nlc.hu
Ezo
Milyen szülő leszel a héten?

Milyen szülő leszel a héten?

A telihold és a kettős fronthatás is borzolni fogja a kedélyeket, de lesznek olyan szerencsés szülők is, akiknek kellemes meglepetéseket okoznak a porontyok.

szülő-gyerek horoszkópKos gyermek: A telihold inkább még mozgékonyabbá és még falánkabbá teszi kis Kosunkat, ezért aztán mindent szeretne kipróbálni, nagyon barátságos, barátkozó, és mindenféle ételt szívesen behabzsol. Még az is lehet, hogy úgy veti rá magát az ételre, mintha még sohasem evett volna.

Kos szülő: Pénzügyek miatt vagy a szokottnál idegesebb. Ezt a babád nem veszi észre rajtad, viszont a barátnőiddel mindenképpen érdemes lesz beszélned.  A házastársadat most ne vond be a gondjaidba, mert tőle nem kapsz jó tanácsot.

szülő-gyerek horoszkópBika gyermek: A héten nagyon sokszor ajánlott neki elmondani, hogy mennyire szép baba. Ugyanis bármilyen korú a kicsike, valahogy érteni fogja, és ezzel mosoly csalható az arcára. Ha netán betegeskedik, akkor pedig még hozzátenni, hogy mennyire szeretik, mert ez a gyógyulását meggyorsítja.

Bika szülő: Többet kommunikálsz hasonló korú babás szülőkkel, és ez nem feltétlenül személyes találkozás során történik meg, hanem inkább az internet vagy a mobil segítségével. Olyan dolgokat beszéltek meg, olyan tapasztalatokat adtok át, ami gyakorlati segítséget jelent majd a babával való bánásmódban.

 Fogfúrás hipnózisban
Milyen szülő leszel a héten?

szülő-gyerek horoszkópIkrek gyermek: A héten nagyfokú türelem kell hozzá, mert a szülőknek szinte minden percben rá kell figyelnie. Minden érdekli, mindent ki szeretne próbálni, és ha már megy, vagy csak kúszik-mászik, akkor igazán ügyelni kell arra, hogy ne tegyen kárt magában.

Ikrek szülő: Totálisan leköti a gyermeke, és valahogy túl sok probléma merül fel ezen a héten, csak bátran kérj segítséget a nagyszülőktől vagy barátnőktől, hogy az ügyeidet el tudd intézni. A babát most ne vidd magaddal ebben az időben, ő jól elvan akkor is, ha más szórakoztatja, illetve figyel rá.

szülő-gyerek horoszkópRák gyermek: Hát ismét itt van a héten egy telihold, és az édes kis Rák hangulata sokkal ingadozóbb lesz, mint korábban. De előfordulhat, hogy ezen a héten új szokást is felvesz, és esténként sokkal nyugodtabban alszik, ha egy kis fényforrás világít a koromsötét szobájában.

Rák szülő: Nem vagy éppen topformában, még az is lehet, hogy vírus bujkál benned, vagy éppen egy hozzátartozó betegsége miatt úgy érzed, hogy majd’ szétszakítanak az otthoni teendők, a gyerekkel való foglalkozás és a hozzátartozóról való gondoskodás. De egyszer minden elmúlik, és egy baráttól jövő jó hír örömmel tölt el.

szülő-gyerek horoszkópOroszlán gyermek: Nem tud belenyugodni, hogy nem kapja meg azt, amit szeretne. Ezért aztán kisebb hisztit rendez, és végül győz! És most igazán tudatosul benne, hogy ő egy igazi kis Oroszlán, aki mindig győz, és eléri, amit akar.

Oroszlán szülő: Az otthoni teendők úgy felhalmozódnak, és annyit kell otthon dolgoznod, hogy a nap végén úgy rogysz az ágyba. Közben babád lehet, hogy éjszaka is rendez némi jelenetet, ezért ezen a héten előfordulhat, hogy többször úgy ébredsz, mint a mosogatórongy.

 Februári horoszkóp
Milyen szülő leszel a héten?

Sszülő-gyerek horoszkópzűz gyermek: Imádni kell őt a héten, mert olyat mutat magáról, amit eddig talán nem. Ha még nem tudott beszélni, akkor most az első szavakat mondja, vagy ha még nem ismerte fel a tárgyakat, a mesekönyvből próbálkozik kimondani, mit lát. Imádja a zenét, és mindenkinek dobálja a puszikat.

