Ezo

Hétvégi horoszkóp

A mai telihold néhány jegy hétvégéjét megpecsételi, de akadnak olyanok is, akik könnyen átvészelik. Nézd meg, te melyik csapatba tartozol!

Hétvégi horoszkópKOS: Igazán szerencsés vagy, mert a pénteki telihold nem érint közvetlenül, s bár a környezetedben lesznek, akik fokozottan ingerlékenyek lesznek, te most kimaradsz ebből. Szombaton hajnalban a Nap belép a Halak jelébe, és ezzel elkezdődik egy olyan hónap, ami neked az erőgyűjtésben segít. Szó szerint téli álmot fogsz aludni. Vagyis több alvásra lesz szükséged, hogy regenerálódj és feltöltődj, hogy mire jön a tavasz, feltámadhass. Ez a hétvége már ennek jegyében telik. Lustálkodni lesz kedved. És vasárnap szerelmeskedni is. Ez egy valóban szuper párosítás. Mi másra lenne jó egy februári hétvége? Fenntartások nélkül add át magad az élvezeteknek, és legyél kicsit hedonista!

Hétvégi horoszkópBIKA: Az egész heted és a pénteki teliholdas nap is sok munkát hoz neked. Nincs mit tenned, dolgoznod kell. Jó érzéssel fog eltölteni, hogy vannak „sorstársaid”. De nem lehet az a cél, hogy közösen sajnáljátok magatokat, viszont együtt többre juttok. Közben a családod egyre jobban fogja követelni, hogy rájuk is szánj időt. Pont erre alkalmas a hétvége. Azonban nem egy újabb kötelesség terhe a megoldás, hanem a vidám együttlét. Alakíthatod úgy, hogy te is kikapcsolódj és feltöltődj. Azt se feledd, hogy telihold után remekül lehet selejtezni! Ha egy órát azzal töltesz, hogy kiválogatod a megunt cuccokat, hatalmas hely fog felszabadulni. Ez egészen biztosan frissítően fog hatni rád.

Hétvégi horoszkópIKREK: Nagyon óvatosnak kell lenned pénteken, mert a telihold balesetveszélyt jelez. De nemcsak az utakon, hanem az emberi kapcsolataidban is történhet összeütközés, szóval muszáj diplomatikusan fellépned. Menni fog, mert utolérhetetlen vagy, ha „cselezésről” van szó. Neked ösztönösen működik az a reflexed, ami segít kitérni a kötekedők elől. Szombattól le fogsz ereszteni. Nem baj, ha tovább maradsz ágyban és nem kívánod a nagy nyüzsit. Megteheted, hogy egész nap pizsamában lófrálsz a lakásban. De ha úgy tartja kedved, akkor „dagonyázhatsz” egy fürdőben is. A Halak jelébe lépő Nap kedvez minden vizes programnak. Meglátod, hatékony lesz a héten felgyülemlett stressz ellen.

Teszt: Milyen horoszkópot olvass?
Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkópRÁK: Ez a hétvége nem indul túl jól, de annál jobban végződik. Pénteken a telihold az anyagi problémáidat fogja felnagyítani. Hidd el, nem olyan nagy a baj, mint gondolod! A telihold elmúltával és szombaton hajnalban a Nap Halakba lépésével mindent sokkal pozitívabban fogsz látni. Kiderül, hogy nincs akkora vész. Érezni fogod, hogy van megoldás, és az sem fog zavarni, ha ez még nem látszik tisztán. A Halak Nap fel fog tölteni bizakodással és szeretettel, csordultig leszel érzelmekkel. Ez azt is jelenti, hogy egy megható élethelyzeten vagy romantikus filmjeleneten könnyebben el fogod sírni magad. Ne titkold a könnyeidet! Sőt legyél rájuk büszke, mert ők a hála gyöngyei!

Hétvégi horoszkópOROSZLÁN: Az tuti, hogy a péntek nem lesz a kedvenc napod. A telihold kifejezetten frusztrálóan fog hatni rád. Lesz olyan perc, amikor azt hiheted, hogy a közeledben mindenki megkattant. Tudnod kell, hogy a telihold pár óra alatt „kipukkad”, és utána jön a megnyugvás. Szükséged is lesz rá, mert elég volt az egész heti rohanásból. De ez jó lenne, ha nem azt jelentené, hogy elkezdesz ész nélkül költekezni vagy enni. A fáradtság, a stressz eszméletlen mértékben megnöveli az ember étvágyát. Az agy azt hiszi, hogy ettől tud majd lelazulni. Pedig ez drága és felesleges „mulatság”. Keress ingyenes szórakozást! Pl. séta, baráti beszélgetés, szeretkezés, olvasás, filmnézés meg ilyesmi.

Hétvégi horoszkópSZŰZ: Ez a te hétvégéd lesz. Igaz, hogy pénteken a telihold miatt feszült lehetsz, de szombattól teljesen helyreáll a lelki békéd. A Szűzben járó Hold miatt pontosan fogod érezni, hogy mire van szüksége a testednek és a lelkednek. Szombaton hajnalban pedig a Nap Halakba lépése azt jelzi, hogy lesz valaki, aki szívesen kényeztetne. Kérdés, hogy látod-e őt, és ha igen, megengeded-e neki. Tényleg bizalom kell ahhoz, hogy valaki hozzád érhessen és beleláthasson a magánéletedbe. De ha őszinte vagy önmagaddal, be fogod látni, hogy ez az ára annak, hogy valaki szeressen. A Halak Nap segít, hogy rá merj feküdni a vízre, és el merd lazítani minden porcikádat. Meglátod, eszméletlen jó érzés.

