Ezo

Heti horoszkóp (2011. január 17-23.)

Támad egy kis feszültség ezen a héten, hiszen szerdán este telihold lesz, és ilyenkor valahogy mindenki idegesebb, még a kutyák is jobban harapnak… Kattints és nézd meg, mire számíthatsz az elkövetkező napokban!

Kos:
 Heti horoszkóp (2011. január 17-23.)Most jól meglesztek a pasiddal, sok dologban egyetértetek, arra is rájöttök, hogy azok a dolgok, amelyeket korábban együtt csináltatok, mennyire fontosak. Ha most esel éppen szerelembe – ami könnyen előfordulhat –, akkor nagy hiba lenne azt képzelni, hogy az első randi után mindjárt össze is cuccolhattok. Csak semmi ilyen jellegű megjegyzés, mert amilyen váratlanul jöhet ez az érzelem, a megjegyzés hatására a másikban olyan váratlanul múlhat el. A munkában továbbra sem kényeztetnek el, nehéz, és a főnököd csak nehezebbé teszi. De tudod, ez is elmúlik egyszer.

Bika:
 Heti horoszkóp (2011. január 17-23.)A humor ezen a héten nagyon sokat segíthet neked a munkahelyeden vagy a suliban. Kollégád vagy osztálytársad, aki erőlködik, és közben azt hiszi, hogy teljesen természetesen viselkedik, nevetség tárgyává teszi magát. Te ezen csak bátran mosolyogj jót, de semmiféle megjegyzést ne tegyél. És tudd, hogy ami miatt most olyan feldobott, mégsem úgy jön be neki, ahogy szerette volna. A szerelemben óriási mázlista vagy, a pasi visszajön, mert nem tud nélküled élni. Ugyan a barátnőid azt mondják, hogy ez csak kémia, ami majd elmúlik, de ez most mégsem így van…

Ikrek:
 Heti horoszkóp (2011. január 17-23.)Olyan pasi kelti fel az érdeklődésedet, aki magabiztos, aki azt sejteti, hogy vészhelyzetben is meg tud védeni, és ugyanakkor megközelíthetetlen, mint egy középkori lovag. Hát ezt látod benne. Ám amikor beszélgetésbe elegyedtek, akkor már sejted, hogy mégsem olyan, mint amilyennek láttad, aztán később teljesen kiábrándulsz belőle, s rájössz, hogy nem az a középkori lovag, akit láttál benne, vagy vágytál rá. Egy barátnőd kissé bunkó módon viselkedik veled, ne válaszolj ugyanolyan stílusban, majd rájön, hogyan kell veled viselkedni, ha a közeledben akar maradni.

Rák:
 Heti horoszkóp (2011. január 17-23.)Annyira izgulsz, hogy talán patatokban folyik a verejték a kezedről, a lábadról, és minden honnan, ahol verejtékmirigyek találhatók. Ne félj, nagyon jól csinálod, amit csinálsz, és amibe rengeteg energiát fektettél talán az elmúlt hetekben. Ha nem dicsér meg az a karót nyelt főnököd, akkor se búsulj, mert mások az elismerésüket fogják kifejezni. A kedveseddel pedig közöld, hogy nemcsak a telihold miatt vagy érzékenyebb, és elég lenne egy gyengéd érintés, hogy érezd, törődik veled és szeret. Mert a héten a pénzen kívül erre van a legnagyobb szükséged.

Oroszlán:
 Heti horoszkóp (2011. január 17-23.)A nagy találkozás napja következhet be a héten. Ha ez már megtörtént, és hosszabb ideje jártok együtt, akkor ezen a teliholdas héten dobd fel a kapcsolatotokat, mondjuk testfestéssel. Na, persze ne vízfestékre gondolj, hanem finom mogyorókrémre, vagy csokikrémre és egy puha szőrű ecsetre, amivel különböző mintákat rajzolhattok egymás csupasz testére. Aztán hogy utána mi történjen, az már rátok van bízva… De az biztos, hogy mindketten élveznétek a dolgot, és feldobná a kissé porosodó vagy unalmas kapcsolatot. A munkahelyeden sikeres leszel, talán a főnököd még jutalomutazásban vagy valami klassz, szuper dologban részesít.

Szűz:
 Heti horoszkóp (2011. január 17-23.)Ne tagadd, legalább magad előtt, hogy titokban egyre erőteljesebben vágyakozol valaki után. Ezen a héten tehetnél lépéseket felé, mert ő is éppen így érez irántad. De vannak skrupulusai, ami miatt nem mer közeledni, illetve ha te kétértelmű mondatokat mondasz, egészen biztosan elutasítja. Pedig nem vágyik másra, csak hogy az ágyadba bújjon, és óriásit, eget-földet megrengetőt szeretkezzen veled. Remek a hét arra, hogy ingatlanügyletet vagy egyéb hivatalos ügyet bonyolíts. Ha valaki kölcsönt kér tőled, most bátran adhatsz neki.

