Ezo

Hétvégi horoszkóp

Furcsa fényszögek jellemzik a mostani hétvégét, lesz olyan akire nyugalom vár, de olyan is, akinek költhetnéke lesz. Kattints, hogy megtudd te mire számíthatsz!

Hétvégi horoszkóp KOS: Amiatt, hogy pénteken éjjel a Hold belép az Ikrek jelébe, és vasárnap hajnalban egy nagy levegős trigon háromszög lesz az égen, neked egész hétvégén mehetnéked lesz. Nem tudsz a fenekeden, egy helyben ülni. Szinte mindegy, hogy barátokhoz, szülőkhöz, bevásárolni, kirándulni, vagy sportolni mész, csak menj! Ezen kívül az is jót fog tenni, hogy társaságba kapsz meghívást, esetleg te rendezel elő Valentin napi bulit. Pénztárca kímélő megoldás, ha a lányok sütnek valami finomat, a fiúk pedig az italról gondoskodnak.

Hétvégi horoszkóp BIKA: Ne lepődj meg, ha most a pénz lesz a figyelmed középpontjában! Annak ellenére, hogy hétvége van, pénzt kereshetsz. A találékonyságodon múlik, hogy hogyan. Ha akciósan tudsz vásárolni, és ezáltal megspórolsz egy csomó pénzt, akkor az olyan, mintha plusz bevételhez jutnál. De azt is mondják, hogy könnyen jött pénz, könnyen megy. Tehát meg kell gondolnod, mire adod ki azt, amit megspóroltál. Például a hétfői Valentin-nap jó ürügy arra, hogy mindenféle bóvlit megvegyél. Ehelyett például süthetsz, szív alakú sütit. Emellett számíts rá, hogy valaki olyan ötlettel fog előállni, amitől a hajad égnek áll! De mielőtt nemet mondanál, gondold át, hogy milyen élménytől fosztod meg magad, ha nem mész!

Hétvégi horoszkóp IKREK: Ez egyértelműen és vitathatatlanul a te hétvégéd lesz. Pénteken éjjel a Hold az Ikrek jelébe lép. Ezzel felturbózza a jókedvedet. Majd vasárnap hajnalban lesz egy király trigon az égen. Ez az isteni áldás háromszöge, ami levegős jelekben áll össze. Ez kitűnő hatással lesz a közérzetedre, a hangulatodra és a vonzerődre is. Ettől olyan leszel, mint egy mágnes: vonzani fogod az embereket. Ismerősöket és ismeretleneket egyaránt. Ha ismerkedni akarsz, akkor elég kimenned az utcára, és aki szembe jön, az a szemedbe néz, megszólít, és ebből bármi lehet. Ettől függetlenül is jót fog tenni, ha emberek közé mész. Főleg olyanok társaságát keresd, akikkel lehet sokat és jót nevetni!
 

Mit hoz a nyúl éve?
Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp RÁK: Furcsa érzés lesz, hogy bár közeleg Valentin nap, és már hétvégén mindenki ennek lázában ég, te nem tudsz lelkesedni. Ennek két oka is lehet. Egyrészt, mert egy fárasztó hét áll mögötted. Másrészt, hogy nem tudsz vezényszóra szerelembe esni. Igazad van. Te a saját stílusodban ünnepelj! És bátran visszahozhatod Valentin nap eredeti „funkcióját”: a szeretet és a barátság ünnepévé teheted ismét. Írhatsz vidám, elismerő üzeneteket azoknak, akiket kedvelsz. Meglátod, rengeteget fogsz visszakapni. Egész lavinát fogsz elindítani, ami végre ezt a csöpögős, álszerelmes, giccses ünnepet felülírja. Ettől tele lesz a lelked békével és hálával. Így valóban szép lesz a hétvégéd.

Hétvégi horoszkóp OROSZLÁN: Nem kell a szomszédba menned egy kis vidámságért a mostani hétvégén. Fergeteges lesz a hangulatod. Ez népszerűvé fog tenni. Olyannyira, hogy a párod féltékenykedhet. Okosan tennéd, ha nem feszítenéd túl a húrt. Dicsekvés helyett megölelheted, és mindenhova magaddal viheted. Így két legyet ütsz egy csapásra: kivéded a féltékenykedését, és közös élményekhez juttok. Nagy szükségetek van kikapcsolódásra. A hétfői Valentin nap jó ürügy arra, hogy buliba menjetek. Ha még keresed, most megtalálhatod a szerelmet. Ámor nyila telibe talál. Csak arra kell ügyelned, hogy te diktáld a tempót. Szóval semmiben se hagyd magad sürgetni! Érezni fogod, hogy meddig mehetsz el.

Hétvégi horoszkóp SZŰZ: Semmi más dolgod nem lesz ezen a szép februári hétvégén, mint hogy eldöntsd, mi esne jól. Nem kell törődnöd azzal, hogy ki mekkora felhajtást csinál a Valentin napból, vagy hogy milyen nagy sütés-főzést rendez a hétvége miatt. Te csak a saját kedved szerint tedd azt, ami testednek, lelkednek finom. Ami biztosan jót fog tenni az a friss levegő. Ha kimész, és kiszellőzteted a fejedet, akkor kicserélve fogsz haza térni. Hasonlóan üdítő lehet egy derűs társaság. Olyanok, akikkel lehet könnyedén és értelmesen beszélgetni. Akik nem attól érzik jól magukat, hogy berúgnak. Szinte biztosan kapsz meghívást. Vagy akár te is meghívhatod őket. Nem számít, hogy ki kezdeményez.

