Ezo

A nyugalom hete – szülő-gyerek horoszkóp

A zaklatott múlt hét után a szülők egy része fellélegezhet. Újhold és nyugodt babák uralják az elkövetkező napokat, persze akad majd kivétel is...

A nyugalom hete - szülő-gyerek horoszkóp Kos gyermek: Talán soha nem volt még ennyire igaz a Kos gyermekre – legyen bármennyi idős –, hogy ő fog vezetni, nem tűr ellentmondást, és aki a parancsának nem engedelmeskedik, az nemcsak mosolyt nem fog kapni, hanem a kis ravasz talán még éhség- vagy bilisztrájkba fog kezdeni.

Kos szülő: Nagyon fontos, hogy a gyermek ezen a héten bármennyire akaratos, légy vele türelmes, ne tiltsd el sem a játékaitól, sem a barátaitól, még akkor sem, ha téged is elárasztanak a tennivalók. Mert csak saját magadnak fogsz pluszfeladatokat gyártani a tiltással, ami később bosszulja meg magát. A párodra pedig ne légy féltékeny, nincs rá okod, inkább támogasd őt a munkájában.

A nyugalom hete - szülő-gyerek horoszkóp Bika gyermek: Óvni és védelmezni kell őkelmét, mert most könnyen megfázhat, vagy mohóságában alaposan elrontja a gyomrát. Szófogadó lesz a héten, és engedelmeskedni fog a szülőknek, főleg amikor érzi, hogy a tiltás szeretettel teli hangon történik. Akkor nem törik el a mécses, és az egészsége is rendben lesz.

Bika szülő: Előfordulhat, hogy a párodnak külföldre kell utaznia, vagy rövidebb időt távol tölteni az otthonotoktól, de ez számára nem szórakozás, hanem munka, még ha néha neked időnként ilyen érzésed támad, akkor sem. Megpróbál mindent, hogy több pénzt tegyen le a családi asztalra. Ha megint lúzerkedik, és nem akarsz vitát, veszekedést, akkor biztasd, a következő igyekezete sikerül.

A nyugalom hete - szülő-gyerek horoszkóp Ikrek gyermek: Lehet, hogy arra gyúr a kis Ikrek gyerek, hogy a szülei és egyéb hozzátartozói, akik a héten vele vannak, bekerüljenek a Rekordok könyvébe. Mese, mese, mese – ez a három dolog kell neki, mindegy, hogy mennyi idős. Ha nem is érti a mesét, akkor az olvasás közbeni megnyugtató hangot akarja hallani. Ettől boldog, kacarászik, és még az is lehet, hogy hamarabb megtanul beszélni.

Ikrek szülő: Ne a számítógép vagy valami magazin mögé bújj kikapcsolódásként, hanem játssz a gyerekkel, és a partneredet vond be az életedbe. Mesélj el neki mindent, amit hallottál, akár a pletykákat is, mert akár hiszed, akár nem, most ez érdekelni fogja.

A nyugalom hete - szülő-gyerek horoszkóp Rák gyermek: Mivel újhold lesz a héten, váltakozó lesz a hangulata. Nagyon szeret karban lenni, imádja a halk zenét, és ha duruzsolás van körülötte. Mindent be fog gyűjteni, amit csak lehet, mert ha kedvenc, megszokott, édes kis tárgyai veszik körül, máris biztonságosabb az élet.

Rák szülő: Ezen a héten kíméld magad, és ha valaki segíteni akar, akkor azt bátran fogadd el. Nem kell ezen a héten a munka hősének lenni. Viszont találhatsz egy fantasztikus receptet a neten, amit ki kellene próbálnod, és esetleg meglepni vele a párodat, akinek több gondja akad, de nem számol be mindenről, mert nem akar idegesíteni vele.

A nyugalom hete - szülő-gyerek horoszkóp Oroszlán gyermek: Nem a karmait, hanem a fogait – vagyis az erejét – próbálgatja. De ezt értheted szó szerint, ha az Oroszlán csemetének már előbújtak a fogai, akkor előfordulhat, hogy olyan dogokat akar megrágni, ami veszélyes a számára, és anyagi kárt okoz a szülőknek.

Oroszlán szülő: A héten szeretné egy kicsit lazábban venni az életet. Ezért számít a párjára, hogy az otthoni dolgokkal többet törődik, és a gyereket is rábízhatja. Ő pedig traccsolhat a barátokkal, vagy legalább eljut egy szépségszalonba, netán masszázsra. A lényeg, hogy egy kicsit kényeztetné most magát.

A nyugalom hete - szülő-gyerek horoszkóp Szűz gyermek: Nagyon édes és aranyos lesz, szót fogad, megeszik mindent, amit kap. Nem fog üvöltözni éjszakánként, nappal is vidám lesz. Ha most akarnák megtanítani, esetleg rászoktatni őt valamire, akkor ez a legjobb hét, mert nagyon könnyen megy, ő is akarni fogja, és a gyors sikert a szülőknek sokszor dicsérően kell emlegetniük.

Szűz szülő: Megtudod, hogy valahol nagy leértékelés van, és neked, ha bármi történik, akkor is ott kell lenned. Talán nincs is szükséged mindenre, ami kapható, de vétek lenne a boltban hagyni, amikor annyira kedvezően juthatsz hozzá. És ezt a vételt nyélbe tudod úgy ütni, hogy közben a gyermekedre nem kell vigyáznia senkinek. A feladatok kreatív megoldásának bajnoknője vagy!

