Ezo

Márciusi horoszkóp

Végre egy könnyebb hónap, amikor a Jupiter már távolodik a Plútó kvadrátjától, és átélhetjük mindazt a jót, amit egy tüzes jegyben lévő Jupiter csak adhat.

Kos:
Márciusi horoszkópJobb lesz a kedved ebben a hónapban, hiszen sikeres leszel a munkában, vagy ha tanulmányokat folytatsz. És olyan dolgot is közölhetnek veled, amely dicséretnek, elismerésnek tekinthető, és amelytől magabiztosabb leszel. Ha párkapcsolatban élsz, akkor nyugodtabb és békésebb hónap köszönt rátok annak ellenére, hogy te kissé nyugtalan és izgágáskodó vagy. A partnered ennek éppen az ellenkezője, képes józanul, két lábbal a földön állva gondolkodni, és nem hagyja, hogy őrültségeket csinálj.

Bika:
Márciusi horoszkópA munkahelyed miatt vagy ideges a hónap közepe felé, hogy olyan dolgokat hallasz, amelytől kiráz a hideg. De az is lehet, hogy olyan munkát kell végezned, amelyben nem vagy járatos, és legszívesebben otthon maradnál vagy valahol máshol lennél, csak nem ott. Ne kívánd ezt, mert sokkal könnyebben válik valóra, mint ahogy gondolod. A szerelemben sincs most sok szerencséd, mert titkolnod kell az érzéseidet vagy a kapcsolatodat. De az is lehet, hogy a titkolódzás sok erőt kivesz belőled, és megtörténhet, hogy a veszekedésnek szakítás lesz a vége.

Ikrek:
Márciusi horoszkópEgy külföldi ismerős érkezése lazábbá teszi ezt a hónapot. De az is lehet, hogy egy külföldi utazás során olyan élményeid lesznek, amelyek miatt boldognak és elégedettnek érzed magad, sőt sokat tanulsz belőlük. Ha tanulmányokat folytatsz, felvételire készülsz, akkor a lehető legjobb formában vagy, sikert sikerre halmozhatsz. A sors olyan segítséget nyújt, ha változtatni akarsz, például szakot cserélni, vagy egy feladatot elvállalni, vagy éppen másnak adni, és mindenki azt mondja, hogy ez lehetetlen, neked mégis sikerül. A szerelemben és a szerencsejátékokban is egyaránt szerencsés vagy, használd ki ezt a jó időszakot.

 Milyen füstölőt válassz?
Márciusi horoszkóp

Rák:
Márciusi horoszkópA munkahelyeden feszültség alakul ki. A főnököd valakit ki nem állhat, megpróbál vele igazságtalanul viselkedni, és előfordulhat, hogy te vagy az, akinek közölni kell ezzel a szerencsétlen kollégával mindazt, amit a főnök neki kitalál. Utálod az egész helyzetet, a legtöbb, amit tehetsz, hogy beszélsz róla. No nem a főnököddel, mert azt fogja mondani, hogy alkalmatlan vagy a munkára, és talán még a szűrödet is kiteszi, vagy csökkenti a fizetésed, hanem a barátokkal, barátnőkkel, a társaddal. Kérj tőlük tanácsot, mit tegyél ebben a szorult helyzetben.

Oroszlán:

Márciusi horoszkópA nagy találkozások hónapjának is lehetne nevezni a mostanit. Ha nincs partnered és egyedül vagy, akkor a hónap közepén egészen szokatlan körülmények között jöhetsz össze valakivel. Ez a kapcsolat nem alakul rögtön úgy, ahogy szeretnéd, bonyodalmakkal teli, de mindent megér, hogy türelmesen várj addig, míg minden körülmény tisztázódik, illetve amikor csak és kizárólag a tiéd lehet. Dilemmába kerülhetsz, mégpedig a pénz miatt. Nagyon fontos lenne, hogy egy pénzösszeghez hozzájuss, de csak olyantól kérhetnél, akitől nem akarsz, mert korábban megbántottad. Itt az ideje a dolgok tisztázásának.

Szűz:
Márciusi horoszkópTe is tudod, hogy nem minden a pénz, ám sajnos ebben a hónapban kaphatsz egy olyan értesítést, amely először is az egekbe emeli a vérnyomásodat, másodszor muszáj lesz talán a tartalékaidhoz nyúlni és kifizetni ezt az összeget, különben még a hatóságokkal kerülhetsz összetűzésbe. A felettesed olyasmit vár el tőled, amit nehezedre esik teljesíteni, de kénytelen vagy megtenni, és ez miatt lehet, hogy nem tudsz tükörbe nézni. A szerelemben a régi partnereddel kevés izgalmat élsz át, és talán ez az oka, hogy éppen a suliban vagy a munkád során találkozol egy olyan személlyel, aki a legmerészebb erotikus álmaidat is valóra váltja. Lehet, hogy kicsit öreg hozzád, de ez most kevésbé érdekel…