Mérleg:
 Heti horoszkóp (2011. január 17-23.)Ezen a héten érzékien sminkeld magad, mert a Mars már bent jár a horoszkópod ötös házában, ezért aztán ragyognod és csillognod kell, mert így foghatod ki az aranyhalat, vagyis inkább az aranypasit. Talán egy kicsit sokat fog beszélni, de érted a módját, hogyan csendesítsd le, és ahhoz is, hogyan szereld el nagyon diplomatikusan azokat az embereket, akik idegesítenek, vagy akik azt képzelik, hogy minden bújukkal és bajukkal ezen a héten megkereshetnek. Hát nem, ez a te heted, amikor szexis és kreatív vagy, és amikor minden bejön!

Skorpió:
 Heti horoszkóp (2011. január 17-23.)A héten váratlanul összefutsz azzal a személlyel, akiről már egy ideje tudod, hogy senki más nem kellene neked, csak ő. Ki kell ábrándítsalak azonban, mert nem biztos, hogy amilyen fantasztikusan jóképű, és amilyen szuper agya van, az ágyban is olyan teljesítményre képes, mint amit te elképzelsz róla. Mivel a sors valószínűleg úgy hozza, hogy olyan helyen kerültök egymás mellé, amikor akár le is támadhatnád, ne tedd, mert óriási csalódás lesz a vége. Ha előadást tartasz, tudd, inni fogják minden szavadat, és bármit mondasz, mindent elhisznek.

Nyilas:
 Heti horoszkóp (2011. január 17-23.)Ha nő a főnököd? Tudod, mit kell tenned ezen a héten! Dicsérni, dicsérni és dicsérni. Méghozzá szembe! Nemcsak ahogy kinéz, a cuccait, a sminkjét, hanem mindenféle kis apróságot – vagy amit egyenesen hülyeségnek tartasz – az irodájában, azt is. Mert egy kicsit megviselt lelkiállapotban van ezen a héten, ezért aztán annyira jólesik neki, hogy ha nem is a kebelbarátnőjévé fogad, de a kedvencévé válasz, és több előnyt élvezhetsz, mint bárki más. És ez a pénzügyeidre, vagy egyéb juttatásokra is jó hatással lesz, amit kaphatsz.

Bak:
 Heti horoszkóp (2011. január 17-23.)A figyelem középpontjában vagy még mindig, hiszen a Nap még csütörtök délig a Bakban van. Ezért használd ki ezt az időt, és ha netán úgy adódik – ami ezen a héten megtörténhet –, hogy azt veszed észre, hogy egy pasikkal teli helyiségbe kerülsz, akkor alkalmazd a jól bevált női praktikát, hogy tényleg mindenki téged akarjon, és te választhass közülük. Tehát ülj le egy székre, kissé fordulj oldalra, tedd keresztbe a lábad, húzd magad alá és simíts lágyan, de mégis feltűnően végig az ujjaidat a hajadon. Meglátod bejön! A munkában szuper jó lehetőséget kapsz, nehogy elszúrd.

Vízöntő:

 Heti horoszkóp (2011. január 17-23.)Kicsit harciasabb vagy a szokásosnál, amin a környezeted kissé meglepődik. Nem baj, ezen a héten meg kell védened az érdekeidet, és ha ehhez arra van szükség, hogy netán felemeld a hangod vagy jól odamondogass valakinek, akkor csak bátran tedd. Egy beteg személy a családban jobb állapotba kerül, és ez a te hangulatodra is nagymértékben hatással van. Párkapcsolati fronton vitás helyzet alakulhat ki, és ez a te hibád, mert nem törődsz vele eléggé, és ebből egy kicsit már elege van. Lehet, hogy más felé kacsintgat. Kapd össze magad!

Halak:
 Heti horoszkóp (2011. január 17-23.)Szuper vagy, és ezt ugyan nem ismeri el mindenki, de hát te pontosan tudod, hogy irigyek az emberek, és majd megpukkadnak a sikereid láttán. Nem baj, az a lényeg, hogy akik fontosak számodra, elismernek, és saját magad előtt is bizonyítod – ami talán a legfontosabb –, hogy elérted azt, amit mindig szerettél volna. Ha találkozol egy fantasztikus fazonnal, akkor ne beszélj magadról, hanem inkább faggasd ki arról, hogy milyen tetkója van. Tuti, hogy ezzel máris felcsigázod az érdeklődését, és egy egészen vagány csajnak fog tartani. Arról nem is beszélve, hogy biztosan több tetkója is van, amit meg fog mutatni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top