Mit hoz 2011?
Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp MÉRLEG: Nem lesz okod panaszra. Ez a hétvége fenomenálisnak ígérkezik. Vasárnap hajnalban három bolygó (a Hold, a Szaturnusz és a Merkúr) olyan háromszöget fog alkotni az égen, ami egy ún. király trigont ad ki. Ez rád hihetetlen pozitívan fog hatni, és szó szerint bearanyozza az egész hétvégédet. Minden jó dolog ebből fakad: baráti meghívások, szerelmi vallomások, nagy puszik a gyerekektől, stb. Már-már hihetetlen, hogy ennyien szeretnek. Nincs más dolgod, mint hogy viszonozd nekik. A Valentin nap nem csak a szerelmeseké, hanem mindazoké, akik szeretik egymást, és nem félnek ezt kimutatni, megmondani, leírni, az égre, vagy a tükörre írni. Nem baj, ha romantikus hangulatba jössz.

Hétvégi horoszkóp SKORPIÓ: Nem fogsz unatkozni ezen a hétvégén. Rengeteg feladatot ad a családod. Gondoskodnak róla, hogy ne legyen üres járatod. Pedig szükséged lenne egy kis lazításra. Hogy jusson magadra időd és erőd, be kell vonnod némi segítséget. Saját érdeked, mert közösen gyorsabban végeztek. Utána élhetsz magánéletet. Elmehetsz a barátaiddal szórakozni, vagy a szerelmeddel kettesben megünnepelni a Valentin napot. Az utóbbi csak egy ürügy, hogy elhalmozhassátok egymást szeretetek jeleivel. Ne fukarkodjatok! Iszonyúan fontos, hogy érezzétek, éreztessétek, mennyire odavagytok egymásért. És ez nem pénz kérdése.

Hétvégi horoszkóp NYILAS: Nagyon valószínű, hogy ez a hétvége neked fog a legszerelmesebben telni. Szerencsés vagy, ha van melletted valaki. Őt kényeztetheted ezerrel. Hidd el, nem viheted túlzásba! A Valentin nap alkalmat szolgáltat arra, hogy megerősítsd őt abban, hogy semmit sem csökkent a lelkesedésed iránta. Te egy tipikus hősszerelmes vagy. Vagyis neked nem kell tanács arra, hogy milyen formában küldjél szerelmes üzeneteket. Sőt a többiek tőled kérhetnek tippeket. Amennyiben szabad még a szíved, most összefuthatsz egy méltó jelölttel. Ő pont olyan lesz, akiről álmodtál: cserfes, mosolygós, jó humorú, csillogó szemű, stb. Nyisd ki a szemedet és a szívedet, hogy beléphessen!

Hétvégi horoszkóp BAK: Te téli szülöttként ellentmondásosan viszonyulhatsz a télhez. Vagy imádod, vagy utálod a telet, a havat, a télisportokat. Ettől függően fog alakulni ez a hétvégéd. Ráadásul a tél hosszúsága miatt lassan kimerülnek a vitamin-tartalékaid. Emiatt most nagyon rád férne egy „frissítés”. Ez lehet egy nagy séta és/vagy több nyers zöldség, gyümölcs. Ha levertnek és fáradtnak érzed magad, akkor ezekre van szükséged. És még valamire: sok nevetésre. Ez utóbbi a legsokoldalúbb „terápia”. Kedvezően hat a vérnyomásodra, az immunrendszeredre, stb. Szerencsére most lesz lehetőséged arra, hogy vidám társaságban és/vagy vígjátékon jókat kacaghass. Ettől lesz valóban vidám ez a hétvégéd…

Hétvégi horoszkóp VÍZÖNTŐ: Ennél jobb hétvégére nem is vágyhatnál. Minden neked, érted, miattad van. Csupa jófej emberrel lesz dolgod, akik csak fokozzák a jókedvedet. Szóval nem fogsz panaszkodni se pro, se kontra. Vasárnap hajnalban az égen összeáll egy egyenlő oldalú háromszög, aminek egyik csúcsa a Vízöntőben álló Merkúr lesz. Ez neked azt hozza, hogy a beszédben nem lesz vetélytársad. Sziporkázni, sőt brillírozni fogsz. Ettől nőni fog a rajongó táborod. Ha van párod, akkor ő elismerően fog nyilatkozni, vagy elkezd ismét udvarolni, ami jól fog esni. Ha nincs még melletted senki, akkor többen fognak „legyeskedni” körülötted. Most nem kell elköteleződnöd. Elég, ha szórakozol egy kicsit, és jól érzed magad…

Hétvégi horoszkóp HALAK: A mostani hétvége neked a magánélet jegyében fog telni. Családlátogatás, rendrakás, takarítás lesz a program. Ha ebben kiélted magad, és kielégítetted a saját és a többiek igényeit, akkor jöhet a szórakozás. Olyan program fog eléd kerülni, amit kár lenne kihagynod. Bár lehet, hogy elsőre nem fog tetszeni. Mégis menj el! Elég, ha megnézed, és majd ott eldöntöd, hogy maradsz-e. Meglátod, kellemes csalódásban lesz részed. Mindemellett lázba fog hozni egy utazás lehetősége. Lehet, hogy jóval későbbi az időpont, mégis el kell kezdened szervezkedni. Amint adatokat gyűjtesz, odaképzeled magad, és ettől még valóságosabb, még közelebbi lesz az élmény, ami ott vár rád…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top