Ezo

Hétvégi horoszkóp (január 14–16.)

A hétvégén a Hold belép az Ikrek jelébe, és ez néhány jegy életében felkavarja az állóvizet. Nézd meg, rád mi vár a hétvégén!

Hétvégi horoszkóp (január 14-16.)KOS: Eseménydús, mozgalmas hétvége vár rád. Jó nagy jövés-menés lesz körülötted, amit nem fogsz bánni, szerencsére te sem maradsz ki belőle. A lényeg az aktivitás. Attól fogod jól érezni magad, ha mozgásban maradsz. Mindemellett számíts rá, hogy a szomszédod vagy a testvéred valami szokatlan ötlettel talál meg! Az egész kissé bohókásnak, gyerekesnek tűnhet, pedig nem az. Ha adsz időt magadnak, és átgondolod, kiderülhet, hogy ez egy fantasztikus dolog. Különösen akkor, ha utazással kapcsolatos. Ilyesmire most nem lesz nehéz rávenni téged, mert mehetnéked lesz. És jól teszed, ha nem fogod vissza magad.

Hétvégi horoszkóp (január 14-16.)BIKA: Igazán nyugisan indul a hétvégéd. Úgy érzed, hogy ez a béke örökké fog tartani. Minden és mindenki csendes és kiegyensúlyozott lesz. Élvezd ki ezt az idilli állapotot, mert szombat estétől nagyot fordul a világ! Azzal, hogy a Mars belép a Vízöntő jelébe, mindenki felpörög, te sem leszel kivétel. Ez akkor pozitív hatású, ha szórakozni és/vagy sportolni mész. Biztosan lesz, aki fürdőzésre fog invitálni. Érdemes megfontolni az ötletet. De ezeken kívül eljött az őrültségek ideje. Minden arra késztet, hogy hagyd el a hagyományos megoldásokat, és élvezd ki a szabadságot. Hihetetlenül fel fog dobni, ha engedélyezel magadnak egy kis extremitást.

Hétvégi horoszkóp (január 14-16.)IKREK: Kissé álmosan indul ez a hétvége számodra. Lehet, hogy szó szerint álmos leszel. Megteheted, hogy ágyban maradsz, vagy legalábbis később kelsz, mint hétköznap, hiszen a hétvége a lustálkodásé akkor is, ha gyerekek vannak. Egyszerű, gyors reggeli után még egy kicsit vissza lehet bújni az ágyba. Majd szombat délutántól megváltozik a hangulatod, és egyre energikusabb leszel. Előbb a Hold lép az Ikrek jelébe, majd pár órával később a Mars a Vízöntő jelébe. Mindkettő pozitív hatással lesz a fizikai, lelki és szellemi közérzetedre. Most erősnek és elégedettnek fogod érezni magad. Ennél többet nem is kívánhatnál. Való igaz, hogy tied a világ, a siker és a népszerűség.
 
Hétvégi horoszkóp (január 14-16.)RÁK: Most attól fogod igazán jól érezni magad, hogy a szeretteidet boldognak láthatod. Ténylegesen azt fogod észrevenni, hogy a párod, a szüleid, a gyerekeid rendben vannak. Ennél nagyobb ajándékra nem is vágysz. Remek dolog, hogy az ő jó közérzetük rád is pozitív hatással lesz. Igaz, hogy a hét utolsó napján kicsit le fogsz ereszteni, nem kizárt, hogy az egész heti fáradtság ekkor jön ki rajtad. Ez teljesen normális. Mikor lazítanál, ha nem hétvégén? Ami bosszantóbb lehet számodra, hogy egy pletyka jut a füledbe, ami felelőtlenségből kerekedett. Megteheted, hogy egyik füleden be, a másikon ki, vagy helyreteszed az illetőt. Bár nem biztos, hogy ő a szóbeszéd elindítója.

Hétvégi horoszkóp (január 14-16.)OROSZLÁN: A hétvége a pihenésé. Ha mégis dolgoznod kell, akkor jól fogod bírni fizikailag és szellemileg. Kitűnő kondiban leszel most. Ez bármire jó, akár nehéz fizikai munkára is. Ha egy ideje halogatod például a konyhaszekrény kipakolását vagy a könyvespolc átrendezését, akkor ezen a hétvégén pikk-pakk túl leszel rajta. De szerencsére nem csak erről fog szólni ez a pár nap, sőt valami egészen különleges találkozás vár rád. Olyan emberbe fogsz belebotlani, aki gyökerestül felforgathatja az életedet. Leginkább a szívedre, és ha van, a párkapcsolatodra kell vigyáznod. Most egyik sincs biztonságban. Ő a te ellenpólusod. Emiatt egyszerre fog vonzani és taszítani, elementáris erővel.

Hétvégi horoszkóp (január 14-16.)SZŰZ: Túl szép, hogy igaz legyen – mondhatod a hétvége indulásakor. Pedig hihetsz a szemednek és a szívednek: tényleg ilyen szép a valóság. Szinte tökéletes az a harmónia, ami körbevesz. Ezt még az sem zavarhatja meg, hogy lesz valaki, aki nyüzsgésével irritálni akar téged. Valójában nem szándékosan teszi, hanem azért, mert ilyen a természete. Mindig mindenhol felforgat. Mondhatni küldetésének tekinti a fennálló rend megváltoztatását, ezért sokan nem szeretik. Mivel te most jó passzban leszel, könnyebben megértheted és okosan kezelheted. Akár rávezetheted arra, hogy mi az, amivel folyton kivívja mások ellenszenvét. Ha ezt sikerül megértetned, nagyon elégedett leszel magaddal.

