Ezo

Heti horoszkóp március 7-től

Aggodalmaskodás, munkahelyi parák és még néhány kellemetlen feszültség, ez vár ránk a következő héten. Persze lesznek szerencsések is. Nézd meg, neked mit üzennek a csillagok az év tizedik hetére.

Kos:
Heti horoszkópEz még nem a te heted! A munka miatt aggodalmaskodsz, a hatodik érzéked azt súgja, hogy valami nem stimmel, változtatni kéne azon, amit csinálsz, de nem teheted. Titkos ellenségeid száma is növekvőben van, és sajnos előfordulhat, hogy te magad is úgy viselkedsz, hogy önmagad ellenségévé válsz. Viszont vehetsz egy mély lélegzetet, mert a hétvégéd könnyebb, illetve a hosszú hétvégéd sokkal könnyebb és boldogabb lesz, mint az elmúlt időszak. A meglévő kapcsolatokban is nyugodt időszakot könyvelhetsz el.

Bika:
Heti horoszkópA munkahelyeden nagyon jól mennek a dolgok. Ha nincs munkád, akkor ezen a héten biztosan találsz. A felettesed is elégedett veled, talán még tanácsot is fog kérni tőled. De az is lehet, hogy kapsz egy ajánlatot, amit érdemes elfogadni, mert feljebb léphetsz a ranglétrán. A héten találkozol valakivel, akivel pillanatok alatt egymásba szerettek. De némi aggodalom felmerülhet benned, mégpedig a tested tökéletlenségei miatt. Felejtsd el, a szexuális izgalom hatására minden testi szépséghibád láthatatlanná válik a számára!

Ikrek:
Heti horoszkópNa, végre találkozol azzal a személlyel, akivel már régóta szeretnél. Talán lesben is álltál már miatta, és úgy tűnik, mintha váratlan összefutás lenne. De te tudod, hogy nem az, mégis bátran játszd csak el ezt a variációt. A munkában továbbra is zavaros helyzet uralkodik, lassan már nem ismered ki magad, arról pedig végképp fogalmad sincs, hogy ki az, akiben megbízhatsz, és ki az, akiben nem. Külföldről jó híreket kapsz végre, és ez boldoggá tesz. Ha elhatároztad, hogy végre elkezdesz edzeni, érdemes összefogni néhány barátnőddel, és személyi edzőt fogadni, így anyagilag nagyon jól jártok.

Rák:
Heti horoszkópVáratlan munkahelyi ajánlat, amit nem lehet elutasítani. Még akkor sem, ha a világ legjobb és legstabilabb munkahelyén dolgozol. Ha pedig inog a széked, akkor nem érdemes körömszakadtáig az asztalodba kapaszkodni, inkább ezt az állást elfogadni. Ha másokkal kell megküzdeni érte, akkor pedig harcolj, és a tiéd lesz. Valaki olyan reményeket táplál irántad, hogy esetleg komolyabban is járhatnátok, miközben neked eszedben sincs. Itt lenne az ideje, hogy frappánsan ezt a tudomására hozd. Hiszen van valaki, akit igazán szeretsz, csak ezt mások még nem tudják.

Oroszlán:
Heti horoszkópA héten kissé türelmetlen leszel, ennek pedig anyagi okai vannak, valamint talán a jövőddel is kapcsolatos. Amikor teljesen hatalmába kerít a türelmetlenség, akkor érdemes keresni egy vadonatúj hobbit, amely eltereli a témáról a gondolataidat. Persze csak egy időre, mert villámcsapásszerűen fog eszedbe jutni a megoldás. És népszerű leszel, ha elő kell adnod valamit a héten, mert ez remekül fog sikerülni. Ha költözést fontolgatsz, arra is a lehető a legjobb a mostani hét.

