Ezo

Mi vár rád az év első hetében?

A Bikákra a nagy találkozás vár, a Kos pedig alig bírja majd szuflával. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok január első hetére!

Mi vár rád az év első hetében? Kos (03. 21. – 04. 20.)
Annyi munka és tennivaló vár rád az év első hetében, hogy alig bírod erővel. Teljesen ki vagy akadva a felettesedtől is, aki hajlamos levegőnek nézni, miközben te nem kímélve magad, rengeteget gürizel. Vagy ami még rosszabb, olyan megjegyzést tesz, amivel nemcsak a munkakedvedet, hanem még az önbizalmadat is megpróbálja elvenni. Szerelmi ügyekben is viharfelhők tornyosulnak a fejed fölött, aminek oka nem a kettőtök közötti különbözőség, hanem éppen a munkád, a főnököd, aki miatt ingerült vagy vele. Jó hír, hogy semmi sem tart örökké!

Mi vár rád az év első hetében? Bika (04. 21. – 05. 20.)
A saját jól felfogott érdekedben több ember előtt ne nevezd a főnöködet vagy a rangban feletted álló személyt hazugnak. Tényleg nem mond igazat, vagy talán még arra sem méltat, hogy a téged érintő dolgokról tájékoztasson. A legjobb taktika ebben a helyzetben, ha folyamatos mosolyt tartasz az arcodon, mert ezzel legalább zavarba hozod, és azt sem fogja tudni, hogy fiú-e vagy lány. Találkozhatsz a héten valakivel, aki ugyan nem lesz Brad Pitt új kiadásban, viszont olyan agya van, mint senkinek, akivel eddig összejöttél, és fel tudsz rá nézni.

Mi vár rád az év első hetében? Ikrek (05. 22. – 06. 21.)
Úgy látszik, a buliknak az év végével nincs vége. Őrületes bulira van kilátás, és olyan valaki tetszik meg neked, aki nem tartozik a könnyű esetek közé. Ezért ne felejts el, ha fel akarod szedni, hogy fontos a szemkontaktus, aztán egy kis csevej, vodka vagy whisky helyett vörösbor-kortyolgatás! És semmiképpen sem lerohanás, nyakon ragadás és irány valami olyan hely, ahol a magadévá teheted. Ez most nem jön be, inkább elriasztod, mint megszerzed. Új munkalehetőség van kilátásban, kapcsolataidat élesítsd, mert így szerezheted meg az állást.

Mi vár rád az év első hetében? Rák (06. 22. – 07. 22.)
Na csak semmi nyilvános nyavalygás, hogy így nem vagy fontos senkinek, meg úgy nem értékelnek téged. Kapd össze magad, de sürgősen, és tegyél valami olyat, amivel a környezetedet alaposan meglepheted. Találkozhatsz végre azzal a valakivel, aki megért, és akivel annyira jól kijöttök, és akinek a társaságát nélkülöznöd kellett. De ne áraszd el őt sem a sirámaiddal, mert ugyan bólogat és megértő lesz, de nagyon unni fogja a dolgot. Ha sportolsz, ezen a héten légy óvatosabb, mert már csak egy fekvőgipsz hiányozna…

Mi vár rád az év első hetében? Oroszlán (08. 23. – 09. 23.)
Már az év elején rengeteget kell dolgoznod, közöttük lesznek olyan megbeszélések, amikor olyan érzésed támad, hogy a tárgyaló partnerednek mintha egy kerékkel kevesebbje lenne. Időnként fogalmad sincs, hogy magyarázz el számodra teljesen világos dolgokat neki. Ráadásul a kedvesed is rejtélyeskedik, és a rejtvényesdihez most végképp nincs kedved. Kaphatsz egy váratlan ajánlatot, amit vétek lenne elutasítani, még akkor is, ha most a legjobban érzed magad ott, ahol vagy, amilyen helyzetben vagy.

Mi vár rád az év első hetében? Szűz (09. 24. – 10. 23.)
Üdvös lenne, ha nem állandóan a szexen járna az eszed! Persze ez nagyon nehéz lesz, mert jobbnál jobb lesz ezen a héten a felhozatal, és úgy érzed, mintha mindenki felkínálkozna, hol nyíltan, hol burkoltan ajánlatot tenne. És amilyen formában vagy, belemehetsz egy olyan kalandba, amitől a másik nem kalandot, hanem hosszú távú kapcsolatot remél, és amiből te csak nagy anyagi áldozatok árán szabadulhatsz. A munkában jól mennek a dolgok, még akkor is, ha a céged nincs a legjobb anyagi formában. Ráadásul olyan ötleted lesz, amit ha sikerül megvalósítani, sokat kereshetsz.

