Ezo

Csalfa szülők és birkózó porontyok – Szülő-gyerek horoszkóp

A Mars és a Nap együtt állnak a Vízöntőben, ami arra enged következtetni, hogy egyes csemeték ki fogják erőszakolni a szüleiktől, hogy azt tehessék, amit akarnak. Néhány szülőnek pedig a hűséggel gyűlhet meg a baja héten.

Csalfa szülők és birkózó porontyok - Szülő-gyerek horoszkópKos gyerek: Bármilyen kicsi, társaságban érzi jól magát, ahol számára új dolgokat tanulhat a többiektől. És amilyen jól érzi magát a közösségben, annyira nem akar elmenni, mert élvezi, hogy egy idő után ő áll majd a középpontban. Lesz egy-két pillanat, amikor dúl benne az erő, és kicsit talán túl is értékeli a képességeit, bunyóra és kék-zöld foltokra lehet számítani tőle a hét második felében.

Kos szülő: Nagyon sokat kell beszélned ezen a héten, mert kénytelen leszel valakit meggyőzni a saját igazadról, be kell bizonyítanod, hogy mindaz, amit kigondoltál helyes és jó. Ezért aztán a gyermekedre kevesebb figyelmet tudsz fordítani, pedig nagy szükség lenne rá, mert bármilyen korú, a fejlődés lépcsőfokán nagyot léphet most előre.

Csalfa szülők és birkózó porontyok - Szülő-gyerek horoszkópBika gyerek: Akkor sem fogja kimondani azokat a szavakat, amelyeket a szülők vagy a nagyszülők megállás nélkül, szinte már-már kántálnak a fülébe. Megmakacsolja magát, és tulajdonképpen élvezi a helyzetet. Viszont az egészségére nagyobb figyelmet kell fordítani, hogy ne kapjon el egy vírust, és ne kelljen gyógyszerekkel tömni.

Bika szülő: A barátokkal és a barátnőkkel töltesz több időt, és olyan dolgok jutnak a tudomásodra, amelyek miatt úgy érzed, hogy lépned kell. Be kell avatnod másokat is olyan titokba, amivel esetleg megakadályozható lesz, hogy egy közös ismerősötök netán félrelépjen, vagy elhagyja a családot.

Csalfa szülők és birkózó porontyok - Szülő-gyerek horoszkópIkrek gyerek: Ha már tud beszélni, akkor olyan kérdései lesznek a héten, hogy nem árt felkötni mindenkinek a gatyáját. Ha nem beszél még kristálytisztán, akkor azért, hogy megértsék. Ha pedig már jól beszél, akkor azért, hogy győzzék válasszal a kis kíváncsi kérdéseit.

Ikrek szülő: Gyermekednek ezen a héten annyit jár a szája, hogy az észveszejtő, de még nem jött el az idő, hogy leintsd, kevesebbet beszéljen és gondolkodjon. Ehhez ő még kicsi. Ha dolgozol, akkor ezen a héten szervezésből jelest kaphatsz, mert pompásan össze tudsz hangolni mindent, és a poronty semmiben sem szenved hiányt.

Csalfa szülők és birkózó porontyok - Szülő-gyerek horoszkópRák gyerek: Szerencséje lesz a héten a Rák gyerek szüleinek, ugyanis csupa vigyor lesz a gyerek. Mindez azért jó, mert éppen ezekben a csillagállásokban sikerül a Rák jegyében született gyermekből kiirtani a félelemérzetét. És egy bátor, bevállalós kis Rák lesz majd belőle.

Rák szülő: Otthoni problémák merülhetnek fel, az is előfordulhat, hogy az egyik szülő a munkahelyi nehézségek miatt magába zárkózik. Nem akarja sem terhelni, sem megijeszteni vele a családot, hogy esetleg kevesebb lesz a bevételük, vagy netán megszűnik a munkája. Pedig most inkább kommunikációra van szükség, mert jó ötletek hangozhatnak el, aminek hasznát veheti, és a család nem fog semmiben hiányt szenvedni.

Csalfa szülők és birkózó porontyok - Szülő-gyerek horoszkópOroszlán gyerek: Ezen a héten oda kell figyelni az egészségére, és bármilyen hideg az idő, a szabad levegőn sétálgatás jót tesz neki. Nemcsak a kedélyállapotának, hanem az immunrendszerének. Mindent megérez ezen a héten, bármi történik a családban – akár feszültség, akár boldogság –, és ezt ki is fejezi, mégpedig a feszültséget sírással, a boldogságot nevetéssel.

Oroszlán szülő: Gyermekedet rendszeresen viszed tornára, hogy a mozgásával a későbbiekben se legyen gond. De az is lehet, hogy valami kis tornászt vagy sportolót szeretnél majd belőle nevelni, és úgy gondolod, hogy nem árt, ha idejekorán megbarátkozik a sporttal. És az esti mese elmaradhatatlan! Nem bliccelhetsz el egyet sem.

Csalfa szülők és birkózó porontyok - Szülő-gyerek horoszkópSzűz gyerek: Ezen a héten nem lesz olyan csendes, mint amilyen lenni szokott. Megmakacsolja magát, és azt kell tenni, úgy kell ugrálni, ahogy ő éppen szeretné. A kedvében kell járni, és némi ajándékkal is meg lehetne lepni – persze csakis olyannal, ami fejleszti a képességeit, a siker pedig garantált.

