Ezo

Heti horoszkóp (január 24–30.)

A Szaturnusz a hét közepén hátráló mozgásba kezd, ráadásul néhány óra múlva nehéz fényszöggel kapcsolódik a Merkúrhoz, ami arra utal, hogy régi problémák, amelyeket lezártnak tekintettél, most ismét terítékre kerülnek.

Heti horoszkóp (január 24–30.)Kos:
A Nap és a Mars együtt állnak a Vízöntőben, ez arra utal, hogy nem barátságra vágysz, hanem szexre, mégpedig olyanra, ami úgy szól, mint a tűzijáték. Viszont akivel összejössz, arra jól figyelj, mert annak minden mozdulatából és szavából óvatos távolságtartás sugárzik. Ő nem szerelmet, szexet akar, hanem barátságot. Vagyis menekülj! Főnököddel, ha nem is éles, de vita alakulhat ki. Tudod, hogy amit csináltál, jó, mégis megkritizál, mert olyan irigy rád, hogy a szeme fehérje sárgává változik.

Heti horoszkóp (január 24–30.)Bika:
Három barátnőre van szükséged, vedd csak alapul a Szex és New Yorkot. Az egyik barátnő dögös és jó tippeket ad, ha a pasid miatt ki vagy készülve. A másik józan, higgadt, és tudja, hogy mikor kérj fizuemelést, a harmadik pedig megértő, kisírhatod a vállán magad. És parfümből is három van a szekrényedben… Külföldi utazásról a héten ne ábrándozz, ha mégis menned kell, akkor készülj kommunikációs problémákra.

Heti horoszkóp (január 24–30.)Ikrek:
Ha netán házas vagy, esetleg hosszabb ideje élsz együtt valakivel, aki nehéz helyzetben van, akkor ezen a héten nem kell azon tipródnod, hogyan segíts a szerencsétlennek. Mert a sors furcsa helyzetet teremt, és megoldja a gondjaidat. Egy esetleges egészségügyi probléma adódhat, vagy kölcsön miatt kerülhetsz nehéz helyzetbe, talán lebonyolítottál egy ügyletet, amiről most derült ki, hogy az illetőnek egyetlen vasa sincs, tehát nem tud fizetni. Hát van ilyen, és ezen a héten sajnos be kell nyelned.

Heti horoszkóp (január 24–30.)Rák:
A héten a kissé lassúbb felfogású személyek táborát gyarapítod, amivel a kollégákat garantáltan megőrjíted. Nem baj, csak csinálj mindent alaposan, ha kell, akkor kétszer vagy háromszor kérdezz, mert ha hibázol, akkor nagyon keményen fognak megítélni, miközben senkinek sincs joga ítélkezni feletted. Ha azon jár az eszed, hogyan tedd lapátra a pasidat, gondold végig még egyszer, mert lehet, hogy valamilyen ajándékkal készül…

Heti horoszkóp (január 24–30.)Oroszlán:
Irányítanod kell ezen a héten a pasidat, persze csak finoman, hogy ne legyen annyira feltűnő neki. Különben éppen az ellenkezőjét fogod kiváltani, mint szeretnéd. A munkahelyeden egy kollégával annyira utálhatjátok egymást, hogy az már feltűnő, és előfordulhat, hogy a főnök be fog hívatni miatta. Erőltess mosolyt az arcodra, és egészen megdöbbentő lesz a reakciója – amin te magad is elcsodálkozhatsz.

Heti horoszkóp (január 24–30.)Szűz:
Régi szerelmed jelentkezhet a héten újra, mert valamire rájön, ami nem hagyja nyugodni, és erre választ szeretne kapni tőled. Ha bevallod az igazat, neked lesz könnyebb, mert nem fog többet zaklatni. Miután a Szaturnusz befejezi a hátráló mozgást, és újra előrefelé mászkál, egy régi barátnőd újra jelentkezik, és kérdéseivel az idegeiden fog zongorázni. A munkahelyen átszervezésre van szükség, te is új munkát is el fogsz látni, és olyanban is részt kell venned, amihez egyelőre nem értesz.

