Ezo

Holdnaptár januárra

Mindjárt napfogyatkozással kezdődik az új esztendő, ami közé beékelődik egy Vénusz–Neptunusz nehéz fényszög. Ez pedig arra utal, hogy a pénzünkre, a szerelmünkre sokkal jobban vigyázzunk, féltsük, és arra, hogy bármennyire fáj, minden helyzetben mondjunk igazat.

Januári Holdnaptár2011. január 1–3.
Fogyó hold a Nyilasban

Hajnalig tartó bulizás után kicsit nehezebben szeded össze magad, de ahogy telnek a napok, új terveket szövögetsz. Hol ragyogó színben látod a jövőt és tele vagy bizalommal, hol nem értesz semmit semmiből. Aztán 3-án kezdődik a munka, amihez olyan nagyon sok kedvet nem érzel, mert úgy érzed, hogy folytatódik a verkli. Ha utazol, akkor viszont szuper lesz, ugyan felszedsz majd néhány kilót és néhány pasit is. Ha pasival mész, ez nem fog megakadályozni abban, hogy flörtölgess jobbra-balra.

2011. január 4.
Újhold és egyben napfogyatkozás a Bakban
Délelőtt idegesebb leszel, főleg pénzügyek miatt. Ráadásul valaki csalódást okoz, és még az is megtörténhet, hogy egy jó nagyot esel a csúszós úton, amikor a fantasztikus csizmádban, a szuper harisnyádban és trendi minidben éppen azt könyveled el, hogy mindenki az őrülten szexi megjelenésed csodálja. Hát ez nagy gáz!
Délután aztán rendbe jönnek a dolgok, szerelmes sms vagy mail, egy váratlanul felbukkanó ismerős, akinek nagyon örülsz. És talán felhív valaki, aki olyan lehetőségről számol be, ami pénzt hozhat mindkettőtöknek. Most mondj rá igent, mert ez később tényleg nagyon bejön.

2011. január 5.
Növő hold a Bakban

Hajnalban rémálmaid lehetnek, amelyre felriadsz, és nem tudsz visszaaludni. Fogj egy könyvet, és olvass, lehet, hogy ez elálmosít, és az óra csörgéséig tudsz még szunyókálni. Napközben jó hangulatod lesz, nem tud kimozdítani senki ebből a kedélyállapotból. Pedig számíthatsz rá, hogy lesz egy-két ember, aki badarságokat beszél, de ez most nem érdekel.

2011. január 6–7.
Növő Hold a Vízöntőben

Nem csoda, ha tiszta ideg vagy. Ha párkapcsolatban élsz, és közben randevút beszéltél meg valakivel, akkor a partnered gyanút fog, és olyan keresztkérdéseket tesz fel, hogy téged kiver a hideg veríték. Még az is megtörténhet, hogy elmarad a randi, és ez valahogy olyan furcsa helyzetet teremt, hogy talán nem is lesz több esély. A munkahelyeden a főnöködnek magánéleti gondja van, ezért olyan hisztis. Azonnal teljesítsd minden kérését, ne mondja kétszer, mert talán még dührohamot kap.

Januári Holdnaptár2011. január 8–10.
Növő hold a Halakban

Érzékenyebb leszel az átlagosnál, ezt tartsd észben, és akkor nem történik veled olyan, hogy minden apróságot a szívedre veszel és megsértődsz. A hétvégén nézz meg egy romantikus filmet, amit imádni fogsz. Ha bulizol, tartózkodj a drogoktól, semmiféle új gyógyszert ne próbálj ki. És ha már itt tartunk, legjobb barátnőd sminkjét se kend magadra, mert tudod, a smink olyan, mint a fehérnemű: azt sem cserélgetjük. Hétfőn semmi sem ment meg egy romantikus álmodozástól, vagy pedig különös dolog történik, ami nagy élményt jelent, és az ezotéria területéhez tartozik.

