Ezo

Holdnaptár 2010 szeptemberére

A két szerelembolygó – a Vénusz és a Mars – állatövi jegyet vált, a Skorpióban folytatják az útjukat. A Holddal való találkozásuk régi szerelmek felújítását hozza, és családi változásokat is ígér.

2010. szeptember 1.
Fogyó Hold a Bikában
Holdnaptár 2010. szeptemberéreA mai napon több emberrel találkozol, köztük lesz olyan, aki egy egészen különleges dologgal ismertet meg. Nem akarsz hinni benne, de aztán megmutatja, hogyan működik az egész, és egészen különleges élményhez juthatsz általa. A féltékenység zöld szemű szörnyetege is hatalmába keríthet, mert olyasmit képzelsz valakiről, ami egyáltalán nem felel meg a valóságnak. Mielőtt számon kérnéd, tájékozódj! Ha vásárolni szeretnél a mai napon, viszonylag olcsón jó cuccra lelhetsz.

2010. szeptember 2., 3.
Fogyó Hold az Ikrekben
Kissé ingadozó lesz a hangulatod már a reggeli órákban. Az is előfordulhat, hogy kora hajnalban felriadsz vagy egy álomra, vagy a szomszédból szűrődnek ki olyan zajok, amelyek miatt nem tudod hirtelen, hogy ébren vagy, netán álmodsz. Feküdj csak vissza, próbálj meg lenyugodni, és amikor az óra csörög, felkelni. A szerelemben végre olyan pillanatokat élhetsz át, amelyek miatt nem kell azon törni a fejed, hogy talán jóshoz kell fordulnod, aki elárulná, eddig miért viselkedett veled úgy, ahogy.

2010. szeptember 4., 5.
Fogyó Hold a Rákban
Annyira érzékeny vagy lelkileg, és annyira nincs kedved semmiféle fizikai munkához, hogy ez a környezeted számára kissé irritáló. Álmodozol, és szeretnéd megosztani az élményeidet másokkal is. Ez nem lesz olyan egyszerű, mert nem mindenki fogékony arra, amit mondasz, sőt lesznek, akik egyenesen bugyutának tartanak. Hiába, nincsenek veled egy hullámhosszon, ezért ezeken a napokon inkább írj le mindent egy naplóba, az összes benyomást, ami csak ért. Ha bulizol, fel kell készülnöd arra, hogy valaki furmányos módon akar levenni a lábadról, és az egyéjszakás szexen kívül nem akar tőled mást. Még az is lehet, hogy azt szeretné, ne is emlékezz rá, ezért csak óvatosan a szesz- vagy bármilyen fogyasztással.

2010. szeptember 6., 7.
Fogyó Hold az Oroszlánban
Régen látott ismerőssel futsz össze, vagy megérkezik az a személy, akivel már relatíve régen találkoztál. Szinte a torkodban dobog a szíved, annyira ideges vagy, hogy mi lesz. Semmi különös, ne félj! Nem vehet el tőled semmit, te pedig vagy már annyira okos, és oly sok mindenen keresztülmentél, hogy nem fogod ugyanazt a hibát elkövetni még egyszer. A munkahelyeden érdekes pletyka kel szárnyra, csak jól nyisd ki a fülecskéidet, mert amit hallasz, abból még hasznot fogsz húzni.

2010. szeptember 8.
Újhold a Szűzben
Egy olyan időszak veszi most kezdetét – egészen december végéig –, amikor egy ismerős mellé kell állnod, akinek egészségi problémái adódnak, és esetleg nagy szenvedéseken megy keresztül. Vagy valaki a környezetedben megpróbálna leszokni valamiről, ami nem igazán sikerül neki, viszont a te segítségeddel ez sikerülhet. Ebben az időszakban visszatérhet egy régi szerelmed, és akarod is, meg nem is, hogy elölről kezdődjön a kapcsolat. Rengeteg tanácsot kérsz, és talán még jóshoz is fordulsz, de senki tanácsait nem fogadod el. A megérzéseid viszont átlagon felül működnek, aminek a suliban vagy a munkahelyen nagy hasznát veheted.

