Ezo

Tojástörés és faszénparázs – avagy a legjobb átokfelismerő praktikák

Rontás, átok, rossz kívánság – mindhárom ugyanannak a negatív energiának különböző fokozata. Három olvasónk mesél arról, ők milyen módszerekkel azonosították be a rajtuk lévő rontást.

„Volt egy szerelmem, aki sokat foglalkozott ezotériával, mások is jártak hozzá szerelmi oldásért és kötésért. A szakításunk után pár héttel azt éreztem, mindenképp találkoznunk kell. Hívogatni kezdtem. Találkozgatni kezdtünk újra. A furcsa csak az volt, hogy miután én voltam az, aki kilépett a kapcsolatból, és pár hétig egyáltalán nem hiányzott, egyik pillanatról a másikra férkőzött ismét a gondolataimba. Ha nem volt velem, hiányzott, de ha találkoztunk, megint azt az embert láttam, akivel nem tudtam élni. Végül rájöttem, hogy szerelmi kötést rakott rám, ami mivel akaratom ellenére történt, tekinthető rontásnak. Fontos tudni, hogy a kötést nemcsak az vághatja el, aki készítette, de az is, akin van, szerencsére nekem sikerült!”
Andi, szellemgyógyász

Tojástörés és faszénparázs – avagy a legjobb átokfelismerő praktikák„Mexikóban élek a férjemmel, itt rontott meg egy varázsló. Feltehetőleg a férjem előző barátnőjének rokona lehetett, hiszen a nőiességem sínylette meg a rontást. A hajam kezdett hullani, foltok jelentek meg a bőrömön minden ok nélkül, és egyre betegebb lettem. Szerencsére az anyósom is ért a helyi mágiához, azt tanácsolta, tegyünk egy üvegpohárba tojást, töltsük fel hideg vízzel, és helyezzük az ágy alá pontosan egy vonalba a fejemmel. Ha reggelre eltörik a tojás, tényleg megátkoztak. Természetesen eltörött a tojás, de hogy mit kellett tennünk a rontás visszaküldésére, azt nem árulhatom el, megígértem az anyósomnak, hogy az örök titok marad!”
Viki, Mexikóból

„Nagyanyám faszénparázzsal állapította meg, hogy van-e rontás a családon. Egy edénybe vizet öntött, majd miközben elmondta háromszor a Miatyánkot, három faszénparazsat dobott az edénybe. Ha ezek közül bármelyik is erősen sistergett, rontás volt a családon. Ha mindhárom sistergett, nagy volt a baj, míg ha egyik sem, megnyugodott. Ezt a módszert azóta én is alkalmazom, persze, mint modern boszorkány, főleg a kerti grillezések után tesztelem, hogy van-e rontás a családomon.”
Bea, tanítónő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top