Ezo

Hétvégi horoszkóp (2010. október 15-17.)

A Halakra misztikus hétvége vár, a Skorpió jegy szülöttei pedig jobban teszik, ha a családjukkal töltik a hétvégét. Kattints, hogy megtudd, rád mi vár az elkövetkező pár napban.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 15-17.)KOS: Szárnyakat fogsz kapni ezen a hétvégén, szó szerint és átvitt értelemben is. Tele leszel ötletekkel és meghívásokkal. A barátaid majd szétszednek. Ha mégsem, akkor hívd te őket! Ne várj rájuk! Ezenkívül készülj fel, mert most bármi megtörténhet! Az extrém ötletek és helyzetek jegyében fog zajlani a hétvégéd. Ha képes vagy ezeken mosolyogni, akkor remek lesz. Ha nem megy kapásból, akkor nézz magadra és a szituációra úgy, mint egy filmjelenetre! Így könnyebb lesz meglátni benne a humort és az abszurditást. Jó hír, hogy a szerelem teret fog nyerni. Ha van már, akkor vele, ha még nincs, akkor egy méltó jelölttel randizz! Menjetek valami szokatlan helyre, és csináljatok valami szokatlant!

Hétvégi horoszkóp (2010. október 15-17.)BIKA: Engedd el a fantáziádat, és álmodozz hétvégén! Amit most el mersz, el tudsz képzelni, az elkezd megvalósulni. Szimbolikusan meg fog jelenni a dzsinned, és megkérdezi: „Mit parancsolsz, gazdám?” Legyél merész, és kívánj nagyot! Igenis jár neked a boldogság, a siker és minden klassz dolog. Ennek szellemében dolgozz! Ha most dolgoznod kell, akkor szó szerint a jövődet építed. Ne panaszkodj, inkább adj hálát, hogy van munkád! Ezután lesz időd kikapcsolódni, szórakozni. Remekül fogod érezni magad, főleg akkor, ha kimész a szabadba. Szívd tele a tüdődet friss levegővel! Ölelj meg egy fát, és engedd, hogy átáramoljon beléd az ereje! Meglátod, fantasztikusan fogod érezni magad.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 15-17.)IKREK: Ennél jobb hétvégére nem is vágyhatnál. Minden a lehető legjobban fog alakulni. Most kedvedre való meghívásoknak tehetsz eleget, és remek társaságban töltheted a szabadidődet. Ehhez elengedhetetlen, hogy kidugd az orrod otthonról. Vegyél fel valami laza, kényelmes és trendi ruhát, és irány a szórakozás. Kulturális és intellektuális étvágyad hatalmas lesz. Elégítsd ki! Emellett ez a hétvége mindenféle gyerekprogramnak kedvez. Ha vannak gyerekeid, akkor velük, ha nincs, akkor a belső gyerekeddel menj el valami vidám helyre! Az ősz hűvös, de kellemes. Ha melegen öltözöl, nem fogsz fázni, és így nem kell lemondanod a szabadtéri programokról. Szóval mehetsz hintázni, libegőzni.
 
Hétvégi horoszkóp (2010. október 15-17.)RÁK: Ez a hétvége pihenésre és semmittevésre lett kitalálva. Legalábbis neked. Lesznek, akik nyaggatnak, hogy menj velük, de csak akkor menj, ha tényleg van kedved! Figyeld az érzéseidet, és engedd, hogy azok vezessenek! Persze nem tanácsos bezárkóznod a négy fal közé, szóval legyél valamennyit friss levegőn! Bármilyen formában jót fog tenni. Ettől szabályosan ki leszel cserélve testileg és lelkileg is. Ezek után több türelmed lesz az emberekhez. A természet közelsége mindig megnyugtat és feltölt. Ezért olyan kiegyensúlyozottak pl. a kertészek. Te láttál már ideges kertészt? Tehát ha van kerted, kertészkedj, és élvezd! Ha nincs, akkor menj erdőbe vagy sűrű növényzet közé!

Hétvégi horoszkóp (2010. október 15-17.)OROSZLÁN: Ez a hétvége egyértelműen és szinte kizárólagosan a szerelemről fog szólni. Az izgalmas az, hogy ez független attól, hogy párkapcsolatban élsz-e, vagy sem. Tehát, ha van párod, akkor maximális figyelemmel és gyengédséggel fordulj felé! Legyetek minél többet kettesben, és élvezzétek egymás társaságát! Ne engedjetek közétek férkőzni senkit és semmit! Amennyiben keresed a párodat, most jók az esélyeid. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy kijöjj a „csigaházadból”, vagyis menj emberek közé! Mindegy, hogy kirándulni, moziba, buliba vagy sportolni. Válassz kedved szerint! Az lényeges, hogy olyasmit részesíts előnyben, ahol jól érzed magad a bőrödben, mert ott legjobb formádat hozhatod.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 15-17.)SZŰZ: Pezsgő, mozgalmas, kalandos hétvége elé nézel. Ne ülj a fenekeden! Menj érdekes emberek közé! Szivacs módjára fogod magadba szívni az információkat és a vidámságot. Egy ilyen munkás hét után jót fog tenni egy másfajta szellemi kihívás, hiszen társaságban követned kell a témát, ill. a humort. Természetesen ez se nem nehéz, se nem terhelő. Főleg akkor, ha ismered és szereted azokat, akikkel közösen szervezel programot. De ha igazán bátor vagy, akkor ismeretlenekkel is összefuthatsz, és az sem baj, ha egészen más a stílusuk. Hiszen azoktól tanulhatsz a legtöbbet, sőt mint a mágnes az ellenpólushoz, úgy vonzódhattok egymáshoz. Egyszóval izgalmas találkozások várnak rád ezen a hétvégén.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 15-17.)MÉRLEG: Nem lesz okod panaszra. A mostani hétvége tele lesz vidámsággal, játékossággal és gyerek kacajjal. Ha vannak gyerekeid, akkor minél több időt szánj rájuk, és csinálj velük közösen bármit! Süthettek együtt például muffint, vagy kirándulhattok, vagy meglátogathatjátok a nagymamát, és vihettek neki a muffinon kívül saját kezűleg készített őszi díszeket. Mindez be fogja aranyozni a hétvégéteket. Ha nincsenek gyerekeid, akkor a saját belső gyermekedet vidd el szórakozni! Olyasmit csinálj, amit mindig szerettél, vagy amit eddig nem volt alkalmad megtenni! Ezek a régi, kielégítetlen vágyak arra várnak, hogy minél előbb foglalkozz velük. Itt a remek alkalom. Ki ne hagyd!