2010. szeptember 9.
Növő Hold a Szűzben
Voltál már sokkal kirobbanóbb hangulatban is, mint a mai napon. Ezért ajánlom, hogy iktass be valamiféle testmozgást – persze ne hajtsd agyon magad –, mert ez biztosan feldobottá tesz, és jobban érzed magad a bőrödben. Kivehetnél egy DVD-t is, persze nem olyat, amelyben egymást kaszabolják az emberek, hanem amely elgondolkodtató, és amelyben erős szerelmi szál is húzódik. Ha van egy kis háziállatod, a mai napon furcsán fog viselkedni, talán azért, mert olyasmit lát, tapasztal a környezetedben, amit – hál’ istennek – te nem.

Holdnaptár 2010. szeptemberére

2010. szeptember 10., 11.
Növő Hold a Mérlegben
Ha tartós kapcsolatban élsz, már azon agyalsz, hogyan alakítsd a hétvégédet, hogy a partnered ne jöjjön rá arra, hogy te a hétvégén le akarsz lépni néhány órára, esetleg egy egész napra, hogy találkozz azzal a valakivel, akivel az interneten jöttél össze, és akitől megkapod érzelmileg és fizikailag is mindazt, amit szeretnél. Ha párkapcsolatban élsz, és közben egy harmadik személy is van a kapcsolatotokban, akkor most oltári hazugságra készülsz, hogy vele legyél, vagy hogy ne bukj le. Ha pasi a barátod – nem szexuális, hanem amolyan barát-barát –, és szívességeket tettél neki, amiért most egy kis pénzt vársz, adj ennek most hangot.

2010. szeptember 12., 13.
Növő Hold a Skorpió
Légy óvatos az utakon, mert nemcsak bírságveszélyes az időszak, hanem balesetveszélyesebb is az átlagosnál. A vasárnapi napon nagy boldogság járja át a szíved és a lelked, mert nem gondoltad volna, hogy egy olyan személy, akit nagyra tartottál, tehetségesnek tart, vagy olyan elismerésben részesít, amilyenben még sohasem volt részed. A szerelemben ez az időszak a nagy egymásra találás, az őrült pillanatok, a vad vágyak ideje. Ha egyedül vagy, még az is lehet, hogy a munkád során ismered meg azt a személyt, akit legszívesebben azonnal az ágyadba hurcolnál.

2010. szeptember 14., 15.
Növő Hold a Nyilasban
Jól tennéd, ha ezen a két napon olyan dolgokkal foglalkoznál, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Ha suliba jársz, olyasmire nyílik lehetőséged, amiről korábban nem is hallottál. Igaz, hogy pénzbe kerül, de ez minden forintot megér. Ne hagyd ki. Ha dolgozol, a felettesed ezeken a napokon furcsán viselkedik. Jól tennéd, ha kerülnéd őt, de a saját dolgaiddal semmiképpen se traktáld őt.

2010. szeptember 16., 17.

Növő Hold a Bakban
Holdnaptár 2010. szeptemberéreNe feledkezz meg ismerőseidről, akik valamit ünnepelnek. Ne küldd el SMS-ben vagy e-mailben a jókívánságaidat, hanem vedd a fáradságot, és hívd fel vagy keresd fel, mert a személyes kontaktus most mindennél fontosabb. Ráadásul ez a két nap olyan, amikor remek kapcsolati tőkére tehetsz szert, vagyis olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akikkel érdemes jóban lenni, mert a későbbiekben során a segítségedre lesznek.

2010. szeptember 18., 19., 20.

