Ezo

Heti horoszkóp

A hirtelen lobbanó szerelmeké, a vad buliké és nagy meglepetések hete a mostani. Ráadásul ez lesz a tavasz első hete. Kattints, hogy megtudd, rád mi vár a héten.

heti horoszkópKos:
Olyan leszel ezen a héten, mint a szélvész! Mindent gyorsan el akarsz intézni, és olyan feladatokat is meg tudsz oldani, amihez korábban nem éreztél kedvet. Végre megérkezik a pénzösszeg is, amelyre vártál. Vagy ha nem vártad, akkor meglepetésként ér, amikor jelzi a telefonod, hogy a bankszámládra pénz érkezett. A pénz befolyásolja, akár akarod, akár nem, még a szerelmi életedet is. A partnereddel is jobb lesz a kapcsolatod, és ez a piszkos anyagiaknak köszönhető. De az is lehet, hogy társaságban, buliban jössz össze valakivel egy-két őrült éjszakára…

heti horoszkópBika:
A bulik hete is lehetne a mostani, annyit forogsz társaságban, és annyi emberrel kerülsz kapcsolatba, mint korábban soha. A buliknál ne csak az értékeidre figyelj, hanem arra is, hogy semmi olyat ne tegyél, ami miatt akár a törvénnyel is meggyűlhet a bajod. A munkahelyeden váratlan fordulat következik, még az is lehet, hogy a karriered felfelé lendül. Ha tanulsz, villámgyorsan jegyzel meg mindent, képes vagy elraktározni, és csak akkor előbányászni, amikor igazán szükséged van rá. Azt viszont ne feledd, hogy a külsődnek nem tesz jót, ha az utált kolléganőd viselkedésén bosszankodsz!

heti horoszkópIkrek:
A munkahelyed, vagy ha még tanulsz, akkor a suli ezen a héten olyan, mint egy csatatér. Őrült dolgok zajlanak, az egyik pillanatban még ezt kell csinálod, a másikban teljesen mást. És közben ott van az utált kollégád. Vagy ha éppen nincs a szemed előtt, akkor többször gondolsz rá, ami elviszi az energiáidat. Próbálj meg másra koncentrálni, elsősorban mindig az elvégzendő feladatra, és így biztosan nem követsz el hibát, a főnököd is elégedett lesz veled. Ne hagyd ki a héten a konditermet sem, mert csúcsformában kell lenned, váratlan randi a láthatáron, amikor összejöhetsz a nagy Ő-vel!

heti horoszkópRák:
Csak semmi türelmetlenség, tanulj meg lassítani, és meglátod, hogy még a stresszhormonszinted is csökkenni fog, az idegeid pedig megnyugszanak. Mindez elsősorban a munkára vonatkozik, ahol megint elfogadhatatlan helyzet alakul ki, és te ugyan általában nyugodt vagy, de most mintha elszakadna a higgadtság cérnája. Ha nem tetszik, és van más lehetőséged, akkor lépj le. Ne félj változtatni, ellenkező esetben belebetegszel az egészbe. Váratlan esemény történik a héten a rokonságod körében, amely megdöbbent és elgondolkodtat, hogyan is lesz ez után. Mit számítanak a gondok, a fárasztó napok, a szerelemben vad és szenvedélyes leszel.

heti horoszkópOroszlán:
Most az a fontos, ha van kölcsönügyleted, akkor azt próbáld meg rendezni. Ha nincs, és szeretnél felvenni, akkor szakértő tanácsát kérd. Ha vállalkozásod van, akkor olyan helyzetbe kerül, amely reménytelennek látszik, aztán később kiderül, hogy van kiút. A pasiddal pedig hiú ábránd, ha azt gondolod, hogy mindent megoszthatsz vele, hogy éppen úgy elmondhatod neki a gondjaidat, mint mondjuk a barátnőidnek. Ha azt akarod, hogy foglalkozzon veled, akkor nem túl mély témákat kellene felhoznod, és akkor biztos lehetsz benne, hogy a társaság magány élményét nem te fogod átélni. Valakinek az egészsége miatt aggódsz, ami teljesen normális.

heti horoszkópSzűz:
Ne gondold azt, hogy a pasid lusta és érzéketlen fickó. Egyszerűen annyi stressz éri ezen a héten, hogy az agyában minimálisra csökken azon területek aktivitása, amelyek fogékonyak mások érzéseinek megértésre. Röviden nem fogja fel szegény feje, sem azt, amit mondasz, és jobb, ha nem kezdeményezel nála a szexben. Hagy őt, hadd rágja át magát a történteken, és ha nagyon beszélhetnéked van, akkor inkább egy barátnőddel oszd meg, hogy mi történt, mi bánt, vagy éppen ki bántott. Ha tanulsz vagy dolgozol, sikeres leszel. Az is lehet, hogy valaki helyett be kell ugranod, intézkedni, vagy dolgozni, ami nagyon jól jön most, főleg anyagilag.