A nyugalom hete - szülő-gyerek horoszkóp Mérleg gyermek: A héten egy kicsit lusta, egy kicsit rendetlen, és nem nagyon tetszik neki, ha erre figyelmeztetik. Nem nagyon tetszik a torna sem, vagy bármilyen babamozgás. Legszívesebben csak falatozna, de azt, amihez kedve van, és imádná, ha körülugrálná őt mindenki.

Mérleg szülő
: Szeretnéd egy kicsit élvezni az életet, és megtörténhet, hogy párod kiszakít az otthoni „rabságból”, és elmentek egy színházba, koncertre, vagy legalább egy moziba. Egy bébicsősz – akár a nagyszülők is – szívesen vigyáznak a hét kis lustájára, vagyis a babádra. A lakásod biztonságára ügyelj a héten jobban, mert hívatlan látogatók szabadíthatnak meg értéktárgyaidtól.

A nyugalom hete - szülő-gyerek horoszkóp Skorpió gyermek: Valamit nagyon akar a héten, és ha még nem tud beszélni, akkor különböző módokon fogja a szüleinek jelezni, hogy mire vágyik, mit szeretne a legjobban. Úgy is mondhatjuk, hogy kicsit erőszakosan, főleg ha nem figyelnek rá, vagy a szülők nem jönnek rá, hogy mit akar. Ahogy viselkedik, abból aztán nagyon gyorsan kiderül, kis Skorpiónk mit akar.

Skorpió szülő: Hallgasd végig a párodat, hogy mi van a munkahelyén, a negatív beállítottságú felettesével hogyan kellett megküzdenie. Amiért dicsérd meg, és közben a csemetédről is áradozz, hogy milyen nagyszerű utódotok van, mennyi mindent tud, és ezen a héten is milyen újdonsággal rukkolt elő, ami igazi meglepetés.

A nyugalom hete - szülő-gyerek horoszkóp Nyilas gyermek: Akaratos és kissé vad lesz ezen a héten, nehéz kordában tartani, vagy bármit megparancsolni neki. Legfeljebb szépen kérni lehet, akkor esetleg azt teszi majd, amit a nagyok szeretnének. Nagy lesz a közlési vágya, vagyis be nem áll a szája, lehet, hogy még éjszaka, durmolás helyett is időnként mondja a magáét.

Nyilas szülő: Pénzügyi problémák miatt aggodalmaskodsz, mert előfordulhat, hogy éppen a csöppség miatt verted magad nagyobb kiadásokba. Az lenne a legjobb, ha körülnéznél, mielőtt vásárolsz, hogy hol mi olcsóbb. És mikor vásárolni mész, vagy életed párját küldöd, akkor készíts egy listát, és csak azt vedd meg, ami azon szerepel, ami kell. Így nem leszel ideges, és a gyerekkel is türelmesebb leszel.

A nyugalom hete - szülő-gyerek horoszkóp Bak gyermek: A féltékenység első jelei kiütköznek rajta ezen a héten. A szülők, nagyszülők, tesók teljes megdöbbenésére olyan hisztit fog levágni féltékenységében, hogy nem ő kap valamit, vagy nem ő a központ, hogy mindenkinek elkerekedik a szeme. Bak gyermek csak jelzi, ki az úr a házban…

Bak szülő:
Keresed a pénzt, és a héten meg is találod! Olyan lehetőséget kínálhatnak, amelyet a babád mellett, otthon, könnyedén elvégezhetsz, és jól megfizetnek. De ha arra kapacitálnak, hogy hívj bébicsőszt néhány órára, mert el kell menni a munka miatt otthonról, akkor ez is megéri. Vállald be!

A nyugalom hete - szülő-gyerek horoszkóp Vízöntő gyermek: Anyuci, apuci és az egész rokonság boldogságos napsugara. A héten úgy tűnik, hogy mindenki azért született a földre, hogy a Vízöntő gyermeknek a kedvében járjon, az ő életét szebbé tegye. Lesik az óhaját, ajándékokkal halmozzák el, és ha még nem tudott kúszni, vagy menni, vagy beszélni, ezeknek a csodáknak valamelyikét biztosan produkálja a héten.

Vízöntő szülő: Előfordulhat, hogy tanulnod kell, és ez most nem esik a nehezedre. Könnyen megy, és tudod, hogy később ennek nagy hasznát veszed a megélhetésben. Jöhet egy felszólítás, ami viszont kihoz a sodrodból, és ha nem vagy türelmes, akkor a pároddal ezen össze is veszhettek, aminek semmi értelme.

A nyugalom hete - szülő-gyerek horoszkóp Halak gyermek: Csendben leskelődik, figyel, a szülők szinte észre sem veszik, hogy fönt van, annyira csöndes. Aztán nagy lesz a meglepetés, amikor valami olyan dologgal áll elő, olyan mutatvánnyal, amit éppen a leskelődések során tanult meg. Anyuci és apuci szinte olvadásnak indul örömében…

Halak szülők: A baráti kapcsolataidat alaposabban meg kellene válogatni, mert előfordulhat, hogy ki fognak használni. És erre életed párját is figyelmeztetni kellene, aki esetleg olyan valakivel tart fenn napi kapcsolatot, és olyan dolgokat mesél el neki, amit nem kellene. Mert ennek súlyos anyagi következményei lehetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top