Hétvégi horoszkóp (január 14-16.)MÉRLEG: Remek hétvége vár rád, bár igaz, hogy a jó széria csak szombat délután kezdődik. Addig muszáj türelmesnek lenned. Főleg azokkal, akik lassúbbak és nehézkesebbek, mint te, fizikailag és szellemileg is. Viszont szombat délután a Hold az Ikrek jelébe, a Mars a Vízöntő jelébe lépésével olyan időszak veszi kezdetét, ami fergetegesnek ígérkezik a számodra. Mind a szerelemben, mind a terveidben hihetetlen sikerek várnak rád. Semmi más dolgod nincs, mint várni. Persze ez nem jelent teljes passzivitást, ahogy erőlködést sem. Elég, ha derűsen, nyitottan és optimistán vársz. Mint gyerekkorodban a karácsonyi ajándékot: kétséged nem volt afelől, hogy megkapod. Most ez a célra vezető hozzáállás.

Hétvégi horoszkóp (január 14-16.)SKORPIÓ: Szerelmes kedvedben leszel a hétvége indulásakor. Nem szégyen, ha így érzel, nem kell titkolnod. Kivéve, ha nem felvállalható a szituáció. Ha van párod, akkor könnyű a dolgod: élvezz ki minden percet, amit együtt töltötök! Ha még keresed, most megtalálhatod azt, aki hozzád illik. Ne feledd, hogy minden zsáknak megvan a foltja! Szóval van valahol valaki, aki rád vár. Jó ideje sóhajtozik, és arról álmodozik, hogy egyszer összefut veled. Erre most nagy a sanszotok. A hét utolsó napján a családod fog igénybe venni. Valamilyen ürüggyel arra fognak rávenni, hogy velük foglalkozz. Jobban teszed, ha megelőzöd őket és önként lépsz. Ha elébe mész, akkor még te is jól jársz.

Hétvégi horoszkóp (január 14-16.)NYILAS: Szükséged lenne egy kis időre, amit önmagaddal tölthetnél, de erre ezen a hétvégén kicsi az esélyed. Annyian lesznek körülötted, és annyian igénylik a figyelmedet, hogy többre nem futja majd. Még szerencse, hogy ezt jól fogod megélni. Ennyi szeretetet és ragaszkodást régen kaptál, ami egyrészt hízelgő, másrészt terhelő egyben. Arra kell ügyelned, hogy senki se sajátítson ki, és ne fojtson meg. Még egy izgalmas dolog vár rád: olyan infó jut el hozzád, ami nagyban megváltoztathatja a terveidet. Ezek tanulással és/vagy utazással kapcsolatosak. Remek híreket kapsz, aminek hatására merészebb célokat is kitűzhetsz. Ez egészen fel fog dobni. Rád fér, és jó hatással lesz rád.

Hétvégi horoszkóp (január 14-16.)BAK: Most hétvégén használd ki még, hogy a Nap a Bak jelében áll! Ez neked folyamatosan energiát, más értelemben pedig figyelmet, illetve népszerűséget hoz. A születésnapod aktualitása egy jó ürügy arra, hogy barátokkal, kollégákkal, rokonokkal találkozz. Meglátod, ezen a hétvégén nem kell neked kezdeményezned, mert ők fognak lépni. Ráadásul szombaton olyan valakitől fogsz ajándékot kapni, akire nem számítottál. Ő lehet a gyereked vagy egy nálad fiatalabb személy. Éretlensége miatt megható a figyelmesség. Örülj neki, és mutasd ki a háládat! Neki ez az ajándék. Elmehettek együtt sétálni meg cukrászdába, ha ahhoz van kedvetek. A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat!

Hétvégi horoszkóp (január 14-16.)VÍZÖNTŐ: A Mars keringési ideje két év, ezért is van nagy jelentősége annak, hogy szombaton este belép a Vízöntő jelébe. Legutóbb két éve tartózkodott itt, és legközelebb két év múlva fog. Most egészen február 22-ig lesz „nálad”. A Mars az aktivitás, az energia, a célok, és azok megvalósításához szükséges elszántság szimbóluma. Ez most mind-mind a tied lesz. Hihetetlenül energikus leszel, olyan, mint egy erőmű. De vigyázz, mert jóból is megárt a sok! Ugyanis a Mars türelmetlenné, agresszívvá és erőszakossá is tehet – ezek a kerülendő tulajdonságok. Ezen a hétvégén azt fogod tapasztalni, hogy az emberek úgy gyűlnek köréd, mint egy tábortűz köré. Mindezt azért, mert jó a közeledben lenni.

Hétvégi horoszkóp (január 14-16.)HALAK: A saját tempódban kell élned – ez legyen a mostani hétvégéd vezérelve! Biztosan fogsz olyasmit tapasztalni, hogy valaki lelkesen mesél, és te meg irigykedsz. Pedig csak arról van szó, hogy most neked más a dolgod. Míg mások aktívan ténykednek, addig neked inkább a háttérben kell maradnod. Hétvégén ez azért jó, mert lesz időd és módod pihenni. Nem kell nyüzsögnöd, intézkedned. Hátradőlhetsz és lustálkodhatsz. Ez nem luxus, ez jár neked. Közben valaki ki fogja önteni neked a szívét, és olyan titkot bíz rád, ami megdöbbenthet. Kérdezz tőle, de ne faggasd! És tartsd meg a titkát! Emellett az is előfordulhat, hogy magadtól jössz rá valamire. Ez is maradjon még titok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top