Ezo

Heti horoszkóp

Különleges hetünk lesz, hiszen négy bolygó nyomul a Halak jegyében.

Kos:
Jobb lesz, ha túlteszed magad azon a kis hivatalos ügyön, ami nem elég, hogy pénzt húzott ki a zsebedből, hanem még olyan hangon is beszéltek veled, ami bárkinél kiverné a biztosítékot. Az ügynek még lehet folytatása, a fontos, hogy higgadt maradj. A szerelemben vannak pillanatok, amikor a párod közelségét nyomasztónak érzed. Szeretnél olykor egyedül lenni, és erre a sors lehetőséget is ad. Csak ne úgy, hogy egy betegség miatt élhesd át a szabadságot. A munkában vagy a suliban őrült hajsza kezdődik, amit jól fogsz bírni.

Bika:

Tudnod kell, hogy nem mindenki barát, aki annak mutatja magát. Ezen a héten sokan lesznek a környezetedben, és mintha csak jóindulatú emberekkel találkoznál, akik a segítségedre vannak. Sőt közöttük van az a személy is, akivel korábban nem voltatok túlságosan jó viszonyban, mert ő sem úgy viselkedett, ahogy vártad, és persze ennek megfelelően te sem hordoztad őt mindig a tenyereden. A szerelemben ezen a héten ki tudod hozni a kedvesedből az érzékeny szeretőt. Ha most jössz össze valakivel, óriási mázlid van vele, mert egy önfeláldozó és érzéki fickót terel utadba a sors.

Ikrek:
Létezik olyan társaság, amelynek nem kívánsz a tagja lenni. Erre már korábban is gondoltál, de ezen a héten tudatosodik benned, hogy vannak olyan emberek, akikkel nem kívánsz egy levegőt szívni. És vannak bizony barátságok is, amelyek őszintesége már korábban is megkérdőjeleződött, de most már tudod, hogy nem vagy képes, és nem is akarod elfogadni őket. A szerelemben egy heves és bonyolult kapcsolata mehetsz bele. Vonzódsz hozzá, mert rejtélyes, vagy bizonyos módon kihívónak mutatkozik, és szinte a zsigereidben érzed, hogy a szerelemi területek aranybányáját fedezheted fel vele. Ha utazol vagy vizsgázol, jól sikerül.

Rák:
Kedveseddel nem biztos, hogy ezen a héten személyesen tudtok találkozni. Ha úgy érzed, hogy ez egy különleges kapcsolat, akkor igazad van, hiszen olyan teljesítményre sarkall, amivel a csúcsokat döntögeted az élet több területén. Hivatalos ügyek intézése remekül megy, külföldi utazás is jól sikerül, vagy külföldi ismerős lephet meg. Ha vizsgázol, felvételizel, akkor remek formában leszel, mindenre tudni fogod a legjobb választ. A megérzéseid is átlagon felül jól működnek, hallgass rájuk, nem fogsz csalódni.

 Mi hoz 2011?
Heti horoszkóp

Oroszlán:
A héten tele vagy titkokkal. Olyasmi jut a tudomásodra, amit nem szabadna tovább adni, de az is lehet, hogy te keresgélsz olyan helyen, ahol nem kellene, és találsz olyasmit, amit valaki szeretett volna titokban tartani. Ha rábukkansz más titkára, akkor légy oly nemes – hiszen mégis csak te vagy az állatöv királynője –, ne hozd a tudomására, hogy a legféltettebb titkáról tudsz. A párkapcsolatban most untat, ha a partnereddel ugyanazt a szerepet már sokadszorra játsszátok el, de ne önállóskodj ezen a téren. Beszéld meg vele, hogy újfajta izgalmakra vágysz, és együtt lépjetek az új útra. Banki ügyek intézésére is jó a hét, különösen akkor, ha van adósságod. Ennek rendezését, átütemezését segítik a csillagok.

Szűz:
Kissé kellemetlen helyzetbe kerülsz a héten, mert olyan emberekkel vagy emberrel találkozol – talán éppen egy rendezvényen –, akikkel korábban csúnyán viselkedtél. Ne sunnyogjál, ne próbálj úgy tenni, mintha észre sem vennéd őket, hanem légy őszinte velük. A szerelemben igen leleményes leszel, hogyan tegyél a kedvesed és a saját magad kedvére. Könnyed, szabályosan áramló eredetiséged a szerelmi életedet frissen tartja. Ha most jössz össze valakivel, akkor viszont ne hagyd magad bevinni kényszerű szexuális kísérletekbe vagy variációkba csupán a másik kedvéért vagy kíváncsiságból, mert ez fájdalmas csalódást okozhat. Kaphatsz egy hivatalos értesítést, amely az egekbe emeli a vérnyomásodat. Nyugalom, higgadtan rendezd az ügyet!

