Ezo

7 tipp, hogy több pénzed legyen

Az ezotéria tanai szerint minél többet költünk, annál több pénz áramlik vissza hozzánk. Most eláruljuk, hogyan költhetsz a bankszámlák és a hitelkártyák világában úgy, hogy meggazdagodj!

1. Az első bevétel gazdaggá tesz!

Bármilyen munkába is kezdesz, az első bevételt mindenképp el kell tenned, hogy az később újabbakat vonzzon magához. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy az egész első fizetésedet el kell tenned, de azt a bankjegyet, amit elsőként érintesz meg belőle, érdemes megőrizni. Aki már évek óta dolgozik, az se keseredjen el, a módszer munkahelyváltásoknál, új vállalkozásoknál, év elején, de akár születésnap után is működik! A lényeg, hogy tudd valamihez kötni az „elsőséget”.
Nők Lapja Cafe ezotipp: Ha bankszámlára érkezik a fizetésed, érdemes először egy öt- vagy tízezrest felvenned egy automatából és azt eltenni!

7 tipp, hogy több pénzed legyen
Hogyan válassz füstölőt

2. Az el nem költött bankjegy ereje

Egy igen ismert és népszerű technika az „el nem költött pénz”. Ennek lényege, hogy mindig tarts magadnál egy tíz- vagy húszezrest, de ne költsd el. Ha megtetszik valami egy kirakatban, vagy eszedbe jut egy befizetendő extra csekk, így nem az lesz az első gondolatod, hogy: „Erre sincs pénzem.” Hanem ehelyett megváltozik a negatív hiedelmed, és egy pozitív lép a helyébe: „Erre is van pénzem, de most nem veszem meg (nem fizetem be)!”

3. Pénzt csak pénz vonz!

Az ezoterikus szakértők szerint csak pénzzel lehet pénzt magunkhoz vonzani. Sokan állítják, hogy a bankszámlákon tartott virtuális összegek tehetnek arról, hogy nem érezzük magunkat elég gazdagnak. S habár azt elismerjük, hogy elég nagy butaság lenne ezoterikus okból felmondani a számláinkat, de az igaz, hogy ha minden hónapban teszel félre néhány bankjegyet is, az segít még több pénzt bevonzani az életedbe!
Nők Lapja Cafe ezotipp: A bankjegyeket egy díszes dobozba gyűjtsd! Ha több energiát akarsz adni a meggazdagodás vágyának, egy hegyikristályt is tehetsz a pénz mellé. Ez segít megtisztítani a bankjegyeket a rájuk tapadt negatív energiáktól is!

7 tipp, hogy több pénzed legyen

4. Háromlábú pénzbéka

A fengsuj hívei szerint a pénzenergia működtetésének egyik legjobb módszere, ha egy pénznyelőt, azaz egy háromlábú békaszobrot teszünk a bejárattal szembe. A háromlábú béka általában pénzérméken trónol, és arra készteti az életenergiát, a csit, hogy pénzt hozzon a lakásba.

5. Pénzszaporító hold

Nagyanyáink, ha több kosztpénzt szerettek volna, varázslathoz folyamodtak. Teliholdkor kimentek az udvarra, és pénzzel takarták ki a holdat a szemük elől, majd megkérték az égitestet, hogy ebből a kerek érméből, amit elé tartanak, minél többet szaporítson a házban.
Te is kipróbálhatod nagyanyáink praktikáját a következő teliholdkor. Igaz, ma már célszerűbb egy nagyobb bankjegyet bemutatni a holdnak. A babona szerint a pénz addig szaporodik, amíg a „mintát” nem költöd el!

7 tipp, hogy több pénzed legyen
5 energetizáló gyógytea

6. Pénzvarázslat

A babonások meg vannak arról győződve, hogy pénzszórással tehetünk gazdaggá egy-egy helyet. Egészen pontosan arról van szó, hogy a munkahelyedet, az íróasztalodat vagy azt a helyet, ahol dolgozol, meg kell szórni pénzzel. Lehetőleg minél nagyobb címletekkel, érmékkel és bankjegyekkel vegyesen. A pénz szórása közben lásd magad előtt, ahogyan egyre több és több bevételed, fizetésed lesz, a munkádnak hála. Végül söpörd össze a pénzt, még mindig arra gondolva, hogy ugyanígy fogod besöpörni a fizetésedet is. És amíg lehet, ne költsd el ezt az összeget!
 
7. Bátran költeni, sokat dolgozni

Az ezoterikus filozófia szerint minél könnyebben adod ki a kezedből a pénzt, az annál könnyebben tér vissza hozzád. Illetve a pénz is olyan, mint a trágya: csak akkor hasznos, ha szétszórod. Ezeket a gondolatokat nyugodtan fejben tarthatod, sőt még a barátnőidnél és a szerelmednél is hivatkozhatsz erre, ha esetleg boltkórral vádolnának. De az az igazság, hogy nem feledkezhetsz meg a pénz előteremtéséről sem. Nem elég megtanulni könnyen útjára engedni a vagyont annak érdekében, hogy visszajöjjön, a visszatérés lehetőségét is meg kell teremteni. Ha nem vagy elégedett a fizetéseddel, ne csak pénzvarázslatokat végezz, de beszélj a főnököddel is, vagy nézz körül az álláspiacon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top