Ezo

Harcra fel, megküzdünk az anyóssal!

Rosszban vagy a párod édesanyjával? Vagy csak a kommunikáció nem működik köztetek? Az ezotéria segít megszelídíteni őt is!

Gyorsan tisztázzuk: legyen bármennyire is rosszindulatú az anyósunk, nem fogjuk bántani, és csupa hasznos, de ártalmatlan módszert osztunk meg veletek a kapcsolatotok jobbá tételére. A rossz hír mindenkinek, aki igazán és szívből gyűlöli szerelme édesanyját, hogy az ezotéria nézőpontjából az elsődleges feladatunk magunkon változtatni. Bizony, ha a rossz viszony azzal kezdődött, hogy az anyós „visszaütött”, nincs miről beszélnünk. Tehát a legfontosabb, hogy mostantól legyünk kedvesek, akkor is, ha erre igazán nincs semmi okunk.

Harcra fel, megküzdünk az anyóssal

Kedvességmeditáció

Ez a módszer kifejezetten hatásos, bár lehet, hogy elsőre nemcsak furcsa, de kivitelezhetetlennek is tűnik. Keressünk egy nyugodt sarkot, üljünk le, csendesedjünk el, és figyeljük a légzésünket. Belégzéskor a nyugodtságra, kilégzéskor az ellazulásra koncentráljunk. Végül jelenítsünk meg magunk előtt egy kismacskát vagy kiskutyát, hatalmas szemű, selymes szőrű kedves kölyköt. Simogassuk, becézgessük. Végül vetítsük ezt a képet az anyósunkra – vigyázat, ez meglepően nehéznek bizonyulhat! Ezt a gyakorlatot egy hétig mindennap végezzük el!

Szeretetbájital

Ha legközelebb nálunk vendégeskedik az anyósunk, itassuk meg. No nem azzal, amire most gondoltok, hanem egy szeretetbájitallal! Vegyük rá, hogy teát kérjen, s az italába pluszösszetevőként dobjunk pár szárított rózsabimbót egy csomag rózsateából. Jó a rózsás zöld tea is. Mondjuk el háromszor (és halkan) a bögréje fölött: „Szeretetem rózsái megszelídítenek!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top