Ezo

Heti horoszkóp (február 7–13.)

Féltékenység, szenvedély és munka. Ez vár ránk a héten. Ráadásul nemcsak a melegfront, de az aktuális bolygóállás is borzolja a kedélyeket.

Kos:
Heti horoszkóp (február 7-13.)Ha párkapcsolatban élsz, vagy együtt jársz valakivel, és vitás dolgok voltak közöttetek, akkor ennek vége. Mégpedig a szex oldja azt a nehéz helyzetet, amely miatt talán a válás gondolata is felmerült bennetek. A kedvesed úgy felcsigázza a fantáziádat, hogy ez téged ravasz és fáradhatatlan szeretővé tesz. Ez után még a kapcsolatotok kényes pontjai is megbeszélhetővé válnak, sőt talán egy nehéz helyzetben sikerül őt rávenned, hogy ami neked régóta fájt, abban legyen engedékeny. A munkádban őrületes tempót kell diktálnod másoknak és magadnak, hogy minden a lehető legjobb legyen.

Bika:
Heti horoszkóp (február 7-13.)Nagyon jó lenne, ha a pasiddal nemcsak a munkádról, a munkahelyedről és a főnöködről tudnál beszélni, mert ha nem vetted volna észre, neki is vannak problémái. Sőt lehetséges, hogy ezen a héten olyan igazságtalanság történik vele, amivel nem akar terhelni téged, és nem akar elkeseríteni. Hiszen tudja jól, hogy hajlamossá válhatsz arra, hogy kilátástalannak tartsd a jövőt. Ami nem így van, ezt csak a heti csillagállások sugallhatják. Ha nincs pasid, akkor irány az edzőterem, válaszd ki a neked „bejövő” fickót, állj a mellette lévő gépre, és kérj tőle tanácsot, hogyan eddzed a tested. Máris megvan közöttetek a kapcsolat, és ha ügyes vagy, ebből még lehet valami…

Ikrek:
Heti horoszkóp (február 7-13.)Most ne akarjál külföldre utazni, mert a csillagállások nem kedveznek a hosszabb utaknak. De ha ez elkerülhetetlen, akkor köss meg minden létező biztosítást, és úgy vágj neki az útnak. Nem érted, hogy egy barátnőd, akivel őszinte voltál, és sok tanácsot is kértél tőle, sőt az intim titkaidat is ismeri, miért tűnt el az életedből, se szó, se beszéd. Talán itt lenne az ideje, hogy felhívd, vagy legalább küldj neki egy sms-t… Biztosan reagálni fog. Ha bizonytalan vagy abban, hogy a pasid komolyan akar, vagy csak szeretőnek tart, akkor van egy jel, ami az utóbbira utal.

Rák:

Heti horoszkóp (február 7-13.)Hiába ért át a Jupiter a Kosba, neked ez nem egy nagy kéjmámor. Annyi a munka, hogy szinte belegebedsz, ráadásul a rengeteg munka mellett tanulnod kell, mégpedig munka közben elsajátítani azt, amin dolgozol. És olyan kollégákkal, akikről pontosan tudod, hogy a hátad mögött kuncognak. No de sebaj, mert ha kell, akkor valahol különórákat fogsz venni, hogy menjen a munka, és ne tegyék ki a szűröd. Rejtélyes telefonok zavarhatják meg az otthon nyugalmát, és felmerül benned a gyanú, hogy ezek bizony nem félremenő hívások, hanem esetleg némi vaj van drágaságod fején… Mielőtt rákérdeznél, számolj háromig, különben őrült féltékenységi jelentbe torkollik a kérdésed, és a pasid, amilyen pimasz, még rád csapja az ajtót.

Oroszlán:
Heti horoszkóp (február 7-13.)Ha leléptél az állandó partneredtől egy másik szerelem miatt, akkor most igazán nagy pácban vagy. Mert kiderülhet, hogy akit elhagytál, nagyon is jól boldogul nélküled, sőt lehet, hogy már új szerelem van az életében. Míg te egy kicsit bonyolultabb helyzetbe kerültél, mert az új kedvesedről olyan dolgok derültek ki, amelyek az életedet nagyban befolyásolják, és lehet, hogy nem is olyan sokára egyedül maradsz. És még az is megtörténhet, hogy vissza akarsz majd menni a régihez, és nem biztos, hogy kellesz neki… A munkahelyeden fúrás-faragás folyik, az állásodra másnak is fáj a foga. Ne hibázz a héten, mert ez alap lehet az elbocsátásodra.

Szűz:

Heti horoszkóp (február 7-13.)Végre boldog vagy! Tiéd az, ami a másé volt, és amiért ugyan keveset fizettek neki, de neked fájt rá a fogad! És mindent megtettél a főnöknél, hogy elcsaklizd ezt a munkát, igaz, hogy ezzel ellenségeid száma gyarapodni fog. Ha szeretnél valakit az ágyadba cipelni, akkor jó, ha tudod, hogyha nincs önbizalmad, önmagadért sem vállalsz kezességet, akkor szükséged van egy kis öntréningre. A legegyszerűbbet ajánlom, mégpedig a Bach virágcseppeket, amelyek nagy segítséget nyújtanak ilyen esetben. Próbáld ki a vörösfenyőt, ami nem más, mint az önbizalom virága. Ja és nem árt, ha van egy igazi barátnőd, aki megfelelő trükkökkel is rendelkezik, hogyan hálózd be a pasit, és jó nagy önbizalom löketet ad neked.