Hétvégi horoszkóp (2010. október 15-17.)SKORPIÓ: Tele leszel családi programokkal ezen a hétvégén. Örülj neki, hogy végre élhetsz magánéletet! Ha elég időt szánsz a családodra, akkor hálásak és boldogok lesznek. Bármilyen közös élmény szorosabbra vonja a köteléket, és valójában ez a cél, mivel a hétköznapok szanaszét sodornak titeket. Hétvégén viszont csak rajtatok múlik, hogy mennyire fontos, hogy együtt legyetek. Az ünnepeken kívül – mint születésnap, névnap, esküvő, keresztelő vagy évforduló – is lehet találkozni. Nem kell ürügy. Ha nincsen ajándékötleted, akkor menj el egy hobbiboltba vagy lakberendezési áruházba. Ami megtetszik, amire neked szükséged van, az másnak is jól jöhet. Persze megkérdezheted a hozzá legközelebb állót.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 15-17.)NYILAS: Ez a hétvége utazásra a legalkalmasabb. Ha teheted, fogd magad, és menj világot látni! Ha most nem fér bele az idődbe és/vagy pénzügyi keretedbe, akkor is válogathatsz a lehetőségek között. Kirándulhatsz, sétálhatsz stb. A legfontosabb, hogy elégítsd ki a mozgásigényedet, ugyanis most igényed lesz az ingerekre, az információkra és az értelmes társaságra. Szóval mozdulj ki otthonról! Ha hívnak, menj! Mindegy, hogy ez buli, mozi vagy bármi más. Meglátod, remekül fogod érezni magad. Hiszen előre nem döntheted el, hogy milyen lesz, csak ott derül ki. Ezen a hétvégén garantált a kellemes csalódás, mivel nem azt fogod kapni, amire számítottál, hanem sokkal jobbat.


Hétvégi horoszkóp (2010. október 15-17.)BAK: Kellemes, könnyed, szórakoztató hétvége vár rád, bár igaz, hogy lesz egy-két váratlan fordulat. Szóval azt fogod érezni, hogy az élet, a barátaid, a családod és mindenki a te rugalmasságodat teszteli. Ha felkészülsz erre, akkor jöhet bármilyen meglepetés, jól fogd bírni. Sokat segíthet a humor. Nézz mindent derűsen! Ha képes vagy nevetni, akkor minden könnyebb lesz, és most lesz min nevetned. Annyi vicces, abszurd helyzet fog adódni, amin csak nevetni lehet. Emellett a pénzügyeid fogják még a figyelmedet lekötni. Nem baj, ha meggondoltan költekezel, de ez ne korlátozzon és főleg ne nyomasszon! Ne feledd, hogy a pénz eszköz, amely téged szolgál, és nem fordítva!

Hétvégi horoszkóp (2010. október 15-17.)VÍZÖNTŐ: Ez teljes egészében a te hétvégéd lesz, bár igaz, hogy érzékenyebben fogsz reagálni az egyszerű ingerekre is. Csak erre vigyázz! Vagyis ne hidd, hogy bárki szándékosan akar kitolni veled, ha nem hív vissza, vagy elkésik a találkátokról. Inkább kezelj mindent és mindenkit egészséges lazasággal! Ez a saját érdeked. Így jobban fogod érezni magad. Ezenkívül az is okos lenne, ha megválogatnád, hogy kivel töltöd a szabadidődet. Úgy tűnik, most népszerű leszel, szóval válogathatsz. Arra is ügyelj, hogy legyen időd önmagaddal „kettesben” lenni! Szükséged van egy kis csendre és magányra. Sétálgass egyedül, ölelj meg fákat, szívd be a szabadság illatát, és élvezd, hogy mindezt megteheted!

Hétvégi horoszkóp (2010. október 15-17.)HALAK: Tele lesz ez a hétvégéd titkos, misztikus eseményekkel. Lesz, aki rád bízza a legféltettebb titkát, és lesz, aki faggatni akar. Ezenkívül olyasmi is előfordulhat, amit nem fogsz érteni. Valaki zavarosan viselkedik vagy fogalmaz. Nem tudni, hogy szándékosan ködösít-e. Próbálj meg ezekből kimaradni, de ha a segítségedet kérik, akkor segíts! Ez lehet egy beszélgetés, amelynek során te többnyire csak hallgatsz. Miután ápoltad mások lelkét, foglalkozz a sajátoddal is! Keress olyan barátot, szerelmet, aki megért, akinek nem kell magyarázkodni, akivel félszavakból is megértitek egymást. Vele az összhang magától értetődik. Ez nagy kincs. Vigyázzatok rá, mint a hímes tojásra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top