Ezo

Hétvégi horoszkóp (február 4–6.)

Az Oroszlánok talán megtalálják a szerelmet az elkövetkező napokban, a Bikák pedig alig bírják kipihenni a munkahelyi fáradalmakat. Kattints, hogy megtudd, rád mi vár!

Hétvégi horoszkóp (február 4-6.)KOS: Lazítós, lustálkodós hétvégének ígérkezik ez a mostani. Lehet, hogy szokatlan lesz az a csend, ami beléd „költözik”. De nem fog rosszulesni. Olyan mozgalmas hét áll mögötted, amit ki kell pihenned. Erre ez a pár nap a legalkalmasabb. Szóval jól fog esni a semmittevés. Ne aggódj, nem luxus, ha felteszed a lábad! Túl fogja élni a család, ha nem főzöl, hanem kivételesen rendelsz valamit. Közben igazán jól jönne, ha meghívást kapnál. Akkor pláne nem kellene a konyhában sürögnöd egy fél napot. A hét utolsó napján érdekes és kellemes dolgot fogsz megtudni. A párod, vagy egy szívedhez közel álló ember elszólja magát. Ebből tudnod kell, hogy hányadán állsz vele, és ő veled…

Hétvégi horoszkóp (február 4-6.)BIKA: Pénteken még teljes gőzzel hajtanod kell a munkahelyeden, ha nem akarsz jövő hétre halasztani mindent. De szombattól lelassulhatsz, neked is jár a pihenés. Most ahhoz lesz kedved, hogy valami szokatlant próbálj ki. A téli sportok között könnyen találsz megfelelőt. Mindezen túl, ez a hétvége a szokottnál is érzelmesebb lesz. Mindenki, így te is csordultig leszel érzelmekkel, sőt szentimentalizmussal. Ezt a Halak jelében járó Hold mutatja. Csak arra kell ügyelned, hogy ez a nagy érzelgősség ne hajlamosítson túlzásokra. Benned és körülötted is fokozott lesz a szeretet utáni vágy. Ezzel nincs baj, ha nem jár követelőzéssel és kisajátítással. Ne kövesd el ezt a hibát!

Hétvégi horoszkóp (február 4-6.)IKREK: A mostani hét végén mindhárom nap tartogat valami jót, mivel most többszörösen elemedben leszel, különösen ha társaságba mész, esetleg előadásra. A kultúra, a tudomány, a minőségi szórakozás szellemi felfrissülést hoz. Ez jobban fog esni, mint egy kiadós alvás. Akkor jársz jól, ha mindegyik napra tervezel valamit. Ebbe beleférhetnének a barátok is. A beszélgetés, nevetgélés velük szintén fel fog dobni. Neked lételemed a társaság, a társalgás. Emiatt nélkülözhetetlen, hogy emberek közé menj. Persze a szabad levegő se ártana. Minél többet leszel kinn, annál hosszabb időre feltöltődsz. Ezek után jobban esik az étel és az alvás is. Majd jöhet az új hét, az új kihívások.
 
Hétvégi horoszkóp (február 4-6.)RÁK: Igazán jó hétvége elé nézel. A Hold a Halak jelében a víz elemi energiát erősíti, ami neked lételemed. Ez összefüggésben áll az érzelmekkel, azon belül elsősorban a szeretettel. Szóval ez a pár nap a szeretet jegyében fog telni. Ez egy kis szentimentalizmussal és nosztalgiázással is együtt jár. Ami nem gond, ha nem viszed túlzásba. Vigyáznod kell, mert a Halak hajlamosít felnagyítani az érzelmeket. Vasárnap a családod megpróbál kisajátítani. Az ő ragaszkodásuk kellemes teher. Most az idősebb rokonaid lesznek érzékenyek arra, hogy mennyi időt szánsz rájuk. Fogalmad sincs arról, hogy ők milyen pontosan tudják visszamenőleg, hogy mikor voltál náluk, velük.

Hétvégi horoszkóp (február 4-6.)OROSZLÁN: Ez a hétvége egyértelműen és végzetesen a szerelemről szól. Nem tehetsz ellene. Esélyed sincs, hogy kikerüld. Ebben az a veszély rejlik, hogy ha van párod, akkor ő mennyit kap belőled és a rajongásodból. Vagy egy új felé kezdtél kacsingatni? Most óvatosnak kell lenned, mert sokkal könnyebben féltékennyé válhat, és jelenetet rendezhet, mint máskor. Abban az esetben, ha még szabad a szíved, Ámor nyila eltalál. A fájdalom és a szenvedély egyszerre fog elérni. Ne állj ellen! Olyan ritkán élhet meg az ember ilyen lángoló érzelmeket, kár lenne, ha kihagynád. Persze nem kell azonnal elkötelezned magad. Jól teszed, ha kiélvezed a pillanatot, és nem tervezel előre.

Hétvégi horoszkóp (február 4-6.)SZŰZ: Nem kell a szomszédba menned egy kis romantikáért. Ugyanis ezen a hétvégén kéznél lesz. Bár lehet, hogy túl soknak fogod tartani. Most a párod vagy egy „jelölt” fogja túlzásba vinni. Mármint szerinted. Lehet, hogy a másik szerint ez a normális. Na, ezen jól el lehet vitatkozni, vagy időben észbe kapsz és leállsz. Az biztos, hogy az érzelmek fognak dominálni. És az is biztos, hogy ez neked nem mindig fog tetszeni. Ami most jobban fog érdekelni, az a pénz. Szerencsére most kifejezetten kedvezően alakul az anyagi helyzeted. Ügyesen tudod beosztani, és így több dologra jut. Sőt még félre is tudsz rakni. Ez jogos elégedettséggel tölt el, ami jókedvre derít.