2011. január 11–12.
Növő hold a Kosban

Idegesen, kapkodósan és fejfájósan indul a reggel, ezért jól tennéd, ha este kikészítenéd, amit másnap felveszel. Mert tuti, hogy már régóta a szennyestartó vendégszeretetét élvezi az a ruhadarab, amibe szeretnél belebújni. Jobb, ha a kávét reggel kihagyod és a tévét sem kapcsolod be, még háttérzajnak sem, mert valami olyat közölnek, hogy azonnal felmegy a vérnyomásod. Bírságveszélyes ez a két nap, ügyelj arra, hogy ne szegd meg a szabályokat, és a szerelmeddel kapcsolatban ne ess túlzásokba.

2011. január 13–14.
Növő hold a Bikában

Nem kell kétségbe esni, mindenkinek vannak olyan testrészei, amivel elégedetlen, egyszerűen meg kell tanulni úgy öltözni, és úgy használni a sminket, hogy a legjobb formádat mutasd és kívánatos légy. Ha ezt még nem sajátítottad el, itt az alkalom, kérd barátnőd segítségét, mert közeleg a hím a láthatáron, akit muszáj lesz becserkészned, és ezt csak magabiztosan, szupernő-tudatban teheted. És ő az, akit nem hagyhatsz ki!

2011. január 15–17.
Növő hold az Ikrekben

Nem férsz a bőrödbe, ami nem csoda. Menni akarsz, látni, tapasztalni, emberekkel találkozni, barátnőkkel összefutni, bulizni. Így van ez rendjén, csak azért egy kis tanulásról, kulturálódásról ne feledkezz meg, mert az agyad most szivacsként szív magába minden információt. És ezt el is raktározza, s amikor kell, akkor emlékezni fogsz rá és hasznát veszed. Ha a pasid most hív fel a lakásába, hogy töltsd nála az éjszakát, ez fantasztikus. Csak ne lepődj meg, amikor belépsz, mert egy tuti csajozós kéjlakban kötsz ki. Semmi reakció, nehogy nagyjelenetet csinálj! Majd később jöhetnek a furkák és a piszkák.

2011. január 18.
Növő hold a Rákban

Már korán reggel olyan stílus üti meg a füled, hogy legszívesebben a válogatott szavakkal küldenéd melegebb éghajlatra az illetőt. Ráadásul ez a reggeli kezdés rányomhatja az egész napodra a bélyegét, főleg hogy holnap telihold lesz, és ettől amúgy is mindig idegesebb vagy. Már csak az hiányzik, hogy a szomszéd vagy ismerős cuki kis ölebjének is rossz napja legyen, és kiharapjon egy darabot a szuper pulcsidból.

2011. január 19.
Telihold a Rákban

Ugyan feszült a nap, de a munkahelyeden jó a légkör, és amiről úgy tűnt, hogy képtelenség megcsinálni, hogy el fogsz úszni a munkával, arról kiderül, természetesen az utolsó pillanatban, hogy minden a legnagyobb rendben van. Ha este a barátokkal, barátnőkkel múlatod az időt, akkor prímán fogod érezni magad, de ne gyalogolj vagy tömegközlekedj késő este haza. A biztonság kedvéért hívj egy taxit. Ne feledd, teliholdkor mindenki egy kicsit bolondabb, és kellemetlen meglepetésre nincs szükséged.

Januári Holdnaptár2011. január 20–21.
Fogyó hold az Oroszlánban

Úgy érzed, hogy nem bírod már, döntse el végre, hogy kivel akar lenni. Az nagyon jó, hogy isteni vele a szex, és otthon pedig olyan nagyon jó nyugi van. De ez nem állapot, ebbe bele fogsz őrülni, aminek első jelei, hogy éjszakánként már nem tudsz aludni. Itt a ragyogó alkalom, hogy döntésre kényszerítsd. Ha még vacillál, légy vele kemény, ne reagálj az sms-eire, ne találkozz vele, tégy úgy, mintha felszívódtál volna. De arra ne ragadtasd magad, hogy felhívod a párját, és beszámolj neki a kapcsolatotokról.

