Ezo

3 könyv, ami megváltoztatja az életedet!

Nem csak az ezoterikus tanácsadó könyvek segíthetnek megváltoztatni az életedet. Sőt! Egy-egy spirituális filozófiával átszőtt regény többet tehet a fejlődésedért, mint egy könyvtárnyi szakirodalom.

Elizabeth Gilbert: Eat, Pray, Love – Ízek, imák, szerelmek
Elizabeth Gilbert saját életének egy évét öntötte regénybe. Egy évet, amelyet teljes egészében az önismeretre és önmaga újrafelfedezésére szánt: egyharmadát Itáliában, egyharmadát Indiában, egyharmadát Bali szigetén, Indonéziában töltötte.

Ha megrendelnéd, katt a képre!
Ha megrendelnéd, katt a képre!

A mondanivaló: merj változtatni az életeden, és minden jóra fordul!
Mikor olvasd? Ha nagy változásra készülsz, de nem tudod, hogyan fogj hozzá.

Paulo Coelho: Az alkimista
Az ezoterikus regények koronázatlan királyának első igazán nagy sikere, amely egy, a világ több pontján több változatban is ismert tanmesét dolgoz fel: valaki álmot lát, hogy a világ távoli helyére kell mennie a boldogságát megkeresni. Hosszú, viszontagságos út után végül rájön, hogy a boldogság valójában hol is vár rá – bármennyire is egyszerű a csattanó, nem lőjük le, hátha valaki még nem olvasta a kötetet, amely megnyitotta az utat az ezoterikus irodalom előtt.

3 könyv, ami megváltoztatja az életedet!

A mondanivaló: a boldogságod csak magadban találod meg.
Mikor olvasd? Ha úgy érzed, nem találod a helyed a világban.

Sálinger Richárd: Omyno
A fiatal magyar író regényében egy lány történetét meséli el, aki megismeri az élet saját magára vonatkozó megoldóképletét, amelyet a születésnap számaiból lehet kiszámolni, ez a titokzatos Omyno. A könyv háttérsztorija szerint a történetet egy látótól kapta a szerző, azzal a kikötéssel, hogy regényt kell írnia belőle…

Ha megrendelnéd, katt a képre!
Ha megrendelnéd, katt a képre!

A mondanivaló: fedezd fel a lehetőségeidet, és indulj el a saját utadon!
Mikor olvasd? Ha úgy érzed, többletenergiára van szükséged ahhoz, hogy megvalósítsd céljaidat.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top