Szűz szülő: A héten neked is vajból van a szíved. Ugyan sok gond nyomja neked és a párodnak is a vállát, de a babátok olyan elbűvölő, hogy feledtetni tudja – legalábbis egy időre – a gondokat. Aztán jön a segítség is, mégpedig tanács és talán némi készpénz formájában is.

szülő-gyerek horoszkópMérleg gyermek: Kicsit rendetlen lesz a héten, dobálja a játékokat, és mindent, ami a keze ügyébe akad. Sétálás során majdnem kiesik a kocsiból – persze csak ha már akkora, hogy ez lehetséges –, annyira kíváncsi és érdekli minden. Ha van nagyobb testvére, imádja, ha babusgatja őt.

Mérleg szülő: Esetleg szobafogságra vagy ítélve, mert az influenza vagy nátha néhány napra kivont a forgalomból. Hogy a babád ne kapja el, érdemes lenne szájmaszkot viselni, ami a babucit nem fogja megijeszteni, inkább mókásnak fogja tartani. És hihetetlenül sokan segítenek neked úgy, hogy nem is kéred őket.

szülő-gyerek horoszkópSkorpió gyermek: Váratlan dolgokat produkál a héten a kis aranyos, de ha már ki tud jönni a kiságyból, akkor minden elektromos készüléket olyan magasságba kell helyezni, hogy ne érje el. A távirányítók és a telefonok, a laptopok is kerüljenek védelem alá, mert a kis Skorpiót ez érdekli a héten a legjobban.

Skorpió szülő: Teljesen feleslegesen magyarázol ezen a héten, és a szép szó sem segít. Kibeszélheted a tüdődet, akkor sem értik, amit mondasz. Mindez nemcsak a gyermekedre vagy gyermekeidre is vonatkozik, hanem a környezetedben élőkre is. Ezért jobban teszed, ha most nem erőltetsz semmit, inkább hallgatsz és vársz.

szülő-gyerek horoszkópNyilas gyermek: Mese, mese, kirándulás a fantázia birodalmába – kis Nyilaskának erre van most szüksége a héten. Rengeteg élmény is éri ezen a héten, lesz, amelyiktől megijed, lesz, amelyiktől boldog lesz és azt sem tudja, hogy mit csináljon örömében. Csak arra kell vigyázni, hogy ne fázzon meg.

Nyilas szülő: Egy barátságod lehet hogy végérvényesen véget ér, mégpedig a pénz miatt. Ez elszomorít, mert azt hitted, hogy jó emberismerő vagy, de mégsem. És megkérdőjelezed azt is, hogy amíg jóban voltatok, vajon a babáddal szemben valóban őszinte szeretetet érzett-e…

szülő-gyerek horoszkópBak gyermek: Talán a szülei is meglepődnek, hogy mennyire igényli most a társaságot, és mennyire a csak vele való foglalkozást. Aminek meg is lesz az eredménye, mert a kis Bak a héten olyan produkciót ad elő, hogy anyucinak és apucinak is könny szökik örömükben a szemükbe.

Bak szülő: Furcsa érzések kerítenek hatalmukba ezen a héten, és ha otthon vagy, akkor is többet agyalsz azon, hogyan tudnál több jövedelemhez jutni. Vagy ha visszamész dolgozni, egyáltalán lesz-e helyed. Vagy ha részidőben dolgozol, átszervezések miatt vagy ideges. Beszélj a pároddal, oszd meg vele mindazt, ami foglalkoztat.

szülő-gyerek horoszkópVízöntő gyermek: Olyan eleven, hogy alig lehet bírni vele. De aranyos, és mindenkit, aki nálatok a héten megfordul, teljesen elvarázsol. Főleg ha már tud beszélni, akkor nincs mese, rabul ejti a barátokat a bájával és azzal az édes kacajával.

Vízöntő szülő: Körülötted forog a világ, te pedig a gyerkőc körül forogsz. Lehet, hogy a héten annyian meglátogatnak vagy felhívnak, hogy talán még a Rekordok könyvébe is bekerülsz. És ha egészségi problémád van, akkor valahogy most az sem okoz olyan súlyos gondot.

szülő-gyerek horoszkópHalak gyermek: A héten még az is kiderülhet, hogy egy kis zsenivel van szülőknek dolguk. Olyan dolgot csinál a Halak baba, ami arra utal, hogy valamiben különleges tehetsége van. Semmiképpen sem szabad elnyomni vagy éppen erőltetni ezt a tevékenységet, csak csendben figyelni, hogy mit tesz.

Halak szülők: Teljesen leköt a gyermeked, ami nem csoda, hiszen amit most felfedezel nála, az szenzációnak számít. De ne mond el egyelőre senkinek, csak a párodnak, a nagyiknak meg főleg ne, mert azok világgá kürtölik, és mivel ez a képesség még csak most van kibontakozóban, jobb, ha vársz vele egy kicsit. Pénzügyek dolgában semmi ok az aggodalomra, a dolgok rövidesen megoldódnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top