Ezo

Kettős fronthatás gyötri az idegeinket

Kedden és szerdán is kettős fronthatással kell számolnunk, ami a téli szürkeséggel és hideggel keveredve megalapozza a napi hangulatunkat. A jó hír viszont az, hogy nem magunkban, hanem a frontokban kell keresünk a kedvetlenségünk okát.
Kettős fronthatás gyötri az idegeinket
5 energetizáló gyógytea

Kedden és szerdán is kettős fronthatás várható. Keleten a napos időben melegfront típusú tünetek jelentkezhetnek, az ott élők fejfájásra, vérnyomás-emelkedésre számíthatnak. A nyugati megyékben hidegfront jellegű tünetek jelentkezhetnek, reumatikus fájdalmakat erősíthet a vegyes halmazállapotú csapadék. Ajánlott óvatosabban vezetni, és több pihenőt beiktatni egy-egy hosszabb út során.

Csütörtökön gyenge melegfronti hatás várható, ennek megfelelően pár fokkal növekszik a hőmérséklet. Országszerte többfelé várható eső, ezért ízületi fájdalmakra még mindig számítani kell. Alvásproblémák, ingerültség, levertség jelentkezhetnek, ezért a nap végén egy nyugtató hatású levendulás fürdő ajánlott.

 Tippek kettős fronthatás idejére

– Még akkor sem szabad elfeledkezni a napi testmozgásról, ha az ébrenlét már önmagában fájdalmat okoz.
Kerüljük a zsíros, fűszeres ételeket, mert ezek tovább terhelik a szervezetünket.
– Ha van rá mód, iktassunk be 20-30 perces szüneteket napközben.
– Menjünk el a legközelebbi cukrászdába és jutalmazzuk meg magunkat.
– Este kipróbálhatunk egy nyugtató hatású levendulafürdőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top