Ezo

7 tipp a mai teliholdhoz

Ma telihold van a Kosban, ami mindenkit kapkodóbbá, hebrencsebbé tesz. Sokan lesznek ingerlékenyebbek és agresszívabbak. Tippjeink elárulják, hogyan fordíthatjuk javunkra a Hold mai helyzetét!

– Érdemes bátrabban vállalnunk munkákat és feladatokat, mert gyorsabban fogunk végezni, feltéve, ha egyedül dolgozunk. De vigyázat, a munkatársakkal ingerlékenyebbek leszünk!

– Ne ma forduljunk kölcsönért vagy más segítségért barátainkhoz, és ne várjuk el, hogy türelmesen meghallgassanak bennünket!

– Ma mindenkiben sokkal nagyobb lesz a becsvágy, mint máskor, ezért vigyázzunk, kinek gázolunk át az önérzetén!

7 tipp a mai teliholdhoz

– A Kosban álló telihold szomorkássá, depresszióssá is tehet bennünket, erre jó, ha felkészülünk, s nem hagyjuk, hogy lenyomjon bennünket a depresszió.

– Adjunk este kimenőt magunknak és a párunknak: mindketten menjünk a saját barátainkkal bulizni, de szigorúan érjünk haza a kimenő végére – megelőzendő a felesleges veszekedést.

– Menjünk sportolni, hiszen sokkal energikusabbak és mozgékonyabbak leszünk, mint máskor.

– Remek lehetőségünk lesz megtervezni a jövőnket. Érdemes ma összeírni a terveinket, mert nagyobb energiát kapnak azok a célok, amelyeket le is írunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top