Ezo

Októberi holdnaptár

Ez a hónap már valamivel könnyebb lesz, mint az előző, de sajnos az éjszaka fényforrása még mindig találkozik, illetve kapcsolódik olyan bolygókkal, amelyek miatt időnként túlságosan nehéznek érzed az életet.

Október 1., 2.
Fogyó Hold a Rákban
Emlékezz a mai napon egy olyan személyre, aki talán már nincs az élők sorában, talán régen eltávozott, de annak idején közel állt a szívedhez. Gyújts meg egy szál fehér gyertyát, és mormolj el érte egy imát. Kicsit nehéznek érezheted az életet ezen a két napon, különösen, hogy az egyiken hallasz a régi szerelmedről, vagy netán találkozol vele, és megpróbálod elnyomni magadban a régi érzéseket, és mindent, ami szép és jó volt. A munkában, az iskolában őrült helyzet alakulhat ki, és egy igazságtalanság is mélyen felháborít.

Október 3., 4.
Fogyó Hold az Oroszlánban
Az a fontos, hogy ha párkapcsolatban élsz, méghozzá régóta, akkor ne húzd fel magad semmin ezen a két napon. Partnered családja úgy viselkedik, hogy tulajdonképpen nem a kisbicska nyílik ki a zsebedben, hanem egyszerűen elszomorodsz amiatt, hogy hogyan is kerültél te ebbe az érzéketlen, közömbös, egymás iránt is közönyös emberek közé, ahol talán a hírét sem hallották a szeretetnek. Ugyan könnyű azt írni, hogy ne törődj velük, mert sokan vannak, akik szeretnek, de nem lehet nem törődni velük. A tanácsom: ne tégy megjegyzést, egy könnyet se hullass, várd ki a karma törvényét, amely az abszolút igazság, és meg fogják kapni éppen azt, ami jár nekik.

Októberi holdnaptár

Október 5., 6.
Fogyó Hold a Szűzben
Nem vagy éppen feldobott állapotban, ami nem csoda, hiszen olyan sok rossz hír érkezik mindenhonnan, ami elszomorít. És még az is lehet, hogy kapsz egy kellemetlen feladatot, vagy a munkában nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd. Ráadásul, ha valakivel közösen kell egy feladatot ellátnod, akkor sajnos dolgozhatsz helyette. Ha legalább az időjárás nem lenne annyira pocsék, mint amilyen… De sajnos pocsék. Igyál egy forró csokit, és vesd bele magad a munkába a legjobb tudásod szerint.

Október 7.
Újhold a Mérlegben
Ha randira mész, netán a főnököddel, vagy egy olyan személlyel, akivel mindig szerettél volna, de el sem tudtad képzelni, hogy valamikor elhív, a lényeg, hogy ne pánikolj. Légy bombázó. Tök mindegy, hogy milyen idő van, vegyél minit és valami szuper csizmát! Ne locsolj magadra egy üveg kölnit, csak leheletnyit, a szádon finom rúzs (nem elborzasztó vakolat, amitől a pasik megijednek, és nem mernek csókolni). Felesleges túl sokat beszélned, hagyd őt kibontakozni, és természetesen csüngj minden szaván.

Október 8.
Növő Hold a Mérlegben
Októberi holdnaptár A testvéreddel vagy a szomszédoddal lesznek kisebb nézeteltéréseid, és megmakacsolod magad, azért sem fogsz engedni. Ez nagy butaság, mert a saját magad életét könnyítenéd meg, ha engednél, és közben ellenség helyett nem azt mondom, hogy barátra tennél szert, hanem legalább velük nem kellene felesleges küzdelmeket folytatnod. Ezen a napon tanácsot kérhetnek tőled párkapcsolati ügyben. A legjobb lenne, ha igazán nem foglalnál állást, vagy nem mondanál semmi konkrétumot, mert amit mondasz, az úgysem lesz megfelelő, és a későbbi problémákért esetleg téged hibáztathatnak.

Október 9., 10.
Növő Hold a Skorpióban
Itt az ideje, hogy valami ezoterikus könyvet vagy filmet nézz meg, mert amit abban látsz vagy olvasol, az közelebb visz egy bizonyos problémád megoldásához, és nagy felismerésre is szert tehetsz általa. Egy régi ismerősödet ne hanyagold el, aki bajban van. Legalább hívd fel telefonon, és ha sokat beszél, akkor is hallgasd végig, mert ő most tényleg nagy bajban van. Találkozhatsz egy régi pasiddal, aki egy másik miatt hagyott el téged, de ne feledd, a szupercsaj te vagy. Elegánsan nézz át rajta, mintha észre sem vennéd, vagy ha ez elkerülhetetlen, légy nagyon vidám, ne látszódjon arcodon a régi emlék nyoma.

Október 11., 12.
Növő Hold a Nyilasban
Tudomásul kell venned, hogy az a partner, aki vagy külföldön él, vagy külföldi származású, szeretne ugyan komolyabb kapcsolatot kötni veled, de erre most nincs lehetősége. Sajnos a gyáva alakok közé tartozik, ami azt jelenti, hogy nem fogja ezt a szemedbe mondani, hanem inkább választja az eltűnést, vagy mindenféléket kitalál, hogy mennyire elfoglalt, csak azt nem mondja meg, hogy van egy lezáratlan kapcsolata, vagy éppen még nem kész egy komoly viszonyba belemenni. Ezért jobb, ha ezen a két napon nem kényszerítesz ki tőle semmiféle vallomást, mert akár véget is érhet ez az ismeretség.