2011. január 22.
Fogyó hold a Szűzben

Nagy nap ez a mai, mert a Jupiter átért a Kosba, ami azt jelenti, hogy a tüzes állatövi jegyben születetteknek kicsit könnyebb időszakuk kezdődik. Egyébként a délelőtti Hold–Plútó trigon is arra utal, hogy sok olyan dolog, amely eddig terv volt, most zöld utat kap, és valóra válthatod az álmodat.

2011. január 23.
Fogyó hold a Szűzben

Nem ártana egy kis méregtelenítő kúrát tartani, a szabad levegőn sétálgatni, és megvenni a két nappal ezelőtt megjelent Nők Lapja Ezotériát, mert egész különleges dolgokat olvashatsz. És lehet hogy rájössz, nem is lenne rossz elkezdeni asztrológiát tanulni, hiszen nemcsak magadat ismerhetnéd meg, hanem a környezetedben élőket is, és nem árt, ha az ember tisztában van azzal, hogy valójában milyen sorsot vállalt, még mielőtt megszületett. Ja a mosógépből ne felejts el kirámolni, hogy legyen holnap mit felvenned.

2011. január 24–25.
Fogyó hold a Mérlegben

Ma a legjobb formádat kell hoznod, a legjobb cuccaidban kell megjelenned, mert ezen a két napon nem az ész a fontos, hanem a megjelenés. Az első benyomás. Ez fogja eldönteni, hogy például megkapsz egy munkát, vagy valaki őrülten beléd zúg, vagy ami még jobb, csodálni fog az a csaj, akit tulajdonképpen az ellenfelednek nevezhetsz. Ha shoppingolsz, légy észnél, mert a bankkártyád szinte teljesen üres, és ha most kölcsönt kérsz, nagyon nehezen tudod visszaadni.

2011. január 26–28.
Fogyó hold a Skorpióban

Benne van a pakliban, hogy alaposan összevessz valakivel. És olyan dolgon, amit rosszul tudsz, de mereven ragaszkodsz hozzá, és sajnos még az is előfordulhat, hogy emiatt aztán nevetségessé teszed magad. A közlekedésben is akadnak fennakadások, ami miatt legszívesebben ordítani tudnál. Szóval összejön minden: bedöglik a számítógépes rendszer, a telefonod lemerül. A legjobb lenne, ha lemennél egy konditerembe és egy bokszzsákot alaposan elagyabugyálnál.

Januári Holdnaptár2011. január 29–30.
Fogyó hold a Nyilasban

Minden esély megvan arra, hogy felhívjon a régi szerelmed, és boldogan tapasztalod, hogy már semmilyen hatással nincs rád. Míg korábban a világ összes könnyét elhullattad miatta, most tulajdonképpen az sem érdekel, mi van vele. Aztán megtalál egy igazi pióca is, talán volt osztálytárs, akinek nincs semmi dolga, és állandóan azon agyal, hogyan hozza össze a régi bandát. Barátnőd is szerelmi ügyekben kér tanácsot, és te legszívesebben elutaznál jó messzire. Nézd meg a neten az utazási lehetőségeket, és elmehetnél egy olyan helyre, ahol meleg van.

2011. január 31.
Fogyó hold a Bakban

Reggel nagyon zabos leszel valamire vagy valakire, még az is lehet, hogy a lábadra lépnek, vagy éppen egy hír hallatán összeugrik a gyomrod, és a reggeli kávé együttesen pokoli hasi kínokat okoz. Aztán kiderül, hogy amit hallottál, vaklárma, és aki terjesztette, annak bátran mond a szemébe, hogy mit is gondolsz róla. Este a pasidnak süss egy finom sütit, amit fűszeres forralt borral isteni lesz elmajszolni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top