Teszt: Melyik ezoirányzat illik hozzád?
Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkópMÉRLEG: Gyerekes vitának leszel szem- és fültanúja pénteken. A telihold olyan perpatvart okoz, ami egy apró dologból nő hatalmassá. De hát minden veszekedés valami lényegtelen részletből indul, és a sértettség miatt dagad kezelhetetlenné. Mivel te most kívülálló vagy, ügyesen kezelheted. Tedd meg a tőled telhetőt, de csak akkor folyj bele, ha biztos vagy magadban. Ezek után gyorsan helyreáll a rend. Szombattól nyoma se lesz az előző napi zűrnek. Meg fogsz lepődni, hogy a felek milyen gyorsan túl teszik magukat a történteken, neked sem szabad magaddal hurcolnod. Mindennél fontosabb az egészséged. Törődj magaddal és vigyázz magadra! Belőled csak egy van. Szóval ritka kincs vagy.

Hétvégi horoszkópSKORPIÓ: Csak akkor fog megviselni a pénteki telihold, ha ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Viszont ha lazán, könnyedén viszonyulsz mindenhez és mindenkihez, akkor remekül indul és még jobban folytatódik a hétvégéd. Szombaton hajnalban a Nap átlép a Halak jelébe, ami víz jegy. Akárcsak a Skorpió. Ettől szó szerint elemedben leszel. Lubickolhatsz a szeretetben, ami körülvesz. A gyereked és/vagy a szerelmed oda akar bújni hozzád. De előtte óvatosan kipuhatolja, hogy milyen kedved van, fogadóképes vagy-e. Ha biztos lehet benne, hogy nem utasítod vissza, akkor a nyakadba fog ugrani örömében. És szerencsére ez kölcsönös lesz. Így igazán szeretetteljes módon végződik a heted.

Hétvégi horoszkópNYILAS: Minden éberségedre szükséged lesz pénteken, ha el akarod kerülni a frontális ütközést. Statisztikai tény, hogy teliholdkor sokkal több a baleset. Ilyenkor a Nap és a Hold szemben áll egymással, és egymásnak feszül a két erő. Ez szó szerint a szemből jövő veszélyt jelzi. De nemcsak az úton, hanem a kapcsolataidban is óvatosnak kell lenned, ha nem akarsz vitát. Jó hír, hogy szombattól minden lecsendesedik. Elmúlik a lázadás, a szembeszegülés, de jön helyette a fáradtság. Nem baj, hiszen hétvégén kipihenheted magad. Megteheted, hogy egész nap ágyban maradsz. De ha jobban esik, akkor találkozhatsz jókedvű emberekkel. A nevetés is ér annyit, mint egy jó alvás.

Hétvégi horoszkópBAK: Rajtad múlik, hogy mekkora ügyet csinálsz abból, ami pénteken eléd kerül. A telihold azt mutatja, hogy pénzügyekben érhet valami bosszúság. Okosan tennéd, ha nem hoznál elhamarkodott döntést. A telihold nem tesz alkalmassá arra, hogy átgondold, mi a helyes lépés. Várhatsz jövő hétig. Szombattól sokkal jobban leszel, sőt mehetnéked lesz. Megteheted, hogy nyakadba veszed a várost, vagy leruccansz vidékre. Nem kell különösebb ürügy arra, hogy elindulj. De ha akarsz, kereshetsz olyan rendezvényt, ami érdekel. Ne vigyél magaddal túl sok pénzt! Jobb lenne, ha olcsón megúsznád ezt a kirándulást. Te általában jó vagy a spórolásban – most szükséged lesz erre a képességedre…

Hétvégi horoszkópVÍZÖNTŐ: Nem fog jólesni se testednek, se lelkednek a pénteki telihold. Biztos, hogy személyesre fogod venni, mert a Vízöntő Nappal szemben fog állni a Hold. Ez azt eredményezi, hogy személyed elleni támadásnak fogod venni azt is, ami nem az. Ezt úgy kerülheted el, ha nem mész emberek közé. Vagy ha ez nem lehetséges, akkor igyekszel láthatatlan maradni. Ez sem lehetetlen, mert szerencsére a telihold csak pár óra. Szombattól elmúlik az egész, és jöhet a buli. Tombolni lesz kedved. Itt a farsang. Ez jó ürügy arra, hogy egy óriásit táncolj. Beöltözhetsz angyalnak, ördögnek, vámpírnak, kurvának. Az lesz az igazi, ami a legbrutálisabb. Jót fog tenni, ha „kifordulhatsz” önmagadból…

Hétvégi horoszkópHALAK: Szombaton hajnalban a Nap belép a Halak jelébe. Ez neked több szempontból is jó hír. Egyrészt azért, mert közeleg a születésnapod, másrészt azért, mert mostantól kb. egy hónapon keresztül több figyelmet kapsz. Olyan leszel, mint naprendszerünkben a Nap: központi szerepet kapsz, és sokat jelent, hogy te mit gondolsz dolgokról, illetve hogyan oldasz meg helyzeteket. Ettől függetlenül a születésnap egy kellemes esemény, amire elkezdhetsz készülődni. Ne várj másokra! Találd ki, hogy hol, milyen körülmények között és kikkel szeretnél ünnepelni! Azután vonj be segítőket! Meglátod, milyen szívesen fognak segédkezni. De az is lehet, hogy kiveszik a kezedből, és végigviszik ők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top