Október 13., 14., 15.
Növő Hold a Bakban
Itt ez a három ragyogó nap, amikor arra kell a legjobban figyelned, hogy helyezkedj. Mégpedig olyan személynek a közelébe kerülj, aki sokat tehet azért, hogy a te helyzeted jó legyen, és az anyagiak terén is minden rendben legyen. Tanulmányozhatnád a feng shuit is, és ha vásárolni mész, és ajándékot kell venned, lepd meg az illetőt egy teknőssel, mert a kínai hagyományok szerint a teknős a mennyei lények legjobbika, és különleges szerencsében részesíti tulajdonosát.

Októberi holdnaptár Október 16., 17.
Növő Hold a Vízöntőben
Fergeteges bulira van kilátás a hétvégén, amit nem hagyhatsz ki. Még az is lehet, hogy bármennyire szerelmes vagy valakibe, aki egy ideje távol van tőled, most összejössz valakivel, és képtelen leszel ellenállni neki. Nagyon szép dolog, hogy nem akarsz semmit eltitkolni, legfőképpen pedig hazudni, de ha félrelépsz, és nem gondolod komolyan ezt a kapcsolatot, akkor az állandó partnerednek ezt a kis botlást nem kellene elmondani, mert biztos lehetsz benne, hogy nem fogja megbocsátani. Persze ha szakítani akarsz, akkor tedd csak bátran.

Október 18., 19., 20.
Növő Hold a Halakban
Talán éppen a legjobb barátodról vagy barátnődről tudsz meg olyan dolgokat, amelyektől egyenesen elképedsz. Rájössz, hogy nem ismerted őt igazán, hiába vagytok barátok, és hiába osztotok meg bizonyos dolgokat – olykor titkokat is – egymással. Viszont kellemesen csalódsz egy közeli ismerősödben, mert olyan dolgot cselekszik, amivel megkönnyíti az életed, és rájössz, hogy milyen nagy lelke van. Ő igazán szeret téged.

Október 21., 22.
Növő Hold a Kosban
Talán reggel fáj a fejed, vagy nem tudsz aludni éjszaka. A napot ne kávéval kezd, hanem meleg vízzel, ami gyógyír lesz minden bajra. Kicsit lustának érzed magad, kevesebb kedvet érzel ahhoz, hogy elvégezz egy olyan feladatot, ami nem is nehéz, de neked még sincs hozzá kedved. Kaphatsz egy értesítést, amely viszont feldobottá tesz, mert máris a saját bőrödön érzed, hogy mégis csak van igazság a földön. Egy régi ügyben olyan döntés születik, amely elégedetté tesz, és még némi pénz is landol a bankszámládon.

Október 23.
Telihold a Bikában
Az lenne a legjobb, ha ma ismernéd a mértéket, és nem falnád fel a hűtőszekrény teljes tartalmát, mert az a háj, ami most rakódik rád, nagyon nehezen fog leolvadni rólad. Valamit látsz a tévében, és rögtön leesik a tantusz, vagyis összeáll a kép benned, hogy amiről korábban valaki mesélt, azt nem hitted el, vagy nem értetted, és azt gondoltad, hogy hazudik. Most viszont olyan dolgokra is rájössz, amelyeket nem említett, és egy rejtélyes ügy teljesen világossá válik a számodra.

Október 24., 25.
Fogyó Hold a Bikában
Balesetveszélyes ez a két nap, légy nagyon óvatos, mert még az is megtörténhet, hogy a konyhában vagy a lépcsőházban töröd össze magad. Skorpió ismerőseidnek pedig különleges ajándékot vásárolj, mert nagy becsben fogják tartani, és értékelni fogják, hogy nem tucat dologgal leped meg őket a születésnapjukon. Sőt, egyáltalán nem felejtetted el a születésnapjukat.

Októberi holdnaptár Október 26., 27.
Fogyó Hold az Ikrekben
Ha nincs munkád, ezen a két napon találhatsz, de az is megtörténhet, hogy olyan feladattal bíznak meg, ami megtisztelő lesz, és élvezettel fogod végezni. Ha már korábban rengeteget dolgoztál, akkor ennek az eredményét rövidesen élvezni fogod. Amit csináltál, az rendkívül sikeres lesz, népszerűbb leszel általa, mint korábban bármikor.

Október 28., 29.
Fogyó Hold a Rákban
Ne felejtsd el megvenni a Nők Lapja Ezotéria legújabb számát. Fantasztikus sztorikat olvashatsz benne, és praktikákat is, amelyekkel varázsolhatsz. A szerelemben nem mindennapi pillanatokat élhetsz át, mert az a személy, akivel talán már hónapok óta civakodtál, és nehéz helyzeten ment keresztül a kapcsolatotok, azzal most egymásra találtok, és olyan ajándékkal vagy vallomással lep meg, amiről talán álmodni sem mertél.

Október 30., 31.
Fogyó Hold az Oroszlánban
Foglalkozz az álmaiddal, de ne szedegess elő különböző álmoskönyveket, hanem írd le, ami az éjszakai kirándulás során történt veled, és gondolkodj el, hogy ez vajon mit jelent. Az álmoskönyvekben leírtak nem lesznek a segítségedre, mert csupa általánosságot tartalmaznak, minden álomra vonatkozót, de a tiéd egyedi, és jósálomnak számít. Úgyhogy ennek megfelelően gondold végig, és ebben a két napban a Hold kapcsolatai a segítségedre lesznek, mégpedig az erősödő intuíció formájában, hogy mit üzen a tudatalattid, mire készülj, mi fog történni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top