Ezo

Hétvégi horoszkóp (2010. december 17–19.)

Az Ikrek szerelmes hétvégre számíthat, a Mérleg viszont legyen óvatos. Nézd meg, rád mi vár a hétvégén!

Hétvégi horoszkóp (2010. december 17–19.)KOS: A hétvége arra való, hogy lazíts, kikapcsolódj és feltöltődj. Minderre lesz alkalmad ezen a hétvégén. Igaz, hogy pénteken még feszült leszel, de ezt is és az egész hetes rohanást ki tudod pihenni szombaton. Számíts rá, hogy valami megtorpan! Mivel hétvége van, ne bánd! Olykor szükséged van időre, hogy feldolgozhasd mindazt, ami történt. Mivel ez a hét rendkívül mozgalmas volt, át kell gondolnod, ki kell értékelned mindent. Vasárnap jobb passzban leszel. Fel leszel dobva, egyrészt társasági összejövetel miatt, másrészt utazás, vagy annak tervezgetése miatt. Mindezt rendkívüli módon fogod élvezni, főleg ha a szabadban is leszel. Menj, sétálj egy nagyot, és meglátod, ki leszel cserélve.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 17–19.)BIKA: Igazán jól indul ez a hétvégéd. Elemedben leszel. Azt fogod tapasztalni, hogy te vagy a világ közepe. Ez így van: te irányítod az eseményeket. Kérdés, hogy megteszed-e. Mivel nem vagy saját magad ellensége, könnyű hagynod, hogy szeressenek, kényeztessenek. Szóval nincs más dolgod, mint élvezni a népszerűséget. Közben lesz egy fontos feladatod, hogy okosan oszd be a pénzedet. Csábítás mindig volt, van, és lesz is. A közelgő karácsony okot adhat a költekezésre. De minden apróságot fontolj meg, mert ezer forint itt, ezer forint ott, és már soványabb a pénztárcád. „Sok kicsi sokra megy” ilyen értelemben is. Fontold meg, mikor veszed elő a pénztárcádat! Szó szerint és átvitt értelemben is.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 17–19.)IKREK: Most a vasárnap lesz a legszuperebb napod, de szerencsére a többi nap is kellemes lesz. Különösen akkor, ha szánsz időt a pihenésre és a szerelemre is. Ez utóbbi érdekes lesz, mivel szombaton egy régi emlékkel és/vagy ismerőssel fogsz találkozni. Nagy jelentőségű ez. Nézz szembe vele, és tisztázd az érzéseidet! Nem húzhatod tovább az időt. El kell varrnod a szálakat! Ha beteljesült szerelemre vágysz, akkor el kell engedned a múltat, hogy feltámadhasson a régi, vagy beléphessen az új. Rajtad múlik, hogy melyik aktuális. Ne félj! Minden a kezedre játszik. Vasárnap tovább maradhatsz ágyban. Élvezd, hogy megteheted! Utána menj randizni, vásárolni, szórakozni! Ahogy jólesik.
 
Hétvégi horoszkóp (2010. december 17–19.)RÁK: Ne engedd, hogy bárki megmérgezze a jókedvedet! Lesz valaki, aki irigyli a derűdet. Ennek a hétvégének a hangulata azon múlik, hogy észreveszed-e és kivéded-e. Szombaton régi nyavalyád újulhat ki. Ne ijedj meg, de tegyél valamit! Ezen kívül fura módon a fáradtság ellenére kapsz meghívást. Érdemes lenne elmenned. Meglátod, jó társaságban jól fogod érezni magad. A hétvégék mindig adnak lehetőséget arra, hogy feltöltődj. Ennek a mértéke egyenes arányban áll azzal, hogy milyen társaságban töltöd. A vidám, optimista emberek közelében te is mindent pozitívabban látsz. Szerencsére a nevetés és a bizakodás is ragadós. Vasárnap lustálkodj! Maradj addig ágyban, amíg jól esik!

Hétvégi horoszkóp (2010. december 17–19.)OROSZLÁN: Vigyázz, mert a közelgő karácsony miatt hajlamos lehetsz többet költeni a gyerekekre, vagy valamilyen gyerekes dologra. Ne tedd! Hidd el, meg fogod bánni, ha túlléped a keretet! A bőkezűség – ami jellemző rád – nem kell hogy felesleges kiadásokat okozzon neked. Szombaton gyerekkori emlékek térhetnek vissza. Lehet, hogy a karácsonyi készülődés hozza elő ezeket. Kicsit nosztalgiázhatsz, de csak a szépre emlékezz! Az ünnep mindenkiből a szentimentális részét hozza ki. A hét utolsó napján legyél kicsit a friss levegőn! A legjobb az lenne, ha lenne hó, és a gyerekekkel és/vagy a barátaiddal elmennél szánkózni, korcsolyázni, hógolyózni. Ha erre van lehetőséged, ki ne hagyd!

Hétvégi horoszkóp (2010. december 17–19.)SZŰZ: Az a jó hír, hogy egészen nyugodt leszel a hétvége indulásánál. Ezért jól fogod tudni kezelni azt a feszült helyzetet, ami pénteken vitát okozhat. A párod, a családod vagy egy hozzád közel álló ember ingerlékenysége konfliktust okozhat. Ha felülemelkedsz a kötekedésén, akkor nem lesz baj. Szombaton a múlt visszaköszön, régi, távoli rokon toppanhat be. Lehet, hogy nem személyesen, csak valamilyen kommunikációs csatornán. Fogadd örömmel! Ez akkor fog sikerülni, ha el tudod engedni a történteket. A hét utolsó napján a múlt és a jövő egyszerre foglalkoztathat. Ettől idegessé válhatsz. Amint ezt érzékeled, gyere vissza jelenbe, és az aktuális ügyekkel kösd le a figyelmedet!