heti horoszkópMérleg:
A szex és a vonzódás hete lesz ez nálad. Amint belépsz otthon az ajtón, a pasid másra sem tud gondolni, csak arra, hogy azonnal hancúrozzatok egyet. Ami nem csoda, hiszen ellenállhatatlanul szexi vagy, amit tesztelhetsz már napközben többször is, és ha arra gondolunk, hogy a pasiknak amúgy is szexen jár szinte majdnem egész nap az agyuk, akkor ezen nincs is min csodálkozni. Ha nincs pasid, akkor ezen a héten tuti nem fogsz petrezselymet árulni. A munkahelyeden nagy katyvasz van, legjobb lenne, ha kivennél egy hét szabit, mások hozzák helyre a hibákat vagy gürizzenek.

heti horoszkópSkorpió:
Sajnos ezen a héten benne van a csillagok paklijában, hogy kapsz egy olyan értesítést, aminek nem fogsz örülni. Esetleg még az is megtörténhet, hogy hoznak egy olyan törvényt, ami téged kimondottan rosszul érint. De az is előfordulhat, hogy úgy összeveszel egy kollégával, olyan stílusban beszélsz vele – téged ugye nem kell félteni –, hogy ő esetleg sírva fog elrohanni valami feljebbvalóhoz, és számíthatsz rá, hogy beárul téged. És olyanokat is mond, ami nem felel meg a valóságnak. De helyre fogod tenni szépen őt úgy, hogy abban nem lesz neki sok köszönet. Ha még nem vagy szerelemes, most az leszel. Ha gyerekprojekten dolgozol, akkor bele kell adnod apait-anyait, mert még a csillagok is beszállnak és támogatnak.

heti horoszkópNyilas:
Ha lehetséges, próbáld féken tartani a héten a nyelved, a vállalatnál vagy az iskolában ne nyerd el a hét pletykafészke címet. Anyagi ügyeid pocsékul állnak, és ha nem segít be valaki, vagy nem fogod a saját költségvetésedet átalakítani, esetleg lemondani olyan dolgokról, amelyekről eddig hallani sem akartál, akkor a csőd felé araszolsz. Remek ötleteid lesznek, és a kisujjadból szinte kirázol olyan dolgokat, amelyekbe mások majd belegebednek. Barátnőd olyan váratlan dologgal lep meg, hogy mindent megteszel azért, hogy a kedvében járj. A szerelemben a héten nincs szerencséd, csak valami lúzert foghatsz ki.

heti horoszkópBak:
Nem tudsz megszabadulni vagy egy ingatlantól, vagy a családban alakul ki egy olyan helyzet, ami miatt talán alkudozásra kerül sor. Vagy éppen manipulatív módszerekhez kell folyamodnod, hogy elérd mindazt, amit akarsz. Anyagi ügyeid miatt nem lehet okod panaszra, mert váratlanul pénz áll a házhoz, de az is lehet, hogy észreveszed, a főnököd, furcsán viselkedik mostanában. Kideríthetnéd, hogy vajon ennek mi lehet az oka? A szerelemben Oscar-díjas alakítást nyújthat a pasid ezen a héten! Ha már régebb óta vagytok együtt, akkor értetlenül állsz ez előtt, és felmerül benned a gyanú, hogy talán valaki másnál tanulta az új figurát…?

heti horoszkópVízöntő:
Szexi vagy, ellenállhatatlan – és ezt úton-útfélen hangoztatják is, nemcsak az ellenkező, hanem talán még a saját nemedbeliek is. Élvezed a helyzetet, és ki is használod. Ezen a héten belefér a titkos szex vagy az olyan formációk kipróbálása, amelyre eddigi életedbe nem került sor. És hirtelen, mint egy villámcsapás, úgy hasít beléd, hogy kibe is vagy te szerelmes igazán. Pénzügyek terén nincs sok okod a dicsekvésre, ugyan hozzájuthatsz olyan összeghez, amivel talán nem kellene dicsekedni, és amit hamar el is költesz – igaz, muszáj lesz. De közben olyan dolgokba is keveredsz, amiből aztán később kínos ügy lehet.

heti horoszkópHalak:
Hatalmas bulik, ünneplések, barátokkal szórakozások, sőt olyanokkal is összejössz, akik talán még anyagilag is támogatni tudnak. Például olyan lehetőséget kínálnak, amely sokat hozhat a konyhára. Ami kell is, mert annyi adósságod van, mint égen a csillag, és ezen a héten ez csak tovább fog növekedni. Olyan információ birtokába jutsz a héten, ami miatt madarat lehet veled fogatni, mert ezzel úgy tűnik, hogy nyomasztó gondtól szabadulhatsz meg. Kedveseddel a szex a héten óriási kaland lesz, és ne felejtsd el, hogy kedvesednek nem a tökéletes test a fontos, hanem egészen más…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top