsolatban élsz: Lassan, fokozatosan haladtok egymás felé. Nem kapkodtok el semmit ebben a hónapban, de nem is akartok nagyon sietni. Élvezitek az együttlét minden percét, különösen, ha most mentek nyaralni!
Ha csak keresed a szerelmet: Ismerősökön keresztül ismerheted meg a következő párod. Épp ezért ne ülj otthon, menj el a barátaiddal minden programra! Lehet, hogy „vakrandit” szerveznek neked, de az is elképzelhető, hogy tudtukon kívül visznek oda, ahol felcsillan szemed, mert meglátsz valakit!

BAK

Vénuszkóp: Mit hoz a Vénusz a szerelemben? Ebben az időszakban úgy érzed, hogy sokszor akadályoznak az érzelmeid a megfelelő döntés meghozatalában. Például egy új munkalehetőséget aszerint mérlegelsz, hogy hogyan hatna a párkapcsolatodra (vagy annak hiányára). Pedig most pont azt sugallja a Vénusz, hogy tanuld meg az érzelmeket érzelmekként megélni, és ne keress bennük ésszerűséget. Vállald bátran azt, amit érzel, meglátod, boldogabb leszel!
Ha párkapcsolatban élsz: Hosszú távú terveket kezdtek el szövögetni. Talán a gyermekvállalás is szóba kerül, de azt is megtervezitek, hol és hogyan szeretnétek élni évek, évtizedek múlva. Ez az időszak ideális az ilyesfajta tervezgetéshez!
Ha csak keresed a szerelmet: Egyéjszakás kalandok, pár randis ismerkedések várnak rád. Engedd el magad, és élvezd a szabadságot, ha ugyanis görcsösen keresed a szerelmet, az mindig kiszökik majd a kezeid közül!

VÍZÖNTŐ

Vénuszkóp: Mit hoz a Vénusz a szerelemben? Felfelé szálló spirálba kerül a Vízöntők érzelmi élete. Végre lazább leszel, sok kötelességedtől szabadulsz meg (azáltal, hogy eleget tettél nekik), és így több időd marad magadra és a szeretteidre. Egyre fontosabbak lesznek az érzelmek is a számodra, s egyre inkább úgy érzed, fontos beszélned róluk. Nosza, tedd meg, akár a kedvesednek, akár a családtagjaidnak, akár a barátaidnak elmondhatod, mit érzel irántuk!
Ha párkapcsolatban élsz: Egy hónap forró szeretkezést ígérhetek! Ha ez nem is lesz pontosan hétszázhúsz szeretkezéssel eltöltött óra, de jóval több lesz az összebújás, mint eddig volt. Ha marad egy kis időtök a külvilágra, akkor segíthetnétek egy baráti pár szerelmi problémájában!
Ha csak keresed a szerelmet: Aki keres, az talál! A Vízöntőknek szánt jó hírünket olvashattátok, ugyanis nagy az esély rá, hogy ebben a hónapban belép valaki az életetekbe, aki szokatlanul gyorsan válik fontossá és közelivé!

HALAK

Vénuszkóp: Mit hoz a Vénusz a szerelemben? Lehet, hogy kevesebbet kellene dolgoznod? Vagy lehet, hogy a kedvesednek kellene kevesebbet dolgoznia? Mindenesetre a Halaknak szeptemberig már alig jut idejük az érzelmeikre, és nem csak a munka miatt. Könnyen úgy érezheted, hogy minden a szerelemtől vagy épp a párkereséstől veszi el az idődet. Pedig az érzelmekkel nem lehet tervezni, azokat nem lehet beosztani – ezt te tudod, nagyon jól! Akkor? Merd megélni és kimutatni, amit érzel!
Ha párkapcsolatban élsz: Fordítsatok több időt és energiát egymásra – ezek most ugyanis mindkettőtöknek jólesnének. Mindketten arra vágytok, hogy együtt legyetek, hát szervezzétek össze a szabadnapokat, vagy lopjatok el egy hétvégét! Még az összeköltözés is felmerülhet…
Ha csak keresed a szerelmet: Már annyira vágysz az igazira, hogy ha szembejönne veled, és bemutatkozna, akkor sem ismernéd fel. Túlgörcsölted ezt a témát, itt az ideje, hogy lazíts! Ne azzal foglalkozz, hogy ki hiányzik az életedből, hanem azzal, hogy te magad legyél a legfontosabb magadnak! Ha ki vagy békülve magaddal, a szerelem is könnyebben talál rád!

Köszönjük az anyagot a Horoszkópgyárnak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top