Hétvégi horoszkóp (2010. december 17–19.)MÉRLEG: Óvatosnak kell lenned, ha nem akarsz megsérülni. A péntek kifejezetten balesetveszélyes nap lesz. Vigyázz a közlekedésben! Ne siess! És hagyd, hogy aki rohanni akar, hadd menjen! Te lassan haladj! Így biztosan célba érsz. Szó szerint és átvitt értelemben is. Ezen múlik, hogy milyen lesz a hétvégéd. Tudnod kell, hogy a folytatás sokkal klasszabb lesz, kár lenne elrontani. A hét utolsó napján elemedben leszel. Mindent szépnek fogsz látni. Visszatér a derűd és az optimizmusod. Ebben a jó hangulatban jó döntéseket hozhatsz. És ha ehhez még jó társaságot is találsz, akkor valóban remek lesz. Senkinek, így neked sem mindegy, hogy kikkel töltöd az idődet. Keresd a derűs emberek közelségét!

Hétvégi horoszkóp (2010. december 17–19.)SKORPIÓ: Szerelmes hangulatú lesz ez a hétvégéd. Ha van párod, akkor iránta feltámadhat a szeretet. Ismét azt fogod érezni, mint a kapcsolat elején. Becsüld meg őt, és mutasd ki, hogy szereted! Ha nincs még párod, akkor nyisd ki a szemedet és a szívedet, mert ott fog a közeledben járni! Készülj fel rá, hogy az, aki most megtetszik, lassabb! Ezért nélkülözhetetlen, hogy óvatosan közeledj felé! Ne rohand le, mert akkor megijed és elszalad! Nem kell sietned! Van és lesz elég időtök megismerkedni, összemelegedni. A vasárnap nem alkalmas vásárlásra. Viszont alkalmas pihenésre és/vagy társasági életre. Szóval a pénztárcád helyett a telefonodat vedd elő, és hívd fel a barátaidat!

Hétvégi horoszkóp (2010. december 17–19.)NYILAS: Nem lesz átlagos ez a hétvégéd. Nem csak azért, mert jövő hét végén már karácsony lesz, hanem azért is, mert visszatér a „hangod”. Olyasmit tudsz végre kimondani, ami ott van benned egy ideje. De most érett meg rá, hogy kimondjad. Tedd meg! Meglátod, utána minden könnyebb, tisztább és egyértelműbb lesz. A másik fő téma ezen a hétvégén a szerelem. Különösen vasárnap leszel nyitott rá. Akár van párod, akár nincs, minden okod meglesz az örömre. Csupa olyan emberrel fogsz találkozni, akit vonzónak tartasz. Arra ügyelj, hogy senkit se tegyél féltékennyé! Tudd, hogy ha lelkesen, rajongva mesélsz az egyikről, akkor a másik félreértheti, és felmerülhet benne, hogy azt jobban szereted!

Hétvégi horoszkóp (2010. december 17–19.)BAK: Jó hangulatban indul a hétvégéd, bár lesz egy hiányérzet benned. Valószínűleg ennek nincs kézzelfogható oka, mégis úgy érezheted, hogy valamit elvettek tőled, valamitől megfosztottak, valamiből kihagytak. Ne aggódj emiatt! Semmiről sem maradhatsz le, amihez közöd van. A többivel pedig ne foglalkozz! Viszont a gyerekekkel foglalkozz! Várják, hogy csináljatok valamit közösen. Mindegy, hogy szánkózni mentek, vagy mézeskalácsot süttök. A lényeg, hogy együtt legyetek. Vasárnap sokat legyél friss levegőn, illetve sokat szellőztess! Most a levegő lesz a legjobb hatással az egészségedre és a kedélyállapotodra is. Meglátod, ha sétálsz egy nagyot, akkor sejtszinten fogsz felfrissülni.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 17–19.)VÍZÖNTŐ: Legyen ez a hétvége szent! Olyan értelemben, hogy élj magánéletet! Legyél a családoddal, és törődj az otthonoddal! Nem kell egész hétvégén takarítanod. Elég, ha egy kis rendet teszel. Ennél fontosabb, hogy figyelj azokra, akik közel állnak hozzád! Neked is jó, ha testben és lélekben is velük vagy. Ezen a hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Ekkor visszatér az életkedved. Ezt fokozhatod, illetve tartósíthatod, ha a gyerekekkel elmész szánkózni vagy korcsolyázni. Vigyetek magatokkal termoszban teát! Ez egészen fel fogja dobni a hangulatot. Ha felnőttek is vannak, akkor egy kis forralt bor is jóleshet. Mindez csak eszköz ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat és feltöltődve térjetek haza.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 17–19.)HALAK: Legyél ügyes, és térj ki egy provokáció elől! Szinte az egész hétvégéd hangulata azon dől el, hogy ezt a helyzetet hogyan kezeled. Sok módon jelenhet meg az, ami ingerelni fog. A legvalószínűbb, hogy a párod vagy a családod faggatni, nyaggatni fog, hogy mi lesz, hogy lesz. Lásd be, hogy jogosan szeretnék tudni, te mit gondolsz, mit szeretnél! Amint ez sikerül, nem lesz okod a sértődésre. Sőt kiderül, hogy aktuális a felvetés. A hét utolsó napján pozitív hatással lesz rád egy okos ember. Lehet, hogy ő egy rokonod. Nehéz rá felnézni, mert túl közel áll hozzád. És a mondás is azt tartja, hogy „senki sem lehet saját otthonában próféta”. Pedig el kellene ismerni családon belül a jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top