Ezo

Pasimágnes bulizáshoz

Úgy érzed, nem vesznek észre a férfiak? Vagy ha észre is vesznek, akkor nem a megfelelőek? Szingli olvasóinknak ezúttal ezoterikus segítséget kerestünk – párkapcsolatban élők ezt most tényleg ne próbálják ki!

Pasimágnes bulizáshozA buli előtti éjszaka, lefekvés után feküdj a hátadra, és számolj el lassan huszonegytől nulláig! Képzeld el, hogy meleg mézként fény ömlik szét a testeden a fejed búbjától a lábujjaidig. Amíg lassan beborít a fény, minden porcikád ellazul. Még mindig ebben a fényburokban egy réten sétálsz, és egyszer csak bekövetkezik az, amiről Geri Halliwell is énekelt a Bridget Jones második részében: férfieső kezd el esni az égből. Ráadásul ezek a férfiak egyszerűen rátapadnak a fényborításodra. Lehuppannak eléd a földre, és azonnal vonzónak látnak, késztetést éreznek, hogy megszólítsanak, megöleljenek… Most még nevetsz, látjuk, de feküdj vissza, és csináld tovább, főleg akkor, ha nem akarsz egy újabb szombat estét a macskáddal kettesben tölteni.

Ne hagyd abba! 

Ezt a képet kedved szerint formálhatod, játszhatsz vele, de egyvalamit tarts észben: ha kapcsolatot is szeretnél, képzeld el, hogy táncolsz a legvonzóbb pasival, és telefonszámot cseréltek, másnap pedig felhív, majd újra találkoztok, és ebbe a képbe aludj bele. Az, amit látnod kell magad előtt, teljesen szürreális, de ne felejtsd el, hogy a képekből értő tudatalattidnak üzensz, és az tökéletesen érteni fogja, mit szeretnél. Neked csak annyi a dolgod, hogy másnap a szórakozóhely ajtajában képzeld el, ahogy a pasikat vonzó „fényméz” ismét végigömlik rajtad! A bárban is koncentrálj erre a képre, egészen addig, amíg meg nem ismerkedsz valakivel. Bátorításnak rendelj valamit a pultnál. Arra figyelj, hogy nem kell túlzásba vinni az esti szettedet, csak semmi felesleges cicoma, a vakolatnyi sminken még a meditáció spirituális ereje sem hatol át. Vigyázat, azt ez a meditáció sem garantálja, hogy ő lesz az igazi!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top