Ezo

Januári horoszkóp

A Vénusz jó fényszögkapcsolatai, valamint az állatövi jegyet váltott Jupiter remek kapcsolódása a Marshoz sok változást indít el ebben a hónapban, s ezek a későbbiekben hoznak majd nagy eredményeket.

Januári horoszkópKos:
A hónap második felétől könnyebbnek fogod érezni az életet. Olyan dologba is belevágsz egy ismerősöddel, ami a jövőt fogja jelenteni. Ami eddig történt, nem fog érdekelni, mert ebben olyan új lehetőségeket látsz, amelyek megváltoztatják az életed. És ennek kapcsán ismersz meg egy fantasztikus fazont – valószínűleg külföldit, vagy olyat, aki külföldön több időt tölt –, aki kigyógyít minden bajodból, és akivel a szex fantasztikus lesz, akibe szerelmes leszel, és még a tempót is bírni fogja veled.

Januári horoszkópBika:
Ismered azt a majdnem „ezeréves” slágert, ami arról szól, hogy most élsz, most vigyázz, hogy jól csináld, mert a legapróbb a hiba megbosszulja önmagát. És ez ugye nem más, mint a karma törvénye, vagyis ha valakinek ártasz, biztos lehetsz benne, hogy nem a következő életedben, hanem még ebben, és elég gyorsan visszakapod. A munkában új felállás lesz ebben a hónapban, de kétségbeesésre semmi ok, mert kiderül, hogy sokkal jobban jársz, mint gondoltad. Új kapcsolatokat építhetsz, és ezáltal új lehetőségekhez jutsz, olyanokhoz, amelyekről nem is álmodtál.

Januári horoszkópIkrek:
Ebben a hónapban sokszor lesz alkalom, amikor eszedbe kell hogy jusson a következő mondat: a narcisztikus személy alanyi jogon várja el a szeretetet, a megbecsülést, a különleges bánásmódot, mert az neki jár. És nemcsak rád vonatkozik ez, mert lesznek pillanatok, amikor éppen így viselkedsz, de a környezetedben is többen akadnak, akikre pontosan illik ez a jellemzés. Külföldi utazás vagy vizsga, esetleg jogi ügy nagyon jól, neked kedvezően zárul. Ha élvezed a kalandokat, és több ágyban vagy érdekelt, óvatosan, mert valaki komolyan gondolja, és akár még meg is zsarolhat.

Januári horoszkópRák:
Ne menekülj, hanem őszintén mondd meg, hogy nem akarod őt. Hogy fáraszt, hogy jó volt addig, amíg tartott, de rájöttél, hogy mást akarsz. Élni akarsz még, nem elkötelezni magad. Fenyegetőzni fog, de nem fogja megtenni azt, amiről azt képzeli, hogy maradásra bírhat. Új munkád lesz, ami nem lesz rossz, még akkor is, ha az első pillanatokban úgy érzed, hogy nem ezt érdemled. Hidd el, ez jó lehetőség lesz, nem lesz rajtad olyan nagy felelősség, és közben új dolgokat tanulhatsz, amelyeknek később nagy hasznát veheted.

Januári horoszkópOroszlán:
Szellemileg nem leszel csúcsformában, de a sors gondoskodik rólad, hogy igazán nagy gondba ne kerülj. Egy régi ismerőssel, akivel talán hosszabb ideje ismeritek egymást, most jöttök össze, és ez számodra több szempontból is lehet a legjobb pillanat. A munkádban vagy a tanulásban is tud segíteni, és bárhogy nézel ki, téged tart a legszebbnek, a legjobbnak, és ez az önbizalmadat is növeli. Ebben a hónapban új jövő képe nyílik ki előtted, és valóban úgy érezheted, hogy tiéd a világ!

Januári horoszkópSzűz:
Pénzügyi gondjaid nem lesznek olyan súlyosak, mint voltak. Talán azért, mert most kapod meg azokat a pénzeket, amelyeket még az elmúlt évben számláztál ki, vagy olyan megállapodásokat köthetsz, amelyek kirántanak az anyagi bajokból. A szerelemben a hónap közepén olyan dolgokat mondhatsz a partnerednek, amelyek a megbocsáthatatlan kategóriába tartoznak. Túllépnek a hagyományos féltékenységi jelentek határain, és nagy az esély arra, hogy ezzel le is zárul életetek egy fejezete. Viszont annyira nem bánkódsz, mert kapós vagy, és több jelentkező alig várja, hogy felfigyelj rájuk.