Szűz szülő: Ne verd a fogadhoz a garast, mert nem mész vele semmire. Ugyan takarékoskodni kell, de nem annyira, hogy éppen a gyermekedtől vonj meg valamit, inkább saját kedvtelésedből adj le valamennyit. Esetleg rájöhetnél arra is, hogy lógnak olyan ruhák, amelyek újra divatosak, és egy kis fogyókúrával újra szuperjól mutatnának rajtad.

MCsalfa szülők és birkózó porontyok - Szülő-gyerek horoszkópérleg gyerek: Ezen a héten nagyon szeret kézben, karban lenni, imád a nagyi vagy a szülők ölében ülni. Az etetőszék például nem nyeri el annyira a tetszését, mint ha ölben ülve falatozhat. A bizsuk, ékszerek, szemüvegek és egyéb csillogó, izgató tárgyak nagyon nagy veszélyben vannak, főleg hogy mindent a szájába akar venni.

Mérleg szülő: Nincs más vágyad a héten, mint hogy a csemetéd óhaját teljesítsd. De te akarod teljesíteni, és ehhez ragaszkodsz, ami miatt összetűzésbe kerülhetsz egy családtaggal. Kénytelen leszel olyan eszközöket is bevetni e családtaggal szemben, amelyek nem éppen a legjobbak, legszebbek, de hatásosak. És ettől most nem riadsz vissza.

Csalfa szülők és birkózó porontyok - Szülő-gyerek horoszkópSkorpió gyerek: Rumli lesz otthon, minden repül, ami a keze ügyébe akad. Ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy szeretné, akkor még a testvére vagy a szomszéd, esetleg a séta közben megismert kisgyerek sem tudja megvigasztalni. Ha kúszik-mászik a lakásban, valami számára szokatlant talál, amit erőnek erejével sem lehet elvenni tőle.

Skorpió szülő: Ha képes vagy arra, hogy beleéld magad a gyermekkor csodálatos világába, akkor minden gyermekeddel vagy azzal az egy kis lurkóval olyan boldogok lesztek, és akkorát játszotok, hogy elfeledkezel arról, hány óra van. És arról is, hogy eljött az etetés ideje, amire a csemetéd sem figyelmeztet.

Csalfa szülők és birkózó porontyok - Szülő-gyerek horoszkópNyilas gyerek: Ezen a héten szeretné kiélni a mozgásvágyát. Ha még olyan pici, hogy nem tud kúszni, mászni, járni, akkor forgolódik a kiságyban, vagy a családtagok ölében ficánkol. A héten fokozott figyelmet kell fordítani rá, mert a kíváncsisága odáig terjedhet, hogy kis játékokat vagy bármit, ami kicsi, feldughat az orrába vagy a fülébe.

Nyilas szülő: Jól tennéd, ha nem bíznád barátra vagy barátnőre a csemetédet, még akkor sem, ha olyan anyagi zűrbe kerültél, hogy muszáj lenne elvállalni egy alkalmi munkát. Mert ez a hét nem alkalmas erre, ráadásul nem is fogod megkapni azt a pénzt, amit ígérnek. És gyermeked olyan dolgot produkál, amiről ha lemaradsz, örökké bánni fogod.

Csalfa szülők és birkózó porontyok - Szülő-gyerek horoszkópBak gyerek: Ezen a héten utálja a társaságot. Hiába jönnek rokonok a hétvégén, egyszerűen hidegen hagyja. Inkább sírni fog. Csend és nyugalom legyen, és adják neki oda azokat a kis játékait, amivel egyedül játszhat, és elmerülhet a saját kis gondolatvilágába.

Bak szülő: Anyagi ügyeidben mutatkozik némi előrelépés, és ez jó érzéssel tölt el. Még az is lehet, hogy egy régi ismerősöd juttat olyan helyzetbe, hogy a stabilitás érzését újra testközelből tapasztalhatod meg. És a testvéred is jó hírrel szolgál, ami igazi meglepetés.

Csalfa szülők és birkózó porontyok - Szülő-gyerek horoszkópVízöntő gyerek: Olyan erőt képes kifejteni ezen a héten, mint eddig talán még soha. Talán a nagy pillanat is elérkezik, amikor a fejlődés útján nem egy, hanem két lépést tesz előre a szülők és minden rokon, barát nagy meglepetésére. Viszont ha még nem tud beszélni, halandzsanyelven hallatja a hangját és követelődzik…

Vízöntő szülő: Na, csak semmi kacérkodás senkivel. Figyelem a gyerekre, a családra, a rokonságra, a munkára, a pénzkeresetre. És semmiféle elhajlás, még szóban vagy gondolatban sem, mert egy vitára a szülők között nincs most nincs szükség. Még ha nem a gyerek előtt történik, akkor is megérzi.

Csalfa szülők és birkózó porontyok - Szülő-gyerek horoszkópHalak gyerek: A csendességéről híres gyermekre ezen a héten nem lehet ráismerni. Olyan meglepetéssel szolgál, amelyet a szülők nem is mernek elhinni. Rájönnek, hogy talán egy kis zseni született hozzájuk? Igen, lehetséges, ezért aztán utána kéne járni, milyen fejlesztőbe lehetne vinni.

Halak szülő: El van foglalva a munkával és a pénzzel. És nagyon jó lenne, ha mindez a család érdekében történne, és nem pedig valaki miatt, akivel annyira, de annyira jól megértik egymást, és még tetszenek is egymásnak. Majdnem azt mondhatnánk, hogy egymás esetei vagytok. És ebből, ha kitudódik, óriási cirkusz lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top