Mérleg:

Heti horoszkóp (február 7-13.)Nagy cirkusz várható a héten otthon a pénz miatt. Ezért remek lenne, ha a költekezést a minimálisra szorítanád, és ezzel máris kihúzhatnád a méregfogát annak, aki a pénzhez való viszonyod miatt nem hagy békén. Ha társaságban múlatod a héten az időt, akkor olyan sztorikat fogsz hallani, hogy egyszerűen úgy érzed,  hogy te vagy a világ balekja. És olyan stresszes leszel, hogy legszívesebben azonnal felugranál, és otthagynád az egész bagázst. Tedd ezt! Kit érdekel, hogy mit fognak gondolni rólad, az a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben. Sajnos a szexben nem vagy valami túl igényes sem önmagaddal, sem a partnerrel szemben, ezért belemehetsz egy olyan kalandba, amivel utána jó lenne, ha nem dicsekednél.

Skorpió:

Heti horoszkóp (február 7-13.)Egy barátnak csalódást okozol, nem figyelsz rá eléggé, igaz, hogy megvan a saját bajod, alig látszol ki a munkából. Ráadásul a partnered is a te pátyolgatásodra szorul, és olyan eleged van mindenből, hogy az elmondhatatlan. Viszont az otthon töltött napok feltöltenek energiával, és bármit szívesen csinálsz, csak a saját lakásodban történjen. Akár egy új sütit is kipróbálhatnál, aminek a pasid örülne, mert azt hiszi, hogy őt akarod ezzel kényeztetni. És persze a kényeztetésnek más módját is választhatod, amit talán még nagyobb ovációval fogadna…

Nyilas:
Heti horoszkóp (február 7-13.)Ha így folytatod, nagyon könnyen bekerülsz a Rekordok könyvébe, mert annyit fogsz telefonálni, hogy az valami elképesztő. A munka miatt nem vagy ideges, mert amit eddig csináltál, az szuper volt, és most is úgy érzed, hogy ugyan szorítani fog a határidő, de megint nagyot fogsz alkotni. Igaz, hogy a pénz most kevesebb lesz, de hát ez van. Partnereddel, akivel már nem vagytok együtt – csak olykor – olyan dolgokról beszéltek, amelyek őt megrendítik, téged viszont elégtétellel tölt el mindaz, ami vele és talán a szeretőjével történt. Mert ugyan nem vagy rosszindulatú, de ismered a karma törvényét, és nem csodálkozol semmin. Tudtad, hogy valami hasonlónak be kell következni.

Bak:
Heti horoszkóp (február 7-13.)Még az a csoda is megtörténhet, hogy megszabadulsz egy olyan ingatlantól – vagy a családod –, amelyet már évek óta próbáltatok eladni, de a kutyának sem kellett. Most lehet, hogy megérkezett az a személy, aki ugyan vacillál, de nagyon tetszik neki minden. Talán kér egy kis gondolkodási időt, de ne parázz, ez nem azt jelenti, hogy nem kell neki. A szexben pedig ne feledd, hogy a szeretkezés akkor lesz igazán felszabadult, ha elengeded magad, és nem nézed kívülről, hogyan is zajlik az egész, és nem az ő és nem a saját testeddel vagy elfoglalva. És te most olyan pasit foghatsz ki, aki annyira belefeledkezik a szexbe, annyira jó lesz neki, hogy talán a gyönyörtől még ordítani is fog…

Vízöntő:
Heti horoszkóp (február 7-13.)Jó lenne, ha nem magyaráznál agyon mindent, és a kedvesedet, aki amúgy sem tudja már, hogyan ugráljon körül téged, tovább egreciroztasd. A neten tartod a kapcsolatot az ismerőseiddel, de azért arra ügyelj, hogy régi szeretőkkel folyatott csevej után tüntesd el a nyomokat, mert biztos lehetsz abban, hogy életed párja nyomozgatni fog. Vagy ha nem is nyomoz, fel fog neki tűnni, egy banális véletlen folytán, hogy bizony míg ő téged babusgat, kényeztet, és mindenben a kedvedben jár, addig te a régiekkel flörtölsz. Ebből pedig nagy gáz lesz. A munkahelyeden a háttérben keverik a kártyát, maradj ki belőle, ne állj senki oldalára.

Halak:
Heti horoszkóp (február 7-13.)Megint találkozol vele, tiszta őrület, ez nem lehet pusztán a véletlen műve. A sors keze van benne, és úgy érzed, hogy lesz is ebből valami, valami egészen különleges kapcsolat. Csak nem most. Várnod kell rá, mert nem érett a kapcsolatra. Hallasz a régi kapcsolatodról is, de nem érint meg különösebben. Ha bulizol, akkor ne vidd túlzásba a héten a dolgokat, mert olyanvalaki lesz a társaságban, akit nem ismersz. Viszont ő nagyon jól ismer téged, és annyira nem is kedves. És ha nagyon elszabadulnak veled a buliban a „lovak”, akkor biztos lehetsz benne, hogy a fél város arról fog beszélni, hogy mit műveltél. És a hír sajnos a tanárod vagy a főnököd fülébe is eljut, ami ugyancsak nagy gáz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top