Hétvégi horoszkóp (február 4-6.)MÉRLEG: Nem lesz okod panaszra a hétvégén. Minden a kedved szerint fog alakulni. Szinte semmit sem kell tenned, mégis a kezedre játszik minden. Még a gyerekek is rendesen fognak viselkedni. Mintha ők is a kedvedben akarnának járni. Egyszóval nincs más dolgod, mint élvezni az életet. Szó szerint visszaszáll beléd az életöröm és a jókedv. A kreativitásod is topon lesz, ez most jól jön, főleg ha farsangi bálba készülsz. Engedd el a fantáziád, és alkoss valami szokatlant. Ha jelmezt kell készítened, akkor gondolj a mesékre és/vagy az állatvilágra! Onnan sok ötletet meríthetsz. Azután nyisd ki a szekrényt, és pakold ki a régi ruhákat! Ott is izgalmas dolgok bukkanhatnak elő.

Hétvégi horoszkóp (február 4-6.)SKORPIÓ: Szerelmes hangulatban leszel egész hétvégén. Mintha a tavasz közeledne. Pedig pontosan tudod, hogy az érzelmeknek semmi köze az évszakokhoz. Ne törődj az időjárással! Add át magad azoknak az érzéseknek, amik jólesnek! Ha vannak gyerekek a családban, akkor érdemes lenne velük közös programot szervezni. Most minden azt mutatja, hogy a közös élmények kedvezően hatnak rájuk és rád is. Gondolkodhattok szabadtéri téli sportban, vagy otthoni farsangban. Ez utóbbit kisebb előkészület kell hogy megelőzze. Pénzkímélő lenne, ha mindenki maga készítené a jelmezét. Persze a kicsiknek segíteni kell, különösen az éles eszközök miatt. Az olló, a tű veszélyes üzem.

Hétvégi horoszkóp (február 4-6.)NYILAS: Ez a hétvége kizárólagosan legyen a magánéletedé! Hiszen háttérország nélkül nem ér semmit a karrier és a pénz. Most különösen az édesanyád fogja várni a törődésedet. Menj el hozzá, vagy legalább hívd fel! Ezenkívül érdemes lenne az otthonoddal is foglalkoznod, egy kis rendrakás jót tenne. Vehetsz új szobanövényt vagy kisebb kiegészítőt, de le is festhetsz egy régi széket, szekrényt vagy kaspót. A színek ilyenkor télen különösen jó hatással lesznek a kedélyedre. Ami még foglalkoztatni fog, az egy utazás. Tervezgethetsz, vagy foghatod magad, és nekivághatsz. A Vízöntő Nap és Mars hatalmas energiát ad ahhoz, hogy tudj és merj lépni. Szó szerint a tettek mezejére…

Hétvégi horoszkóp (február 4-6.)BAK: Hiába van hétvége, téged a hivatásod fog foglalkoztatni. Pedig nem kérdéses, hogy rád férne egy kis kikapcsolódás. Hidd el, sokkal hatékonyabb leszel jövő hétfőn, ha kipihenten veszed fel a fonalat! A regenerálódás testi, lelki és szellemi szinten is szükséges. Testi szinten alvás és semmittevés, lelki szinten a szeretteid társasága, szellemi szinten kulturális programok adhatnak felfrissülést. Ezt mind „vedd magadhoz”! Így lesz teljesen kielégítő ez a pár nap. Ezzel párhuzamosan nem kell teljesen kikapcsolnod azt az ötletbázist, ahonnan a jövő tervei kerülnek a felszínre. Vasárnap olyan ötlet jut eszedbe, amiből jó sok pénzt fogsz keresni. Főleg, ha nem engeded elveszni…

Hétvégi horoszkóp (február 4-6.)VÍZÖNTŐ: Pénteken jó kezdetet jelent, hogy a Nap és a Mars a Vízöntő jelében együtt állva óriási energiát ad neked. Ettől a lehetetlen is lehetségessé válhat, csak akarnod kell. Sőt az is lehet, hogy elég, ha rágondolsz. Közben a két bolygó mágnesként fogja hozzád vonzani az embereket. A népszerűség olykor hízelgő, olykor teher; rajtad is múlik, hogy melyik. Húzz meg egy határvonalat, és csak azt engedd be, aki jó hatással van rád! Lehetsz te is önző. Ne ijedj meg! Az önzés egészséges módja is működik. Ez az, amitől te jól vagy. Utána a környezeted is jobban lesz, így mindenki jól jár. Mindez okot ad arra, hogy elégedett és boldog legyél. Szóval nem mesébe csöppentél, hanem ilyen a valóság…

Hétvégi horoszkóp (február 4-6.)HALAK: Egész hétvégén a Halak jelében fog járni a Hold. Ez neked jó, mert azokat a rezgéseket erősíti fel, amik szoros összefüggésben állnak a közérzeteddel és a hangulatoddal. Persze az éremnek két oldala van. Egyrészről jól fogod érezni magad a bőrödben. Másrészt érzékenyebb leszel. Minden apróságot felfokozottan fogsz lereagálni. Ezt a közeledben élők jobban fogják viselni, de az, aki nem ismer, értetlenül áll a helyzet előtt. Emiatt vigyázz, nehogy belefuss felesleges magyarázkodásba! Jobb, ha előre szólsz, és „használati útmutatót” adsz magadhoz. Így elkerülheted azt, hogy túlérzékenynek vagy sértődékenynek nevezzenek, amin jól felhúzhatod magad, és végül nekik lesz igazuk…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top