Mérleg:
Talán te leszel ezen a héten az állatövi jegyek közül az, akinek a legtöbbet kell dolgoznia. Amiből eleged is lesz, és előfordulhat, hogy a túlhajszoltság, az újabbnál újabb elvárásoknak megfelelés azt eredményezi, hogy az orvosi rendelőben kötsz ki, és az élet néhány nap betegszabadságra kényszerít. A meglévő kapcsolatokban, együttélésekben meg kellene tartani az egyensúlyt, vagyis figyelmesnek lenni a másikhoz, és nem engedni a családi, rokoni befolyásnak egy bizonyos kérdésben, különben a kapcsolatod végérvényesen lejtőre kerül. Ha bulizol, semmiféle értéktárgy ne legyen nálad, és nem muszáj a legszuperebb cuccot magadra venni erre az alkalomra.

Skorpió:
Tele vagy lelelkesedéssel, az életkedved is határtalan, amin nem lehet csodálkozni, hiszen szerelmes vagy. Vagy ha még nem, akkor találkozol valakivel, aki rádöbbent arra, hogy igen, amit érzel iránta, nem más, mint szenvedélyes szerelem. Mivel a szexhez nyitottan állsz, ezért nincsenek buktatók, mint a több embernél, ebben az eléggé elnyomott kultúrában. De az is lehet, hogy gyermekkérdés körül forognak a gondolataid, és erről többször esik szó a héten, mint bármikor máskor. Egyébként fantasztikusan kommunikálsz, mindent el tudsz adni vagy hitetni a héten. Az emberekre szinte mágikus hatást gyakorolsz már a megjelenéseddel. Kiváló ez a hét nagyobb beruházásokra, nagyobb vásárlások, hosszabb utazások bonyolítására.

Nyilas:
Az otthonod biztonsága a fontos. Nem számít sem az idő, sem a pénz, most erre többet fogsz kiadni, és otthonod szépítésével többet fogsz törődni. De az is megtörténhet, hogy időd nagy részét otthon fogod tölteni, esetleg betegség vagy valamilyen más ok kényszerít erre. Még ha beteg vagy, akkor sem fogod rosszul érezni magad otthon, különösen, hogy sokat kommunikálsz, különböző módon. A szerelemben kedvesed gondos és figyelmes lesz, és úgy érzed, hogy ketten együtt erősek vagytok. Csak az a fontos, hogy a pénz ezen a héten ne kerüljön szóba, vagy egy régi téma, amely miatt korábban kisebb válság alakult ki a kapcsolatotokban.

Szerelmet hoz 2011?
Heti horoszkóp


Bak:

Még az is megtörténhet, hogy a munka hőse vagy hősnője leszel a héten. Könnyedén végzel el olyan feladatokat is, amelyek másoknak nem mennek. Ráadásul az is megtörténhet, hogy felettesed teljesen el van ájulva tőled, és nem tudja visszafogni magát, amikor meglát a szuperszerkódban. Előfordulhat, hogy ajánlatot tesz, ami nem lep meg, de mindenképpen játszd a meglepettet. Ha belemész a játékba, tudd, hogy a fülbe súgott édes kis semmiségek, az igazgató kifejezések mind felcsigázzák őt, és azt veszed észre, ahogy kimondod, téged is. Egy barátod a héten végre felhív, és elmondja, hogy mi tartott neki ilyen nagyon sokáig, miért nem jelentkezett előbb.

Vízöntő:
A pénz körül forog most a világ. Előfordulhat, hogy végre megkapod azt a pénzt, ami jár neked. Vagy egyszerűen szerencsés helyzetbe kerülsz, amelynek számodra előnyös anyagi következményei lesznek. Azonban arra ügyelj, hogy semmiféle olyan dologba ne menj bele, ne mondj igent, amivel szembe kerülhetsz a törvénnyel. Még akkor is mondj nemet, ha esetleg a főnököd az, aki olyasmire akar rábeszélni, ami miatt aztán később te húzhatod a rövidebbet. A szerelemben hajlamossá válhatsz a kedvesedet birtokolni. Ez a viselkedés ugyan teljesen szokatlan tőled, de a heti csillagállások arra utalnak, hogy olykor úgy teszel, mintha ő a tulajdonod lenne, ami általában féltékenységgel is jár…

Halak:

Rajtad a világ szeme! Sokba fog neked ez a hét kerülni. Különösen ha esetleg ezen a héten van a születésnapod, vagy valamilyen bulit rendezel, vagy ha buliba mész. De mindent élvezel, hiszen körülötted forog a világ, szinte mindenkinek lesz egy jó szava hozzád. És az a személy, akiért odavagy, de úgy viselkedik, mint egy jéghegy, most ő is olvadozni kezd. Kiderül, hogy mégis csak érez irántad valamit, és a belőled áradó szexuális energiának most már képtelen lesz ellenállni. A munkában nehéz helyzet alakul ki, még az is lehet, hogy valamit nem fognak kifizetni, vagy a főnököd kritikáját viseled ezen a héten nehezebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top