Ezo

A felejtés virágai – Bach-cseppek szerelmi bánatra

A Bach-virágterápia hívei szerint a virágeszenciák mindenféle lelki probléma megoldásában segítenek. Mi most a "felejtés vizének" receptjét osztjuk meg veletek. Ez a keverék a szakítás utáni tompaság és a szerelmi bánat legjobb ellenszere!

Abban valamennyi Bach-terapeuta egyetért, hogy az eszenciakeveréket személyre szólóan kell elkészíteni. Jó hír, hogy a szerek kiválasztásához nem kell szakembereknek lennünk. Elég elolvasnunk a virágok hatásának leírását, s ez alapján ki-ki felismeri, megérzi, melyikre van szüksége. Ebben a felsorolásban a szerelmi bánatra általunk leghasznosabbnak ítélt öt szert adjuk közre, de érdemes megismerkedni mind a 38 virág hatásaival!

A felejtés virágai - Bach-cseppek szerelmi bánatra

Bohócvirág: Az egyedülléttől, a magánytól való félelem ellenszere. Bátrabbá tesz az ismerkedésben, és azoknak is ajánlott, akik attól félnek, hogy sohasem találkoznak már a nagy Ővel!

Jerikói lonc: A felejtés virága, segít elfelejteni az exet, és a múltból átlépni a jelenbe. Azok gyógyszere, akik visszavágynak bármelyik elmúlt kapcsolatukba.

Napvirág: Hirtelen, váratlan szakítás után érdemes a keverékbe tennünk. A vészhelyzetekben nyújt segítséget, erőt ad a magánytól való félelem esetén, és segít legyőzni a sokkot.

Tárnics: A csüggedés, a bizonytalanság ellenszere. Azoknak segít, akik az első apró akadálynál feladják a párkeresést, bátorrá és bizakodóvá tesz.

Napvirágból készült cseppek
Napvirágból készült cseppek
Tárnics üvegcse - bizonytalanság, csüggedés ellen
Tárnicscsepp – csüggedés ellen

Vörösfenyő: Az önbizalom elixírje, segít visszanyerni a szépségünkbe, jóságunkba vetett hitet. Azok szedjék szerelmi bánatra, akik úgy gondolják, túl jelentéktelenek, csúnyák vagy kövérek ahhoz, hogy beléjük szeressen valaki.

Hogyan használjuk a keveréket?

Az öt virág eszenciájából készített keverék nagyon hatásos ellenszer a szerelmi bánatra és a szakítás utáni kétségbeesésre. Az interneten több helyről rendelhetünk eszenciakeveréket (például www.viragterapia.hu, de érdemes körülnézni a Virágterápia.lap.hu oldalon is). Az elkészült, hígított eszenciából naponta négyszer négy cseppet kell bevenni, de közvetlenül a szakítás után emelhetjük duplájára is az adagot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top