Ezo

Leszámolunk az energiavámpírokkal

Megszereztük az energiavámpírok kézikönyvét, és most közzétesszük eddig titkolt tízparancsolatukat. Aki a tanácsok olvastán úgy érzi, jó úton halad a lelkienergia-szipollyá válásban, bármikor dönthet úgy, hogy feladja, és marad átlagember, sőt jobbat tudunk: fordítsa a frissen megszerzett tudását a vámpírok ellen.

1. Beszélj magadról!

Leszámolunk az energiavámpírokkalAz igazi energiavámpír imádja hallani a saját hangját, ezért megállás – és lehetőleg lélegzetvétel – nélkül beszél. Az sem érdekli, hogy van-e hallgatósága, és az sem, hogy kíváncsi-e rá egyáltalán valaki. Fontos szabály, hogy csak magadról beszélj, kedves vámpírjelölt! Témajavaslatok: „Az én életem szörnyű!” „Szerencsétlen vagyok!” „Senki sem ért meg!” „Senkit sem érdekelek!” Ezek a kezdőknek való témák, haladó lélekszipolyoknak: „Én jobban csinálom, mint te!” „Az én életem izgalmasabb, mint a tiéd!” „Csak velem történnek érdekes dolgok!” A lényeg, hogy a másiknak sokkal rosszabb legyen, mint neked valaha volt.
Vámpírtrükk: aki megállás nélkül képes a saját jóságáról beszélni, azt nehezebb beazonosítani mint energiavámpírt!

2. Ne hallgass meg másokat!

Ha gyorsan és könnyen hozzá akarsz jutni mások energiaraktáraihoz, töröld az életedből az empátiát! Tilos meghallgatni másokat, az együttérzés pedig egyenesen vétek – legalábbis vámpírkörökben. Ha véletlenül rosszul csinálod az egyes pontot, és valaki szóhoz jut, ne adj’ isten, a bajáról merészelne beszélni, azonnal kezdj el tanácsokat osztogatni, és biztosítsd arról, hogy te sokkal jobban csinálnád, mint ő! Sőt, te jobb vagy, mint ő! Ezzel máris az egyes pont szerinti haladó lélekszipoly lettél!

3. Ne kérdezd meg, zavarsz-e!

A telefon és az internet áldás nekünk, kedves vámpírtestvérem! Ezek segítségével ugyanis bármikor elérheted az áldozatodat. Egyvalamit azonban tilos: megkérdezni, hogy zavarsz-e! A vámpírszótárból hiányzik az a szó, hogy „zavarás”, valamint az a kifejezés, hogy: „Most tudunk beszélni?” Azt pedig egyenesen szentségtörés megkérdezni, hogy: „Van-e rám időd?” Ne felejtsd el: te energiavámpír vagy, mindenkinek kötelessége téged hallgatni, amikor csak energiát szívni támad kedved. Nyugodtan kihagyhatod a köszönést is, és vágj a közepébe!
Vámpírtrükk: száműzd a kérdő mondatokat a beszélgetésből, hiszen ezek után át kellene adnod a szót valaki másnak – ami a második parancsolat elleni vétek lenne!

4. A folyamatos kapcsolat elengedhetetlen!

Áldozatodat naponta többször is hívd fel
Áldozatodat naponta többször is hívd fel

Ha találsz egy igazán jó energiaforrást, akinek gőze sincs arról, hogyan földelje le a lelki erejét és hogyan védje meg az auráját, becsüld meg magad! Ez minden szipoly legszebb álma, csodálatos ajándék a sorstól – amely eddig úgyis csak vert téged, nem igaz? –, amit meg kell becsülnöd! Áldozatodat naponta többször is hívd fel látszólag minden ok nélkül – a valódi ok az energiaszerzés, ne feledd! –, és beszélj hozzá, panaszkodj neki! Amilyen gyakran lehet, találkozzatok személyesen is, úgy még hatékonyabb leszel!

5. Állj mások aurájába!

Az ebédlőasztalhoz is közel húzódsz, ha eszel, ezért ha energiát szívsz, lépj közel az áldozatodhoz! A legjobb, ha nagyon-nagyon megközelíted, szinte érezze fagyos leheletedet az arcán. Szegezd tekintetedet az övébe, vegyél egy mély levegőt, és harapj! Na persze nem a valóságban, hanem átvitt értelemben: kezdj el beszélni az egyes pontban felsorolt témákról! A legjobb, ha körmondatokat használsz!
Vámpírtrükk: ha meg is érinted, gyorsabban töltődsz fel energiával!