Januári horoszkópMérleg:
Rád minden körülmények között lehet számítani, olyan vagy, mint egy bástya, egy kőszikla, aki ott áll a helyén, és azt teszi, ami a dolga, amit mondanak neki, amit helyesnek talál. Testvéreddel a hónap közepén rendezheted a kapcsolatodat, sőt olyan közel kerülhettek lelkileg egymáshoz, mint eddig még soha. A szerelemben furcsa helyzet alakul ki, a meglévő partnered szerencsés helyzetbe kerül, és azt hiszi, hogy ezzel kívánatos is lesz a szemedben. És bepróbálkozik, méghozzá elég intenzíven szeretné nem felmelegíteni, hanem felforrósítani a viszonyotokat. Miközben te teljesen más után vágyakozol, mást kívánsz….

Januári horoszkópSkorpió:
Olyan pénz áll a házhoz, amelyet érdemes titokban tartani. A pénzügyi szabályokat semmiképpen se szegd meg, még akkor se, ha úgy tűnik, hogy tuti nem fogsz lebukni. Mert most biztos lehetsz benne, ha kiderülnek a turpisságok, nagy gázba kerülsz. A munkahelyeden szerencsés változások indulnak el, de az is lehet, hogy olyan kollégával kerülsz kapcsolatba, mégpedig szinte mindennapi kapcsolatba, akitől sokat tanulhatsz, és akivel szinte azonos a problémátok, így aztán van miről diskurálni.

Januári horoszkópNyilas:
Ebben a hónapban elsősorban szép lehetsz, és persze bizonyos tehetséget is mutatsz a pénzügyek irányában. No nem a saját bankszámlád hizlalásáról van most szó, hanem a cég, ahol dolgozol, ott lesznek ötleteid, amivel a felettesed tetszését elnyered. A szerelemben óriási mázlid van, mert olyan valakivel jöhetsz össze, aki az ideálképednek megfelel. Persze ez nem jelenti azt, hogy a régi partnered – akivel valaki vagy valami még mindig egy szállal összefűz – ne  tenne rád nagy hatást. De ő már a múlt, és téged az új érdekel.

Januári horoszkópBak:
Sajnos nem adhatsz most egy kis kimenőt magadnak, és nem lazíthatsz. Mert jó lehetőségek várnak rád ebben a hónapban, és a sors olyan kegyes lesz hozzád, hogy mindig a megfelelő időben, a megfelelő helyen leszel. Ezt kihasználva a megélhetésedben lesznek nagy változások, mégpedig stabil változások, amelyekre talán régóta vártál. Nem biztos, hogy ezt rögtön nagydobra is kell verni, mert ellenségeidnek a száma hirtelen nőni fog. A szerelemben olyan valakivel kavarsz, akivel jobb, ha nem dicsekszel. Főleg ha a barátnőd pasija az, és még ráadásul szexuálisan sem azt nyújtja, amire neked szükséged van.

Januári horoszkópVízöntő:
Titkos viszony, ami a levegőbe repít. Újra és újra akarod őt, nagyon nehéz lesz megállni, hogy ne beszélj róla senkinek. Persze nem lesz fenékig tejföl a kapcsolat, főleg ha valamelyikőtök foglalt, mert a birtoklási vágy, a féltékenység a másik partnerére hihetetlenül erős lesz. Egy buli feldob, egy külföldi utazás őrült jól sikerül, már csak azt kell észben tartanod, hogy vannak dolgok, amelyekhez nem értesz, és ilyenkor jobb, ha csendben maradsz, mint hogy hülyeségeket beszélj és lejárasd magad.

Januári horoszkópHalak:
Na végre, vége a nyafogásnak, már ami az anyagiakat illeti. A hónap második felében valami nagyon bejön, és ez helyre teszi a pénz miatt meggyötört kis lelkedet. És ezzel, hogy a bankszámládon helyreállt a rend, te is magabiztosabb leszel. A munkahelyeden vagy a suliban is változások zajlanak, s ezek neked most előnyt jelentenek. Csak az a fontos, hogy ne bízd el magad mindezek hatására, mert egy nem megfelelő helyen elmondott mondat, és sajnos pofára eshetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top