Mi vár rád az év első hetében? Mérleg (10. 24. – 11. 23.)
Vannak, akik azt terjesztik rólad, hogy olyan vagy, mint aki karót nyelt. Légy egy kicsit lazább, és olyannal is válthatsz néhány kedves mondatot, akit ugyan annyira nem kedvelsz, de mégis csak év eleje van. Nem kellene mindjárt úgy kezdeni, hogy az első héten már negatív vélemények hangzanak el rólad. A szerelemben nincs sok szerencséd, mert olyan valaki után vágyakozol, aki vagy foglalt, vagy éppen a saját neme iránt érdeklődik, méghozzá elég erőteljesen. A legjobb az lenne, ha a héten a munkádra vagy a tanulmányaidra fordítanád a legtöbb időt és energiát.

Mi vár rád az év első hetében? Skorpió (11. 24. – 12. 22.)
Murphy törvényét mindenki ismeri, te is: Ami el tud romlani, az el is fog. Nos, hát így történik ez veled is, ami lenullázhatja a bankkártyádat. De az is megtörténhet, hogy olyan valakit engedsz be a lakásba, aki értékes dolgoktól szabadít meg. Ezért a pénzedre és az értékeidre ezen a héten különösen ügyelj, és bármi romlott el, semmit se szerelj meg saját magad, mert még valamelyik kórház sürgősségi osztályán köthetsz ki. Kedvesed a héten nem a józanság bajnoka, úgy tűnik, képtelen abbahagyni az év végi mulatozást.

Mi vár rád az év első hetében? Nyilas (12. 23. – 12. 23.)
Ezen a héten olyan dolgokat tudsz megoldani, amelyeket korábban mások is megpróbáltak, de kudarcot vallottak. Te viszont most szinte mindenre tudod a választ, ráadásul egy korszakalkotó ötleted támad, amelyet a felettesed díjazni fog. Na persze nem anyagilag, pénzre ne számíts. Abból most amúgy is kevesebb van, sőt talán még olyan dolgoktól is elesel, amelyeket eddig kaptál, például a munkád miatt jártak neked. A szerelemben jelentkezik az, akinek kitörölted még a számát is a telefonodból. Hajtsd el, ugyanazt a játékot fogja játszani, mint korábban, amivel jól kikészített.

Mi vár rád az év első hetében? Bak (12. 24. – 01. 20.)
A vakuk kereszttüzében állsz a héten! Sztár leszel, mindenki téged akar, olyan fazonok hívnak fel, találnak meg, akikkel talán ezer éve nem beszéltél, sőt meg kell erőltetni magad, hogy valami emlékfoszlány előjöjjön róluk. Használd ki ezt az időszakot, mert most mindenki jó akar lenni nálad, ezért csak bátran kérj, megkapod, amit szeretnél. Még azt a pasit is, akinek többen versengtek a kegyeiért, de te csak titokban vágyakoztál rá. Ha van partnered, és nem akarsz vitatkozni vele, akkor ezen a héten a pénz legyen tabutéma.

Mi vár rád az év első hetében? Vízöntő (01. 21. – 02. 20.)
Akinek nálad színesebb a fantáziája, az hazudik. Olyan dolgokra vagy képes a héten, ha valakinek el akarod csavarni a fejét, hogy a legnagyobb mesemondók is megirigyelhetnének. Akkor lesz csak nagy gáz, ha van állandó partnered, netán házas- vagy élettársad, mert ha ő tudomást szerez a kisded játékaidról, akkor kő kövön nem marad, és talán az emiatt kirobbanó veszekedést lehetne a 2011-es esztendő otthoni nagy balhéjának is nevezni. Pénzügyek terén nem állsz rosszul, ne siránkozz, hanem figyelj arra, hogy semmilyen szabálytalanságot ne kövess el, amiért megbüntethetnek.

Mi vár rád az év első hetében? Halak (02. 21. – 13. 20.)
Féltékenységi jelenetre van kilátás a héten, ezért attól függően, hogy milyen a helyzet, súgd a fülébe, vagy küldj neki sms-t, hogy milyen szerencsésnek tartod magad, hogy olyan fantasztikus kedvesed van, mint ő. És az sem ártana, ha odaírnád, már alig várod, hogy egy sztriptízt előadj neki. A munkatársaid vagy az osztálytársaid között van olyan, akiről azt hiszed, hogy a barátod, ám a héten kiderülhet, hogy alaposan melléfogtál, amikor ezt gondoltad róla. Bizalmas dolgaidba ne avasd be, mert gusztustalan pletykaként fog keringeni féltett titkod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top