6. Csak emberből szívj energiát!

Ahhoz, hogy hatékonyan lemeríthesd mások energiaraktárait, elég fontos, hogy csakis emberből vegyél fel mentális erőt. Ahonnan tehát tilos: állatokból! Nehogy állatot tarts! A több kedves jószág otthonodba telepítése pedig egyenesen tilos! Ezek a jószágok szeretetükkel, kedvességükkel, ragaszkodásukkal feltöltenék az energiaraktáraidat, elvezetnék a feszültségedet és a negatív érzelmeidet! Ez eretnekség lenne!

7. Tudd, jobb vagy másoknál!

Méghozzá nem is kicsit jobb, hanem sokkal-sokkal jobb! Ez a nagy-nagy jóság pedig előjogokat biztosít neked. A legfontosabb, hogy bárki auráját megcsapolhatod, másrészt a környezetedben élők (családtagok, munkatársak, barátok) energiáját és idejét korlátlanul használhatod! Rendeld őket minél többször magadhoz! Szervezd úgy, hogy nekik kelljen alkalmazkodniuk hozzád, és soha ne vedd figyelembe az ő napirendjüket, időbeosztásukat, érdekeiket! A világ körülötted forog – elvégre energiavámpír vagy!
Vámpírtrükk: ha valaki nem úgy táncolna, ahogy fütyülsz, mondd ki a varázsmondatot! Vagyis: „Ennyire sem vagy képes, pedig én mindent megteszek érted!”

8. Emlékeztess másokat a hibáikra!

Sajnos nem mindenki adja könnyen az energiáit. Van, aki egész hosszasan képes hadakozni ellenünk. Az ilyen lelkek megtörésére alkalmazd a múltjuk feltárását! Mindenkinek vannak hibái – kivéve nekünk, vámpíroknak természetesen! Ezek a hibák arra jók, hogy felhánytorgassuk, elővegyük és örökké az áldozataink emlékezetébe idézzük őket! Enélkül kevesebb energiát tudunk elvenni tőlük. Tilos pozitív jövőképet festeni áldozatunknak, mert azzal – talán örökre – elzárnánk az energiavénát, amelyből táplálkozunk!

Leszámolunk az energiavámpírokkal

 

9. Használd a stressz erejét!

A hibák felhánytorgatása mellett a másik tuti módszer a stressz fokozása. Az nagyon fontos, hogy ha rosszkedvűek vagyunk, vagy stresszesek, és áldozatunk elkezd megnyugtatni bennünket, akkor azonnal nyomjuk át rá a rossz hangulatot és a feszültséget! Ezt is kommunikációval tehetjük meg: egyszerűen kérdezzünk folyton: „Miért?” „Miből gondolod?” „Te is tudod, hogy nem így lesz?” „Komolyan nem aggódsz?” De persze ne várjuk meg, hogy felelet szülessen – lásd hármas parancsolat! Azonnal válaszoljuk is meg a kérdést, úgy, hogy a beszélgetőpartner egyre stresszesebb legyen, mi pedig egyre jobban az elemünkben érezhessük magunkat!

10. Soha ne fogadj el önként adott energiát!

Fontos, hogy egy energiavámpír az élet császára legyen, és ne fogadjon el energiaadományt senkitől! A jóga, a prána, a diksa, a reiki és minden bioenergia-átadó módszer tiltott számunkra! A jó szívvel és bőségesen adott energia nem tölt fel úgy egy energiavámpírt, mint az, amit fondorlattal, rengeteg beszéddel, önsajnáltatással és érzelemáttolással szerzett meg. Ne feledjétek, ez a legfontosabb parancsolat! Aki ugyanis elkezdi más módszerekkel is feltölteni az auráját, az előbb-utóbb meggyógyul a lélekszipolyságból, és megszűnik az energiavámpírsága!
Vámpírtrükk: akinek jó az élete, és elégedett magával, sohasem lesz igazán energiavámpír, ezért ne törekedj arra, hogy boldog és elégedett legyél!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top