Mérleg:
Márciusi horoszkópHa szeretnél egy szerelmi kapcsolatot életben tartani vagy megmenteni, akkor erre a hónap közepe a legalkalmasabb. Talán éppen azzal teheted ezt, hogy a partnerednek megadod azt a szabadságot, amire szüksége van, és megállod, hogy nem ellenőrzöd, nem féltékenykedsz, nem teszel fel olyan kérdéseket, amitől minden hajszála az égnek áll. És biztos lehetsz abban, hogy nem csal meg, inkább a kettőtök viszonya válik szorosabbá. A munkahelyeden nehéz helyzet alakul ki, te körmöd szakadtáig ragaszkodsz az állásodhoz, miközben nem kellene, mert nem becsülnek meg, és adódik egy új lehetőség, ami sokkal jobb lesz, mint amilyennek most látszik.

5 energetizáló gyógytea
Márciusi horoszkóp

Skorpió:
Márciusi horoszkópA munkahelyi vagy iskolai barátságok válságos helyzet előtt állnak. Még az is lehet, hogy megszakad kettőtök között a kapcsolat. És ebben mind a ketten egyformán ludasak vagytok. Talán barátod vagy barátnőd többet adott neked, és elvárna cserébe viszonzást, különösen, amikor nehéz helyzetbe kerül. Ám ezt te nem teszed meg, és ez feszültté teszi közöttetek a viszonyt. De az is lehet, hogy barátnőd korábbi kijelentése most jut el hozzád, és ez az oka a huszonhárom lépés távolságnak közöttetek. A szerelemben elcsábíthatod azt, akit szeretnél, a klasszikus trükk most bejön: kis beszélgetés, nevetgélés egy pohár bor mellett, és mindketten beindultok.

Nyilas:
Márciusi horoszkópElérkezett az ideje, hogy komolyabban vedd a tested edzését. Mert előfordulhat, hogy nem fogsz beleférni a tavalyi tavaszi szuperszerkódba, ami az idén is divatos. Vagy ha most akarsz shoppingolni, kiderül, hogy egy mérettel nagyobbat kell venned, mint azt hitted. Baráti kapcsolatnak megint sokat köszönhetsz, többek között azt is, hogy békét kötsz valakivel, vagy olyan információ birtokába jutsz, amely miatt lépéselőnybe kerülsz, és megszerezhetsz valamit, egészen kis erőráfordítással. Az otthonod biztonságára ügyelj sokkal jobban, mert hívatlan látogatók tehetik tiszteletüket. A szerelemben minden jól alakulna, ha a munkahelyi problémáidat nem osztanád meg vele.

Bak:
Márciusi horoszkópA pénzügyeid alakulására most igazán nem lehet panaszod, mert a hónap közepén a sors olyan lehetőséggel kínál meg, amely miatt talán szivárványszínben látod a világot. De az is lehet, hogy most történnek olyan események, amelyek közül nem mindnek örülsz, de ezek lesznek azok, amelyek jelentősen befolyásolják a jövődet, és átalakítják – természetesen pozitív irányban – az életmódodat. Semmi okod az aggodalomra, mert ha most nehézségekkel is találod magad szemben, később, az elért eredmény miatt, nagyon sokan fognak irigyelni. A szerelemben most nem az érzelmek, mint inkább az anyagiak játsszák a főszerepet, az lesz a befutó, aki jobban áll anyagilag, illetve aki VALAKI.

Vízöntő:
Márciusi horoszkópMég az is megtörténhet, hogy új dolgokat kell megtanulnod ebben a hónapban, ahhoz, hogy a munkahelyeden maradhass, vagy elvállalj egy új állást. De megtörténhet, hogy külföldi munkavállaláson gondolkodsz, ami miatt kommunikációs problémák merülhetnek fel, de tudod, szinte a zsigereidben érzed, hogy ez lenne a helyes. Még a döntés előtt, hogy mész vagy maradsz, tájékozódj, kérj biztosítékokat, hogy a fizetés vagy a munkakörülmények valóban olyanok lesznek, ahogy ígérik. Testvéreddel, szomszédoddal pedig ne viselkedj úgy, hogy azt később megbánd. A szerelemben a régit felejtsd el, és értékeld azt, aki melletted van.

Halak:
Márciusi horoszkópMég az is megtörténhet, hogy a pénz miatt állást változtatsz. Ugyan ebben próbál visszatartani a megszokás és még egy nálad idősebb személy, akiből tulajdonképpen eleged van. De mivel a modoroddal nincs semmi probléma, vagyis nem fogod őt elküldeni melegebb éghajlatra, ezért nem biztos, hogy tudni fogja, hogy ő is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy elkívánkozol erről a helyről. Titkos szerelmi kapcsolat a láthatáron, amely visszaadja az életkedved, és a külsődnek is természetesen jót tesz, mert sugárzik rólad a szerelem, amiről senki sem tud. Ügyelj arra, hogy még a legjobb barátnődnek se mondd el, mert tuti, hogy ki fogja kotyogni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top