Ezo

Sikeres állásinterjú – segít az ezotéria!

Meg kell jelenned egy állásinterjún, és már előre attól félsz, hogy nem fogsz megfelelni? A következő meditációs technika segít magabiztosabbnak lenned, ráadásul az interjúztatókat is szimpatikusabbra hangolja!

A gördülékeny állásinterjú érdekében a beszélgetés előtti estén végezz el egy meditációt! Ülj le egy nyugodt pontján a lakásnak, s hallgass valamilyen lágy zenét. Számolj vissza tíztől egyig, lassan. Minden szám után mondd ki hangosan: „Nyugodt vagyok, ellazulok!” Most képzeld el, ahogy belépsz az épületbe, ahol az állásinterjú lesz. Határozott vagy, és megnyerő. Odalépsz a recepcióshoz, aki útbaigazít, és sok sikert kíván. Indulj el a folyosón a tárgyaló felé, ahol már várnak. Útközben találkozol egy leendő kollégáddal, aki rád mosolyog, és sok sikert kíván. Belépsz a tárgyalóba, s mindenki mosolyogva fordul feléd. Ülj le, és egyenként minden (elképzelt) jelenlévőnek mondd el, miért te vagy a legalkalmasabb jelölt az állásra! Külön érveket keress a vezérigazgatónak, a HR-esnek, a fejvadásznak, a közvetlen főnöködnek és minden jelenlévőnek. Végül köszönd meg, hogy kedvesek voltak veled, majd indulj el. Búcsúzóul a főnököd még utánad lép, és bizalmasan megsúgja: téged választottak!

Sikeres állásinterjú - segít az ezotéria!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top