Ezo

Heti horoszkóp (január 30. – február 6.)

Ragyogó hetünk lesz! A Nap és a Hold együtt állnak, vagyis újhold lesz, a Merkúr belép a Vízöntőbe, a Vénusz a Bakba, és ezenkívül rengeteg bolygókonstelláció teszi változatossá és szexissé a hetet!

Heti horoszkóp (január 30. – február 6.)Kos:
A szerelem hete! Figyelj oda ezen a héten, hogy olyan cuccokba bújj, amiben a hátsód őrülten szexis lesz – ne izgasd magad, ha fenéktájékon jobban el vagy eresztve, a fokhagymagerezd formára kevesebben ugranak. Fontos, hogy héten ne feledkezz meg a már meglévő párkapcsolatodról sem, a párod meglepetésekkel készülhet.  

Heti horoszkóp (január 30. – február 6.)Bika:
A munkahelyeden elismernek, sőt még az a csoda is megtörténhet, hogy valami olyan lehetőséget csípsz meg, amelyről először azt hitted, egyenlő a lefokozással. Mostanra aztán kiderül, hogy mégsem így van. Ha friss és intenzív a kapcsolatod, akkor ne riadozz attól, hogy a pasi össze akar költözni veled. Talán az az oka, hogy úgy érzi, megtalálta benned az igazit. Ha te nem így érzel, az gáz! Egy alapos beszélgetés mindenképpen jót tenne, mielőtt szakítanál félelmedben.

Heti horoszkóp (január 30. – február 6.)Ikrek:
Mindenki tudja, hogy flörtbajnok vagy! Az állatövben szinte nincs senki, aki annyira profi módon tudna flörtölni, mint te. De ezen a héten nemcsak a pasikat kell levenni a lábukról, hanem a nőket is. Ugyanis vagy a barátnőddel, vagy a főnöknőddel, vagy valamilyen nőszeméllyel gyűlik meg a bajod, esetleg tőle függ, hogy tovább tudj lépni egy olyan ügyben, amely fontos neked. A cél elérése érdekében a nőismerősödet dicsérd a szemébe, érdeklődj a magánéletéről, és ajánld fel, ha bármiben tudsz, segítesz neki. Meglátod, nyert ügyed lesz.

Heti horoszkóp (január 30. – február 6.)Rák:
Teljesen elképedsz, mert egy közösségi portálon megtalál egy nagyon régen látott rokonod, és olyan szépeket ír, hogy talán még a könnyed is kicsordul. De az is lehet, hogy egy régi szerelmed látja meg ezen a portálon a fotóidat, és mindegyikhez ír egy kis megjegyzést, nem gonoszkodót, hanem inkább kedveset, ami melengeti a szívedet. A héten megtörténhet, hogy valaki vacsorázni és moziba hív, ne komplikáld túl a dolgot, egyszerűen csak örülj neki.

Heti horoszkóp (január 30. – február 6.)Oroszlán:
Még az is megtörténhet, hogy le fogják tépni rólad a ruhát a héten. Valaki megőrül érted, és nem valószínű, hogy ez az a fickó lesz, akivel jársz, netán együtt élsz. Élvezni fogod ezt az őrült, szenvedélyes kapcsolatot, de jobb, ha tudod, hogy ez egy fellángolás, és nem igazán lesz folytatás. Vagy ha lesz, akkor az már sokkal langyosabb lesz, mint ahogy kezdődött. Ha nyilvánosság előtt kell szerepelned, nem lesz semmi gond, inni fogják a szavaidat.

Heti horoszkóp (január 30. – február 6.)Szűz:
Jól jegyezd meg, hogy azok a pasik, akik nem zárják el testüket karba tett kezükkel, minden nőnek jobban bejönnek. Ezért jól nézz körbe a héten akár megbeszélésen, akár a suliban, akár valamilyen találkozón, és ha összeakad a szemed egy ilyen testhelyzetben ülő, álló fickóval, akkor tudd, hogy vele az ágyban nem lesz gond, viszont más téren igen. Mert versenytársaid akadnak majd bőven, akik szintén vonzónak találják őt. A héten a pénz vonzódik hozzád, ha új a munkahelyed, óriási mázlid lesz, egy feladatot könnyen elvégzel, és ezzel belopod magad a főnök szívébe.