Heti horoszkóp (január 24–30.)Mérleg:
Befejezhetnéd már az otthoni vitatkozást, és végre engedhetnél a többiek akaratának. Mindenkinek elege van abból, hogy nem lehet veled zöld ágra vergődni, mert csak fújod a magadét, és makacsul ragaszkodsz olyasmihez, aminek nincs értelme. Ha külföldi utazást tervezel, nagyon figyelj már most minden részletre, és nem árt, ha azzal is számolsz, hogy a dolgok majd nem úgy mennek, mint a karikacsapás, ezért már most láss neki a hivatalos ügyek intézésének.

Heti horoszkóp (január 24–30.)Skorpió:
Tiszta idegbeteg vagy már attól, amit a barátnőd mond, vagy amit tervezget. Hiszen szükséged van rá, és egy csomó mindent rá építettél. Ne idegeskedj, nem lesz az egészből semmi, csak most fel van dobva, és ebben látja a jövőjét a nehéz, megpróbáltatásokkal teli életéből. Kedveseddel kesztyűs kézzel kell bánnod, különösen, ha pénzről van szó, mert szegényke teljesen ki van készülve a  munkahelyi bizonytalanság és bánásmód miatt, ráadásul a pénzügyeken is jobban aggódik, mint máskor.

Heti horoszkóp (január 24–30.)Nyilas:
Ezen a héten szép lehetsz, de okos kevésbé, sajnos. Nem baj, nem kell, hogy mindig te legyél az ügyeletes lángész. Viszont használd ki, hogy a Vénusz éppen a te jegyedben kószál, most menj vásárolni, mert olcsóbban megúszhatod a dolgot. Sőt, bármennyire utálsz alkudozni, most szinte alkudnod sem kell, a kiírt árnál olcsóbban juthatsz a termékhez. Az a pasi, aki még a múlt héten arról beszélt, hogy csak barátnak jössz be neki, rájön, hogy mégsem így van. De most itt az idő, hogy egy kicsit te játszadozz vele.

Heti horoszkóp (január 24–30.)Bak:
Kommunikációs problémák adódhatnak a héten, no nem a te hibádból, mert te pontosan tudod, hogy mit akarsz mondani, és nagyon ül mindaz, amit mondasz, de vannak olyan emberek, akikkel nem vagy szellemileg egy szinten. És ők sajnos akadékoskodhatnak, sőt keresztbe is tehetnek neked. Fogadd el, hogy vannak ilyenek, ne harcolj, nincs értelme, a jövő héten már más lesz a helyzet. Belemehetsz egy titkos szerelmi viszonyba, ami gyors lesz, nem fog kitudódni, és olyan édes lesz, mint a méz!

Heti horoszkóp (január 24–30.)Vízöntő:
Mindenben a kedvesedre kell hallgatnod, mert ő tudja, hogy honnan cseppen a méz. Ami azt jelenti, hogy azt a tanácsot, amit ad neked ezen a héten, meg kell fogadnod, mert ezzel valóban anyagilag is jól jársz, és a munkahelyeden a főnököd sem lesz olyan elviselhetetlen, mint jelenleg. Viszont jó lenne, ha nem lennél annyira nyámnyila és kezdeményeznél. Mit kezdeményeznél, egyszerűen letámadnád őt, és igenis be kell bizonyítanod, hogy szexuálisan ő izgat fel, a régiek, akik voltak, közel sem voltak ennyire erotikusak, mint ő. Tuti el fogja hinni.

Heti horoszkóp (január 24–30.)Halak:
Egy régi barátnak vagy jó ismerősnek az elvesztéséről most szerzel tudomást, és két nap múlva ér egy furcsa, megmagyarázhatatlan élmény is vele kapcsolatban. Mintha lelki szemeiddel éppen őt látnád, és az egész lénye valahogy körülvenne téged. Talán soha nem éltél még át ilyet, és ez egy kicsit megijeszt, de ugyanakkor megnyugvást is hoz. Az egészségedre figyelj jobban, mert egy vírus ágynak dönthet. Őrülten büszke vagy magadra, és olyanok is dicsérnek, akik nem ismernek. Már csak a szerelemben kéne egy kis szerencse!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top