Növő Hold a Vízöntőben
Nagyobb energiák lesznek jelen ezen a napon, ami azt jelenti, hogy képes leszel olyan dolgokat is véghezvinni, amelyekhez korábban nem éreztél kellő erőt magadban. De azt azért nem árt tudni, hogy ártatlanul belekeveredhetsz olyan dolgokba is, amelyekbe nem akarsz, és amelyek miatt aztán később kellemetlenségeid adódhatnak. A szexben a vadság jelenik meg, és talán olyan dolgokkal lepitek meg most egymást, amelyek korábban talán tabunak számítottak. Furcsa érzés kerít hatalmába egy régi ismerőssel szemben. Sajnálod, szeretnél rajta segíteni, de közben nem tudod elfelejteni, hogy egykor milyen utálatos módon viselkedett veled, mennyire megsértett. Emelkedj felül mindezen, és nyújts segítséget neki, amíg lehet…

2010. szeptember 21., 22.
Növő Hold a Halakban
Ezen a két napon ügyelj arra, hogy semmiféle veszekedésbe ne menj bele, és arra még jobban, hogy milyen kijelentéseket teszel, mert ellenségeket szerezhetsz magadnak. Arra alkalmas a nap, hogy nagy célokat tűzz ki magad elé, de ehhez jól meg kell válogatnod a kollégákat, a segítőket, és elérheted mindazt, amit csak akarsz. A sminkben trendi cuccok között válogathatsz, de csak kiváló terméket vegyél meg, mert ettől nem leszel allergiás, és imádni fogod, mert tényleg a legjobb formába fog hozni.

2010. szeptember 23.
Telihold a Kosban
Feszült lesz a mai nap, főleg, hogy a Nap éppen ma ér át a Mérlegbe, és egyre közelebb kerül a Szaturnuszhoz. Ez felerősíti a kisebbrendűségi érzéseket, és ez az embert olyan cselekedetekre sarkallja, amiket egyébként nem tenne meg. A munkában idegesítő helyzet alakul ki, mert kiderül, hogy amire korábban igent mondtak, vagy úgy tűnt, hogy minden a lehető legnagyobb rendben lesz, arról most mégis kitudódik, hogy semmi sem úgy történik, ahogy annak lennie kellene.

2010. szeptember 24., 25.

Növő Hold a Kosban
Vannak olyan szerelmi kapcsolatok, amelyek most próbatétel elé kerülnek, és nem biztos, hogy kiállják a próbát. Ha szakításra kerül sor, ne bánkódj miatta, mert nem maradsz sokáig egyedül, és ha alaposan végiggondolod, rájössz: talán nem is olyan nagy baj, hogy ennek a kapcsolatnak vége. Nézz körül az internet társkereső oldalán, mert érdekes dologra bukkanhatsz, ráadásul olyan személyre is, akitől eláll a lélegzeted. Vehetnél egy klasszikus, nagyon jó szerelmes DVD-t, például az Anyegint.

2010. szeptember 26., 27.

Növő Hold a Bikában
Holdnaptár 2010. szeptemberéreA két nap valamelyikén találkozhatsz egy olyan emberrel, aki eszméletlenül beképzelt, megjátssza magát, és elvárja, hogy zseninek tartsd. Ha erre az emberre valamilyen okból szükséged van, akkor kénytelen leszel úgy viselkedni, mert csak így értheted el azt, amit akarsz. Vagy így teljesítheted azt a feladatot, amivel megbíztak, és ha sikerül, akkor ez a jövődre nézve óriási előrelépést, nagy lehetőségeket tartogat. Ma kipróbálhatnál valamilyen új mozgásformát, amely egyáltalán nem nőies, viszont fantasztikus lesz tőle az állóképességed.

2010. szeptember 28., 29., 30.

Növő Hold az Ikrekben
Céltudatosnak kell lenned ezen a három napon vagy e napok valamelyikén, mert így érhetsz el kiváló eredményt. A kitartás és az önfegyelem jellemző lesz most rád, ami fantasztikus, hiszen éppen erre van szükség. Remekül tanulsz, mert olyan az agyad, mint egy szivacs, sok mindent meg tudsz jegyezni, és rengeteg dolgot el tudsz intézni. Sőt, még egy meglepetésparti szervezéséhez is hozzáfoghatsz, mert remekül fog sikerülni. Viszont van egy személy a közeledben, aki les téged, és az a célja, hogy a helyedbe lépjen. Jól nézz körül, hogy vajon ki lehet az, és neki ne árulj el semmit. Ha bulizol, fantasztikus fazonnal jöhetsz össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top