Ezo

Hétvégi horoszkóp (2010. december 24–26.)

Áll a bál? Nincs kész a süti, a hal még a tóban úszik, és az égők idén sem szuperálnak? Vegyél mély levegőt, és kattints, hogy megtudd, a csillagok szerint van-e kiút a káoszból.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 24-26.)KOS: Ennek a három napnak lesz két határozottan elválasztható része. És pont a felében lesz a váltás. Pénteken és szombaton délelőtt aktív, lendületes formában leszel. Szinte fáradhatatlanul és örömmel teszel-veszel. Ne lepődj meg, ha gyermekkori emlékeid térnek vissza! Ez most aktuális. Ha vannak gyerekek a családban, akkor mesélhetsz nekik a régi karácsonyokról. Meglátod, tátott szájjal fognak hallgatni. Szombaton délutántól lelassulsz, és kívánni fogod a csendet. Ez egész vasárnap is jellemző lesz. Nem baj, ha jönnek vendégek. De már nem kell sütnöd-főznöd. Biztosan maradt egy-két finom falat. Arról nem beszélve, hogy ekkorra már mindenki telítődik a bejglivel és a hallal meg a pulykával.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 24-26.)BIKA: Szép lesz a karácsonyod. Azt fogod érezni, hogy megszáll a béke. Ez szombaton délutántól lesz igazán intenzív. Jó hír, hogy előtte se lesz okod a panaszra. Készülj fel rá, hogy lesz valaki a családból, aki annyira fog pörögni, hogy mindenkit „megfertőz”. Átragad rátok is a felfokozott tempó. Ez nem baj, ha csak azzal jár, hogy mindennel gyorsabban végeztek. De azt ne hagyd, hogy kapkodás legyen, hiszen nem kell időre elkészülnötök. Szombaton délutántól leszel elemedben. Mindent nyugalommal fogsz fogadni. Ez nem csak neked jó, a közeledben lévőkre is pozitívan fog hatni a belőled sugárzó béke. Ez méltó a karácsonyhoz. Még fokozhatod is, ha szakítasz időt a gyerekekkel való játékra.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 24-26.)IKREK: Akkor és attól fogod jól érezni magad ezen a három napon, ha szállítanod kell ételeket, embereket, vagy meg kell szervezned, hogy mikor ki és hova menjen. Ez neked való. Ráadásul most fel leszel gyorsulva. Szó sincs fáradtságról. Mehetnéked lesz. Szervezd úgy a dolgokat, hogy legyen erre módod! Szombaton délutántól tudsz leülni a fenekedre. Ekkor végre lesz türelmed azokhoz, akik lassabbak, illetve nehézkesebbek. Érdemes vasárnapra hívnod vagy meglátogatnod az idősebb rokonokat. Ismered őket, hozzájuk több idő kell. És nem szabad őket sürgetni, mert felesleges sértődés lesz belőle. Ha békés karácsonyra vágysz, akkor vedd fel az ő „fordulatszámukat”, és nem lesz baj!
 
Hétvégi horoszkóp (2010. december 24-26.)RÁK: Vedd igénybe azok segítségét, akik energikusak! Ők alig várják, hogy valamit csinálhassanak. Ha feladatot adsz nekik, hasznosnak, fontosnak fogják érezni magukat. Ezzel te is nyersz, és ők is. Vedd elő a porszívót, és nyomd a párod és/vagy a gyerekek kezébe! A karácsonyfa-díszítést is rájuk bízhatod. Így marad elég időd a konyhában. Ott jól fogod érezni magad. Főleg ha beteszel valami kellemes karácsonyi zenét, és főzöl magadnak valami finom teát. A hét utolsó napján a párod szerelmesen fog közeledni hozzád. Ez lesz az igazi ajándék. Ha még nincs párod, akkor összefuthatsz vele. Hidd el, nem csak a filmekben létezik romantikus találkozás! Az élet sokkal jobb „forgatókönyvíró”.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 24-26.)OROSZLÁN: Remekül indul ez a karácsonyi hétvégéd. Kirobbanóan jó passzban leszel. Imádni fognak ezért. Egyszerűen energetizáló lesz a közeledben lenni. Épp ezért még véletlenül se fogd vissza magad, és ne hidd, hogy sok vagy! Most te vagy a család motorja. Szó szerint és átvitt értelemben is. Ha te kitalálsz valamit, és lelkesen előadod, akkor a többiek is benne lesznek. Lehet ez egy borleves ötlete, vagy másfajta asztaldíszítés javaslata. Szombaton délután megváltozik az energiaszinted. Ne ijedj meg, nincs semmi baj! Csak ideje kicsit lelassulnod. Most több időd és türelmed lesz például a kisebb gyerekekhez vagy az idősebbekhez. Meglátod, hálásak lesznek, ha azt látják, hogy nem rohansz.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 24-26.)SZŰZ: Most, a karácsonyi hétvégén elemedben leszel. De csak szombaton délutántól. Addig jobb, ha mindent ráérősen, kényelmes tempóban intézel. Közben érdekes dolog fog kiderülni. Valaki elárulja legféltettebb titkát, vagy te magadtól jössz rá. Valahogy összeáll a kép. Bárhogy is legyen, a lényeg, hogy a titok titok maradjon! Az is tanácsos, hogy ne vonj le elhamarkodott következtetést! Lehet, hogy nem ismersz minden részletet. Szombaton délutántól a Hold a Szűz jelébe fog lépni. Ez neked kellemes hatásokat hoz. Igaz, hogy kicsit érzékenyebb leszel. De az a jó hír, hogy sok kedves köszöntőt fogsz kapni telefonon és interneten keresztül is. Mindet nézd meg, és köszönd meg!