Heti horoszkóp (január 30. – február 6.)Mérleg:
Egy kapcsolat – még ha most indul is – olyan komollyá válhat, hogy ebből később akár házasság vagy hosszú együttélés lehet. Egy kollégád meglepődik azon, hogy kedves vagy vele, és ravaszságot sejt mögötte. Pedig csak a szerelem miatt van jó kedved! A hét másik jó híre, hogy ha nyelvet szeretnél tanulni, akkor ez a pár nap tökéletesen megfelel arra, hogy belevágj.

Heti horoszkóp (január 30. – február 6.)Skorpió:
Attól a fickótól ne várj túl sokat, aki szerelmeskedés előtt gondosan összehajtogatja a ruháit. A meglévő kapcsolatodban, ha a partnered valami új szokást vett fel, és ez hasonlatos a ruhahajtogatással, vagy éppen az ellenkezőjével, akkor kezdj el gyanakodni. A héten pompásan tudod a legbonyolultabb ügyeket is intézni, ingatlannal kapcsolatos ügyekhez is olyan érzéked van, mint senki másnak. A legjobb tanácsokat te adhatod, amivel mások remekül járhatnak. Barátnődnek nagy segítségére lehetsz ebben.

Heti horoszkóp (január 30. – február 6.)Nyilas:
Megkezdődik a tolongás! Na hol? Hát az ágyadban! Mivel uralkodó bolygód már átért a tüzes Kosba, azt jelenti, hogy különböző életkorú fickók fognak kívánatosnak tartani. És te tobzódni fogsz az élvezetekben, mert nem fogod elutasítani sem az őszülő halántékút, sem a tüzes kis fiatal srácot. Ha párkapcsolatban élsz, és te vagy a hűség szobra, akkor viszont számíts arra, hogy termékeny a hét, melynek gyümölcse kilenc hónap múlva megérkezhet. Pénzügyek terén viszont váratlan kiadásra van kilátás, vagy nehezen tudod megszokni, hogy ami eddig járt, amit eddig kaptál, az most megvonják.

Heti horoszkóp (január 30. – február 6.)Bak:
Na, csak azt ne mondd a héten, hogy se rokona, se ismerőse nem vagy senkinek! Mert bizony a rokoni és az ismerősi kapcsolatokat is remekül fel tudod használni a jövőd építése céljából. Csak légy bátor, merész, és kérj nyíltan. Mond meg, hogy mit szeretnél, és meglátod, hogy meg fogod kapni. A szerelem terén belebolondulhatsz valakibe, aki a másé. És sajnos nagy az esély arra, hogy éppen a barátnődé vagy nagyon jó ismerősödé legyen. És az a gáz, hogy eddig mindig fennhangon adtad elő a véleményed azokról, akik elszedik mások pasiját. És nagy az esély, hogy most éppen te teszel így.

Heti horoszkóp (január 30. – február 6.)Vízöntő:
Ezen a héten olyan események történnek, amelyeknek köszönhetően a pároddal a kapcsolatod még szorosabbá válik. Ez talán éppen egy utazásnak vagy egy kényes, hosszadalmas ügy lezárulásának köszönhető. Viszont van valaki, aki szeretne része lenni az életednek, és ha párkapcsolatban élsz, akkor ebből nagy baj lesz. Mert az illető olyan erőszakosan fog nyomulni, hogy képtelenség lesz titokban tartani. Munkahelyeden kellemetlen helyzet alakul ki, és nem tudsz ellene tenni semmit.

Halak:
Heti horoszkóp (január 30. – február 6.)Pénzügyeid a héten végre jól alakulnak, a szerencse istenasszonya, Fortuna pártfogásába vesz. Ez nem azt jelenti, hogy megnyered a lottó ötöst, hanem azt, hogy nem kell kölcsönt kérned már a hét közepén. A szerelem terén, ha lobogó szenvedélyt, lángoló tüzet, szikrák pattogását szeretnéd, vagyis olyan pasira vágysz, aki miatt telesóhajtozod a párnád, akkor ez most nem fog bejönni. Olyan jön be helyette, aki a rendes fiú kategóriájába tartozik. Hogy honnan ismerheted ezt fel? Onnan például, hogy a rendes pasi nem fog tréfálkozni azon, hogy karcsú ujjacskáid milyen kecsesen játszadoznak a borospohár szárán. Ennek a rendes pasinak adj esélyt, mert meglátod, bejön neked!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top