Ezo

7 tipp a csütörtöki újholdhoz

Csütörtökön a Mérleg jegyében újhold lesz. Ez a helyzet mindenkinek jó alkalmat teremt arra, hogy végiggondolja – és megújítsa vagy lezárja – párkapcsolatát, valamint a vitás ügyeit. Íme 7 tipp, hogy tökéletesen kihasználhassuk a mai holdállást!

Az újhold az a holdfázis, amikor égi kísérőnk a legkisebbnek, legvékonyabbnak látszik. Ezután kezdi meg a látszólagos növekedését az égen, épp ezért az újhold a lezárások és az újrakezdések időszaka. Ma ez a holdállás a Mérleg jegyében születik meg, ezért különösen a párkapcsolatainkban és egyéb társas viszonyainkban „teremthetünk rendet” a segítségével.

7 tipp a csütörtöki Újholdhoz!

– Időzíthetjük erre a napra a szerelmi viszonyok újrakezdését. Sőt! Jó, ha felkészülünk, hogy lezártnak hitt, de valójában nem rendezett múltbéli kapcsolataink visszaköszönhetnek.

– Jó alkalom ez új szerelmek, új kapcsolatok megszületésére is, de a most induló kapcsolatok csak akkor lesznek tartósak, ha az érzelmeink mellett a gondolataink is összeillenek, s ha képesek vagyunk változtatni a megszokásainkon. Ez a teljesen új és az újrakezdett kapcsolatokra is igaz.

– Csütörtökön végre lezárhatjuk vitás ügyeinket, feleslegessé vált szerződéses viszonyainkat is, de vigyázat: ne akarjuk megkárosítani tudatosan a másik felet, és azt se hagyjuk, hogy ő csapjon be bennünket!

7 tipp a csütörtöki Újholdhoz!

– Fordítsunk nagyobb figyelmet szüleinkre, családunkra, ma könnyebb lesz megbántani őket, de ha vesszük ezt az akadályt, akkor sokkal szorosabbá, bensőségesebbé válhat a viszonyunk!

– A szomszéddal legyünk kedvesek! Ideális alkalom ez egy bemutatkozó borozásra azoknak, akik még nem ismerik a szomszédaikat, de ha csak sóért csengetne be a mellettünk lakó, akkor is marasztaljuk legalább egy kávéra!

– A munkában leginkább azok számíthatnak sikerre, akik ma prezentációt vagy értekezletet tartanak, nekik egészen új feladatokat és támogatókat hozhat a mai előadásuk. Ne izguljanak, ma sikeresek lesznek a prezentációk!

– A mai nap megfelelő arra is, hogy a szobanövények ősszel esedékes átültetését, tápoldatozását, gondozását elvégezzük, a beteg növényrészeket eltávolítsuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top