Szűz:
Heti horoszkópAz, hogy anyagi problémáid vannak, illetve nem úgy jön a pénz, ahogy szeretnéd, már nem is érint olyan mélyen, mint korábban. Hogy a szerelemben sem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd, az már egy kicsit aggaszt. Inkább az egészségedre figyelj! Ha beavatkozásra van szükség, ne aggodalmaskodj, mert a lehető legjobb kezekbe kerülsz, és villámgyorsan gyógyulsz. Ha párkapcsolatban élsz, kedvesed a héten mindent megtesz azért, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Mérleg:
Heti horoszkópAz a fontos, hogy ezen a héten ne félj, bármilyen kihívás ér. Kénytelen leszel engedelmeskedni másoknak, és jobban teszed, ha ezt önként csinálod, mint ha kényszerítenének, mert ez nem fog tetszeni. Ráadásul ha engedelmeskedsz, kiderülhet, hogy belophatod magad valakinek a szívébe, és olyan helyzetbe kerülsz, amilyenről nem is álmodtál volna. Villámcsapásként ér egy nagyon jó hír, és örömödben talán a plafonig tudnál ugrani. A kollégáid, iskolatársaid között vannak olyanok, akikkel szemben jó lenne, ha három lépés távolságot tartanál.

Skorpió:
Heti horoszkópMunkahelyeden tovább folyik az átszervezés, és félő, hogy olyan dolgokat kell hallanod, amelyek veszélyeztetik a munkádat, valamint a bevételi forrásaidat. De nincs semmi veszve, hiszen barátnődnek váratlanul eszébe jut egy korszakalkotó ötlet, amivel talán közös vállalkozásba foghattok. Ezen a héten kapcsolódj ki! A kedvesed lehet hogy otthon akar maradni, de beszéld rá valamilyen szórakoztató programra, meglátod, élvezni fogjátok mind a ketten. Ha társaságban múlatjátok az időt, olyan dolgokat hallasz, ami nagyon érdekel, és hasznát is veheted.

Nyilas:
Heti horoszkópEgy váratlan találkozás teljesen felkavar. Ebben a helyzetben, amibe kerülsz, nem lesz nehéz eldönteni, hogy ki kit csábítson el. Csak bátran lépj a tettek mezejére, nem fognak elutasítani, sőt a kiszemelted azt várja, hogy te tedd meg az első lépést. Ha ez szokatlan a számodra, vagy nem így neveltek, akkor is cselekedj most eszerint, mert így kapod meg őt, akivel annyira jó lesz – minden! Rokonaiddal a kapcsolatod nem a legideálisabb ezen a héten sem, különösen hogy megint beleszól valaki olyan dolgokba, amihez szerinted semmi köze. Finoman mondd ezt meg neki.

Bak:
Heti horoszkópÓriási szerencséd lesz a héten! Még az is lehet, hogy valahol elnyered a fődíjat, a felettesed, ha nem is szemedbe, de a hátad mögött dicshimnuszokat zeng rólad. És talán megszabadulsz attól, ami hosszabb ideje csak a pénzedet viszi, vagy éppen megveheted azt, amire régebb óta vágysz. A szerelemben kissé piszkos a fantáziád, amit ha elmondasz a partnerednek, pontosabban azt, hogy mit szeretnél kipróbálni, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fog elutasítani. Meglehet, hogy ő is ugyanerre vár egy ideje…

Vízöntő:
Heti horoszkópBarátságos stílusodat sokan értékelik, és egyre nagyobb népszerűségnek örvendsz olyan személyek körében, akikről ezt talán nem is gondoltad volna. Még ha párkapcsolatban élsz is, most előfordulhat, hogy nem tudsz ellenállni valakinek, aki őrülten szexisnek tart, és imádja azt a fajta szabadságot, lazaságot, amely most sugárzik rólad. Arra kell csak ügyelned, hogy ne ess ezen a héten túlzásokba, mert könnyen előfordulhat, hogy meglátsz valamit, amit nem engedhetnél meg magadnak, mégis megveszed, és ez komoly anyagi zavarokat okozhat.

Halak:
Heti horoszkópNépszerű vagy továbbra is, jó elgondolások jellemeznek, amelyek kivitelezhetők. Váratlanul összefutsz azzal a személlyel, akivel nem vagytok közömbösek egymás számára. Mi lenne, ha vennéd a bátorságot és megszólítanád? Lakásod, otthonod biztonságára jobban vigyázz, valamint közlekedéskor az értéktárgyaidra, amelyek közül egy-kettő valakinek nagyon tetszik. Partnered olyan ötlettel áll elő, amelyet talán először elutasítasz, végül rájössz, hogy ez a tökéletes megoldás egy bizonyos problémára. Megdicsérheted őt, és bátran nevezd lángésznek, tetszeni fog neki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top