Ezo

Ma ne hazudj! – Erre int a telihold

A Halak első fokán álló telihold mindenkit érzelmesebbé és érzékenyebbé tesz. Tippjeinkből megtudhatod, hogyan fordíthatod a hasznodra ezt a különleges és ritka pillanatot.

Sokaknak feltűnhetett, hogy a környezetük szinte egyik pillanatról a másikra vált érzékenyebbé, sértődékenyebbé és depressziósabbá. Ez már a Halak első fokán lévő telihold hatása, ami „ide lőjetek!” kiáltással mutatja meg lelkünk érzékeny pontjait másoknak. Hogyan fordíthatnánk a Halakban lévő teliholdat a saját javunkra?

– Vigyázzunk, hogy ne hazudjunk másoknak, főleg a kegyes hazugságok lesznek veszélyesek ma. A Hold helyzete ugyan megkönnyíti a füllentést (szinte akaratlanul csúszhatnak ki a félrevezető szavak a szánkon), de a hazugságra is érzékenyebbé tesz bennünket, ezért aztán szinte garantált a lebukás!

– Gondoljuk meg kétszer is, milyen társaságba megyünk, mert most nehezebben viseljük el mindazokat, akiket nem szeretünk eléggé.

– Kiválóan alkalmas ez az este meditációra és relaxációra. A vizualizációs technikák is különösen könnyen mennek, és az angyaloktól is könnyebben kérhetünk!

Ma ne hazudj! – Erre int a telihold

– Ha csak tehetjük, töltsük kettesben a szerelmünkkel az éjszakát, ezúttal szavak nélkül is közelebb juthatunk egymás lelkéhez. Különösen igaz ez, ha kibontunk egy palack bort!

– Ez az este alkalmas az érzelmeink megvallására, különösen akkor, ha biztosak vagyunk abban, hogy pozitív fogadtatásra találunk. De ma inkább ne akarjuk átbeszélni a problémákat, és ne akarjunk kioktatni senkit!

– Kedden hagyjuk, hogy a mosolyunk, a gesztusaink és az érintéseink kommunikáljanak, mert a szavaink könnyen okozhatnak félreértéseket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top