Hétvégi horoszkóp (2010. december 24-26.)MÉRLEG: Karácsonykor te leszel az angyal, aki a békét hozza. Most árasztani fogod magadból a szeretetet. A saját példáddal járhatsz elől. Ha te békés és nyugodt vagy, akkor a közeledben lévők is azok lesznek. Persze ehhez az kell, hogy ismerd magad, és megteremtsd azt, amitől te jól érzed magad. Most karácsony három napján számodra a legfontosabb azoknak a közelsége, akik szeretnek, és akiket te szeretsz. Gyűjtsd össze őket! Ez neked is jó és nekik is. Szombaton délután fáradtság vehet erőt rajtad. Szakíts időt a lazításra! Nem kell folyton talpon lenned, és mindenkit kiszolgálnod. Most szolgáljanak ki téged a többiek! Ez is egy szép ajándék lehet, amivel meglephetnek téged.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 24-26.)SKORPIÓ: Szép a karácsony, és jó a sok finomság, de csak mértékkel. Legyél észnél, és csak annyit egyél és igyál, amennyi jólesik! Főleg az alkohollal kell csínján bánnod. Szombaton lesz egy zavaros bolygóállás, ami azt jelzi, hogy egészen kevés alkohol is erősen fog hatni. Nemcsak rád, hanem a rokonaidra is. Emiatt érdemes lenne tömény helyett valami könnyebbet inni. Ha mégis becsíp valaki, akkor nem szabad őt komolyan venni. Sértődés adódhat abból, ha egy illuminált egyén véleményére adsz. Kalkuláld be, hogy ő most zavart! Még jó, hogy ezt gyorsan kialudhatja, és vasárnapra az egésznek nyoma sem marad. Sőt a hét utolsó napja kifejezetten derűs és barátságos hangulatú lesz.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 24-26.)NYILAS: Fantasztikusan jól indul ez a háromnapos karácsonyi hétvégéd. Lelkesen fogsz hozzá mindenhez. Ez a viszonyulás a siker záloga. Sőt garantálja, hogy minden tökéletes lesz. Egyedül a szombat rejt némi veszélyt. A legfontosabb, ha te vezetsz, akkor egy korty alkoholt se igyál! Nem csak azért, mert tiltja a szabály, hanem azért is, mert most hatványozottan és negatívan fog hatni rád. Jobb, ha nem számolgatod, hogy mennyi alkohol mennyi idő alatt bomlik el. Inkább igyál alkoholmentes pezsgőt vagy sört! Vasárnap örülj az ajándékoknak! Nézd meg újra, hogy mi mindent kaptál! Olvasd el újból a karácsonyi jókívánságokat! Ez mind meg fogja melengetni a szívedet, és mosolyt varázsol az arcodra.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 24-26.)BAK: Ezen a karácsonyon számodra a legszebb nap a vasárnap lesz. Addig pörögni, nyüzsögni fogsz te is, és a többiek körülötted. De a hét utolsó napján végre minden és mindenki lecsendesedik. Ez lesz a béke, a szeretet és a csend napja. Ekkor lehetne program az is, hogy elmentek egyet sétálni. Csodálatos a tél ilyenkor. Főleg, ha lesz hó. Vihetnél enni a madaraknak és a vadaknak. Nekik is jár egy kis ajándék, pár finom falat. Meglátod, ettől sokkal jobban fogod érezni magad. Közben lesz valaki, aki félénken közeledne hozzád. Nem biztos, hogy szerelmi kapcsolatra vágyik, csak szeretne jobban megismerni. Engedd magadhoz közelebb! Hidd el, ebből csak valami szuper dolog sülhet ki!

Hétvégi horoszkóp (2010. december 24-26.)VÍZÖNTŐ: Szerelmes hangulatban indul a karácsonyod. Ennek a párod fog a legjobban örülni. Különösen akkor, ha ajándékképpen önmagadat adod. Becsomagolhatod magadat, és átkötheted egy hatalmas masnival. Ez nemcsak ötletes, de izgató is egyben. Ha nincsen még párod, akkor kaphatsz egyet ajándékba a sorstól. A találkozásotok olyan lesz, mint a romantikus filmekben. Most a bőrödön tapasztalhatod meg, hogy az élet sokkal jobb „regényíró”, mint bárki más. Szombaton vigyázz, mert valaki félreért valamit, és ebből vita alakulhat ki. Okosan irányítsd a dolgokat, hogy ne fajuljon el az egész. Vasárnap maradj otthon! Szükséged lesz egy kis csendre ahhoz, hogy regenerálódj fizikailag és lelkileg is.

Hétvégi horoszkóp (2010. december 24-26.)HALAK: Akár nagycsaládban, akár kis családban, akár kettesben, vagy akár egyedül ünnepelsz, elengedhetetlen, hogy úgy alakítsd a dolgokat, ahogy neked is jó. Nem lehetsz folyton másokra tekintettel, mert megfosztod őket attól a tapasztalástól, hogy milyen jó adni, és kényeztetni a másikat. Ennek jegyében indul a karácsonyi hétvégéd. Szombaton délutántól egyre szerelmesebb leszel. Lehet, hogy a párodba, de az is lehet, hogy az életbe. Ez utóbbi egy ihletett és felemelő érzés. Ha át mered adni magad neki, akkor csodálatos dolgok történhetnek benned és körülötted is. Ez tényleg a karácsony szelleme, ami áthat mindent, átmelegít minden szívet, és mosolyt rajzol minden arcra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top